Vzdělání učitelek v roce 1897 na výchovu blbých, idiotů a slabomyslných (inkluze)

 

Sociální inkluze je v sociologii  „vyšší stupeň integrace postižených nebo znevýhodněných jedinců do společnosti a jejích institucí“. Inkluze znamená nejen formální zahrnutí do společnosti nebo organizace, nýbrž také přijetí ze strany ostatních členů skupiny. Vyžaduje změnu postoje od rezignovaného „musíme je vzít mezi sebe“ k uvědomění, že každý člověk je nějak odlišný.

 

Rubriky: ,

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 6 měsíci

Nemáte pravdu, že jen čekali a nic nedělali. Ta kauza je velmi obsáhlá a rozhodně se tady nemíním zatáhnout do nekonečné diskuse na toto téma. Já osobně se domnívám, že je ČSSD v právu a že Altner možná něco dostane, ale podstatně méně. Například ČSSD už mu převedla v minulosti 50 miliónů. Takže jak vidíte, jen toto dokazuje, že to hrotíte do extrému, který se nezakládá na pravdě, že nic 16 let nedělali.

Nejde o to, jestli někdo zrušil nebo nezrušil pozdrav Soudruhu. Jde jen o to, že tomu dáváte negativní konotaci, jakoby posměšek. A nálepkování nikdy nikam nevedlo. Jestli chcete diskutovat nebo dát svůj názor, tak máte volný prostor. Pan Pokornýá je zatím snad jediný férový server, že nemaže příspěvky podle názoru. Což například téměř všechny známé alternativy běžně dělají, že když nemáte souhlasný názor, tak vás prostě zmoderují.

Paradoxně tak vznikla situace, že nejvíce se v ČR moderuje právě na alternativách. To jsme to dopracovali po těch 26 letech od kotrmelce, co?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...