Zatýkání novinářů v Rusku skutečně Putin schvaluje! Opozice úpí!

 

Chrám všech svatých na krvi Jekatěrinburg Sverdlovská oblast
Chrám všech svatých na krvi Jekatěrinburg Sverdlovská oblast

 

Teda, zda to přímo Putin schvaluje nelze objektivně prokázat. Jsou zprávy, že nic nenamítá, by zněla pravdivá slova. A že opozice v Rusku proto úpí je také pravda. Tak v čem je problém?

Zaručeně pravdivá Svobodná americká Evropa tyto zprávy rozesílá, ale vždy zapomene přidat malilinkou, pro ni nedůležitou připomínku.

 

Novináři? Pseudonovináři? Teenageři? Zatím se pořádně neví

Před pár týdny neznámí pachatelé (zatím v Rusku nevědí kolik) vpašovali do textů či zpravodajství návody na hromadné sebevraždy náctiletých. (Něco podobného se stalo na Slovensku, kdy čtveřice děvčátek snědla prášky a zapila je alkoholem, protože prý nechtějí žít. Čtyři slovenské školačky se pokusily o společnou sebevraždu...) A samozřejmě opozice a Svobodná americká Evropa toho využila, že se v Rusku zatýkají novináři. Což je sice pravda, pouze zamlčeli, proč a čeho se to týká, zatímco razantně zdůraznili, že opozice ze zatýkání úpí a vysílá to do svobodného amerického světa!

Pokud se dozvíme další podrobnosti, rádi je zveřejníme, ale ani ruská prokuratura nechce zatím oznámit, kolika novinářů či za ně se vydávajících se to týká a kdo byl iniciátorem.  

 

V Petrohradě vyšetřovací výbor pro audit publikací v médiích podal trestní oznámení z podněcování k hromadné sebevraždě. 

A Výbor rodičů Sverdlovské oblasti (Urals PTA) se také aktivně zapojil do identifikací online najít kriminální zdroje, kteří hledají děti, mající sklon k sebevraždě.

"Podrobnosti zveřejníme pouze na základě rozhodnutí soudu," řekl tiskový mluvčí Jevgenij Krasnikov. Zástupce sociální sítě dodal, že se s tímto jevem potýkají už delší dobu a že pro uživatele připravili speciální tlačítko, aby ihned informovali policii.

"Iniciativu výboru Sverdlovských rodičů plně podporuje inspekce sociálních sítí a komunit v nich," napsal na Twitteru Astakhov. Řekl, že nejlepší forma kontroly je rodina a veřejnost. "Musíme společně nalézt zdroje, které se dostanou do dětských komunit a tyto komunity uzavřít,"  napsal tento komisař pro práva dítěte.


A pak to přeberou Evropské hodnoty, Štětina, Bursík, Langšádlová a Gabal a samozřejmě nadšená Jau Jau Bursíková Biomasová včetně TOP 09 a s děsem v očích veřejnosti oznamují, jak Putin oklešťuje demokracii zatýkáním ve svobodných, opozičních médiích. Zpráva je dokončena, úkol splněn. A spokojeně vyšlou zprávu na americké velvyslanectví, jak to dokonale dotáhli do konce.

Pravda (ne)vítězí! Grázlové zneužijí vše! Další bublina splaskla!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

novota
před 5 měsíci
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...