Filipe Renči, v jednom se my dva neshodneme.

 

Myslím, že bych souhlasil s většinou, co jste vyslovil o Samkové, Zemanovi a o Gottovi. S těmi komunisty je to dnes nevyjasněné a možná bychom si měli tehdejší dobu znovu rozebrat.

 

Kateřina Konečná
Kateřina Konečná

V čem je problém?

Já samozřejmě velmi dobře vím, co tam bylo za zrůdy. Já samozřejmě velmi dobře vím, jak s námi nakládali. Ale pak také vím, kolik komunistů bylo z tohoto běsnění zoufalých a nešťastných a i je máme odsoudit? Já prostě tvrdím, že by neomezenou moc zneužila každá strana, Vážně věříte, že kdyby se z Evropských hodnot stala státostrana, že by nás Gabalové, pornoherci Jakubové Jandové, Langšádlové či Štětinové nesejmuli, jako tenkrát Slánského, Horákovou atd., atd.?

Myslíte, že by nás nenechal viset totální evropský demokrat, křesťan Pavel Svoboda (KDU-ČSL), kdybychom mu dali tu moc, jakou měli komunisti? Stačí dnes, kdy máme ještě zdánlivou demokracii, jaké temné výhrůžky si dovolí a jak nám i ministerstvo vnitra vyhrožuje. Jak nás lustruje, odposlouchává a připravuje odvetu. Jistě, tytéž totalitní osoby jsou i jinde, ale výše uvedení už to bezostyšně dávají najevo! 

Filipe Renči,  říkáte, že už je vám padesát let, že už jste něco zažil. Já jsem ještě starší a vůbec by mně nenapadlo v době normalizace po vstupu vojsk Varšavské smlouvy, že budu americká vojska za šílené zabíjení nenávidět v roce 2016 víc, než sovětská. Vůbec by mě nenapadlo, že po písni Marty Kubišové o tom, jak vláda lidu zpět se navrátí bude o nás opět rozhodovat pár stovek grázlů a nutit nás, abychom žmoulali čepice a abychom opět držely huby! To jsme vážně chtěli?

Já prostě po těch létech rekapituluji a vidím, že jakýsi anglický miliardář Richard Branson z nudy kupuje pozemky na Měsíci, zatímco mnoho tisíc lidí tam nemá na nájemné, ač by pracovat chtělo a práce (stačí se rozhlédnout po celé přírodě Evropy) je. Vidím desítky takovýchto šmejdů u nás, kteří potřebují zahraniční dělníky, pracující šest dní v týdnu bez nároku na dovolenou, což samozřejmě žádný živitel rodiny - Čech - nemůže přijmout. Nájemné se rovná měsíční dělnické mzdě, která je dobrá v okamžiku, kdy se odešle do Afriky, ale česká rodina se má jít napást? To jsme vážně chtěli?

Jistě Filipe že vám rozumím, ale přesto bych raději trochu slevil. Ukažte mi někoho, kdo lépe pracuje než Kateřina Konečná v Evropském Parlamentu z našich europoslanců. Spáč Falbr? Nebo slavná Jourová, která odkýve, co se jí bude hodit?

Co mě podnítilo k napsání?

Samozřejmě vaše podpora oné trojici v odkazu níže. Ale současně několikerá vystoupení komunistky Konečné, která se poctivě věnuje TTIP, když nám bruselská totalita odepřela nahlédnout do připravované smlouvy, co Evropa bude žádat a co je nepřekročitelné. Stejně jako s Lisabonskou smlouvou, kdy teprve nyní občané s hrůzou zjišťují, jak s námi Evropské hodnoty vyběhly. A já prostě odmítám být nespravedlivý ke skupině lidí, která už s vraždami a běsněním padesátých let nemá nic společného.

Ale na jednom se shodneme určitě. Gauneři z Evropských hodnot si našli obezličku: každá kritika EU, USA a prezidenta USA je rozvracení státu Evropská unie za pomoci ruských přátel napojených na Putina a ty je třeba za každou cenu umlčet. Když mohla viset Horáková, proč by se to nemohlo zopakovat?

P.S. Prosím, nedělejte ze mě komunistu. Nikdy jsem nebyl a nebudu. Jenomže dnešní systém není kapitalismus, který lidem pomáhá, ale v mnohém už je horší, než minulý socialismus, byť se za demokracii a svobodu schovává!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Volf Gang
před 5 měsíci

To jste se zřejmě pohyboval někde v okolí Prahy. Na venkově jsou lidé rádi, že mají takový hrubý plat, který tamní diskutéři uváděli jako "čistý".

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...