Tak tuto zmrzlinu by Dienstbier a Hate Free Culture s Romea.cz nestrpěli!

 

Obamka
Obamka - čokoládová zmrzlina

 

Parlamentní listy - Reuters

Testík nové zmrzliny přezdívaná "Obamka" v ruském Tatarstánu vyvolal vlnu smíchu  u ruských internetových surfařů. Zato některým americkým představitelům poklesla brada. Rasismus, hrůza, konec světa...

 

 

Ruské sociální sítě se baví nad jménem nové ruské zmrzliny. Nese název Obamka neboli malý Obama. Jde o žert na účet končícího amerického prezidenta. Rusové ovšem se smíchem dodávají, že bude následovat zmrzlina Erdoganka a Merkelka. Žerty si tropí i z Donalda Trumpa. Jen v USA se prý někteří lidé moc nebaví.

V ruském Tatarstánu si zájemci mohou koupit zmrzlinu pojmenovanou Obamka, čili malý Obama. Jde o čokoládovou zmrzlinu. Na obalu je vyobrazen chlapec tmavé pleti s širokým úsměvem a s náušnicí v uchu, který líže zmrzlinu. Informuje o tom server RT.com a dodává k tomu, že zmrzlina baví Rusy na sociálních sítích.

„Další na řadě je ‚Erdoganka‘ (cream-brûlée v mléčné čokoládě) a ‚Merkelka‘ (bílá zmrzlina v bílé čokoládě,“ směje se jeden z uživatelů. Výrobce ovšem zdůrazňuje, že nechtěl nikoho konkrétního zesměšnit ani urazit.


Agentura Reuters: samozřejmě se už našel americký úředník, který si jak jinak nepřál být jmenován. „Jsme zklamáni z mediálně řízeného antiamerikanismu převládajícího v Rusku v posledních několika letech. Zejména, pokud jde o diskriminaci či rasistické narážky,“ sdělil Reuters.

Lidová tvořivost ovšem nezná mezí, takže se na sociálních sítích objevilo doporučení, že Obamku bude dobré kombinovat s Putinkou, což je ruská vodka. Ozývají se i hlasy, že bude dobré vymyslet něco na účet Donalda Trumpa. Mohl by se po něm prý jmenovat třeba rum.

Na závěr vážně: skutečně je ve státě, kde si lidé dobírají své okolí a baví se tím, tak strašně? O co hůř je dnes u nás, když různé infiltrační skupiny cenzorů ministra Pelikána a Dienstbiera pronásledují každého, komu "ujede huba" a chtějí za to kriminál? Která zem je svobodnější v roce 2016?

 

Jak může být veselo v USA, kde si nikdo z nikoho nemůže udělat legraci?


A dokonce: v Rusku nikomu nevadí, že si dělají legraci prý z totalitního Putina, ale dobírat si v USA černochy nebo u nás cikány je málem na doživotí?

Který režim je totalitní a který svobodný a demokratický? Mohli si lidé za války dělat legraci z Hitlera? A ono se nám to formou "Vyšší princip a studenti" a "Šíleně smutná princezna" vrátilo? To raději Rusko, než nacistické pronásledování každého výroku a legrace! I nás bolševici pronásledovali za každý veřejný protibolševický vtip! 

A dnes je rok 2016...

 

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Vostok
před 6 měsíci

Neotravuj

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...