Osoby s menšinovým sexuálním zaměřením, ženy a Romové jsou lepší než muži...

 

A Dienstbiera si může vzít s sebou!
A Dienstbiera si může vzít s sebou!

 

Prý Jourová za gender nastoupí jako Evropská hodnota: bude jezdit půl roku s popeláři na Kuka - vozech a dokáže, že na to má. Nebo nemá?

Žena mužem být nemůže

protože ho nepřemůže

žena mužem být nemůže

protože ho ráda má.

Má, roztomilá Baruško, vem mě s sebou....


Tak to už neplatí: šest druhů pohlaví vlétlo do našich ložnic...


Pochody hrdosti a akcie firem

Analytický tým Credit Suisse zkoumal celkem 270 společností, jejichž seniorní zaměstnanci a členové vedení se otevřeně hlásí k LGBT. A i diverzita žene Evropu vzhůru a ekonomické výsledky jsou vynikající!

Teda, to netvrdí jenom Credit Suisse, ale i americká vláda či Brusel jako Jourová a dokonce i Dienstbier. Kapacity, tudíž nezpochybnitelné. Takže je to ložené ze všech úředně špičkových středisek a mozkových trustů a že Evropa a USA ekonomicky jedou na 160% a pětiletku plní za tři roky. Jako bolševici. Teda, pouze ti LGBT...

Výsledek ukázal, že speciální index LGBT prokazoval o 3 % vyšší roční tempo růstu, a to už od roku 2010. A co že je to to LGBT Severní Ameriky, Evropy a Austrálie? No přece lesby, gayové, bisexuálové a transsexuálové!

K lepším výkonům, jak se zdá, přispívá i vedení v rukou žen. Akcie těch firem, které mají v managementu alespoň jednu ředitelku, si za posledních deset let udržely solidní roční růst v průměru dosahující 3,4 %. Podniky, ve kterých je vedení tvořeno ženami z více jak 15 %, pak rostly rychleji než ty, u kterých něžné pohlaví dosahovalo pouze 10 %.

Podle autorů budou zmiňovaná čísla do budoucna nadále růst. Svou roli by měl sehrát fakt, že své „odhalení“ provede více zaměstnanců, ale rovněž by měl zafungovat i rostoucí počet startupů. Právě v jejich případě je klíčový rostoucí počet fúzí a akvizic, které jsou navíc spojeny s tzv. IPO a vstupem firmy na burzu. Více veřejně obchodovaných akcií tak podle Credit Suisse bude znamenat i více LGBT pracovníků. Tim Cook už tak nebude jediným CEO velkého podniku, který otevřeně přiznává svou homosexualitu.

Důkaz, že všichni jsme LGBT, pouze o tom nevíme...


To je naše budoucnost: diverzita a LGBT!

Nevěříte? Tak zde máte přílohu Lidových novin a je věc jasná:

Nejlepší kšeft mého života, naznačuje tento hvězdný ministr.

 

 

 

 

Tak už máme, co jsme chtěli, tramtaratá tramta rá...

 

 

A aby bylo jasno, že jdeme lepší, modernější cestou, kontrastem nám budiž ruský model. Ten divný Putin a ta divná společnost vyřazuje ženy z úžasného života a utiskuje je!

Ruský zákon prý diskriminuje ženy. Nesmí se živit tesařinou ani řídit metro.

Problematika rovných pracovních podmínek pro ženy je jedním z hlavních témat lidskoprávních organizací, píše se na iDNES. V posledních letech se situace začíná pomalu ale jistě zlepšovat. Ne však ve všech koutech světa. Zejména v afrických státech mají ženy za úkol hlavně péči o domácnost a budování kariéry je jim až na výjimky odpíráno.

Pro příklad nerovných podmínek při zaměstnávání žen však nemusíme pátrat jen u kulturně odlišných kontinentů. Kritika se v tomto ohledu snáší také na Rusko. Tamní zákonodárci v roce 2000 schválili novelu zákona, která ženám znemožňuje pracovat v 38 odvětvích čítajících více než 450 pracovních pozic, píše server Rádio Svobodná Evropa.

Důvod je podle ruských politiků prostý. Některá zaměstnání jsou pro ženy příliš nebezpečná. K zakázaným zaměstnáním patří například povolání hasičky, tesařky či řidičky velkých autobusů.

 

Chtěli jsme znát názor nejen šestipohlavního Dienstbiera,

ale především těch, kterých se to týká.

Na Smíchově v Praze 5 jsme se zeptali několika desítek žen, zda se cítí méněcenné, když nedělají kombajnérky, asfaltérky, dlaždičky a výsledek je nám stále neznámý: nevíme proč nás osočily, že s vožralama se bavit nebudou. Tak nevím...

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Jura
před 6 měsíci

...a co nemaji, to si vymysli. ...tak jakepak saky paky.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...