Důkaz, kdo skutečně vládl v České republice posledních 15 let!

 

Neuvěřitelná drzost státních zástupců, kteří léta vydírají volené orgány a dokonce sejmuli pučem vládu České republiky na důkazech, které si vymysleli, vykonstruovali a provedli státní zástupci z Olomouce, a Šlachta byl vykonavatelem!

Naše lilium - loajální Šlachta a Ištvan!
Naše lilium - loajální Šlachta a Ištvan!

 

Dnes dokonce bude Ištvan prověřovat vládu a nadřízené orgány, volené lidem!

Jak za komunistů: místní stranická organizace dělníků si předvolávala generálního ředitele na kobereček.

Vrchní státní zastupitelství v Olomouci začalo prověřovat, zda za chystanou reorganizací policie není tři roky starý plán na odstranění ředitele Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) Roberta Šlachty. Podle náměstka olomouckého vrchního žalobce Pavla Komára získali žalobci informace ve dvou případech, kterými se zabývají. Příští týden si pozvou lidi z policejního prezidia k podání vysvětlení. „Za odvoláním pana Šlachty může být snaha některých osob získat citlivá data z probíhajících kauz,“ řekl Komár.

Vzpomínáme, Šlachto a Ištvane!

Při zátahu našla policie až 150 milionů a desítky kilogramů zlata

14. června 2013  11:12, 

 

 
Policisté při zásahu na politiky a lobbisty zajistili až 150 milionů korun v hotovosti a několik desítek kilogramů zlata. Šéf protimafiánského útvaru Robert Šlachta řekl, že jeho lidé provedli 31 domovních prohlídek.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policie-pri-zatahu-jsme-nasli-150-milionu-a-desitky-kilogramu-zlata-p9w-/krimi.aspx?c=A130614_111235_krimi_jav

A opět v akci Komár za zády s Ištvanem - olomoucké komando!

„Předmětem těchto telefonátů byly nepříliš konkretizované náznaky ohledně reorganizace celorepublikových útvarů a možné kriminalizace zodpovědných osob. Služební záznamy obsahují obavu, že šlo o nátlak s cílem změnit rozhodování obou generálů ve věci připravované reorganizace,“ uvedl Chovanec.

Ministr o záznamech informoval nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana. „Pokud by mělo jít o účelové chování státního zastupitelství s cílem ovlivnit nezávislé rozhodování jiné instituce, pak jde o naprosto skandální záležitost,“ dodal Chovanec.

Šéf olomouckých vrchních žalobců Ivo Ištvan obavy ministra označil za liché. S Tuhým a Laubem si domlouvali termín podání vysvětlení. Nejvyšší státní zástupce se nechce ke krokům svých kolegů vyjadřovat, protože spadají do jejich kompetencí.

Těžko  říct, co za tím vězí. Pokud se ale vymete největší špína, tak jedině dobře. Mimochodem, kde jsou ty zločiny Kubiceho, za které měl jít do tepláků? Vypařily se jak zlato a miliony Ištvana? (A hledá se i Schapiro...)

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
novota
před 4 měsíci
novota
před 4 měsíci

Tak už je to jasné proč....http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

JVS
před 4 měsíci

To, ze CSSD spechala s podpisem dala kazdemu najevo, ze vnitro zustava divizi vnitra a nebude Babise. Bylo to schvalne takhle udelane, aby nezkorumpovani se nastvali a z policie odesli. Stejne by jim dali nove sefy, jejich sefy! CSSD potrebuje zase vedet, co a kdo se vysetruje. Je za to povinna kmotrum, co ji financuji. Mineni lidi ji nezajima. Pamatujme si to, co CSSD udelala, volby se blizi! Tato vlada nehaji zajmy obcanu v migrantske krizi, je ji treba odstranit. Zaroven neexistuje svoboda tisku, o zlocinech spachanych migranty u nas ani v Nemecku (uz 70 000) se nesmi psat.

novota
před 4 měsíci

Socani se spojili s mafiany.....http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

novota
před 5 měsíci

Takže odchovanec už se jmenuje tuplovaný zrádce a sralbotka radějí utekl do číný a na parlamentních listech rozhovor babiše jak to bylo...to je konec socanů....a konec koalice teď budou vládnout s topolánkovými odpadlíky tak to je goool...prostě koryta jsou koryta...

opus111
před 5 měsíci

Všichni lžů a všichni kradnů, ale jenom Babišovi se ztratily papíry od Čapího hnízda. :)

Ten chlapík je vážně komický. :)

AntiOpus
před 5 měsíci

Soudruhu trole zalez!

Andrej Babišš
před 5 měsíci

Čapie hnízdo je pseudokauza vymyšlená a súd to dokáže!

novota
před 5 měsíci

Policie nesmí být divizi agrofertu, ale bude divizí čssd....

JVS
před 4 měsíci

Jestli jste to jeste nezpozoroval, byla policie prece pod ministrem CSSD. Ted uz budou vedet vsechno co dela a budou ji moci pres sve lidi ridit, jejich postup a co se smi vysetrovat. Babis prohral bitvu, ale ne valku. Pro zradce Chovance to ovsem vitezstvi neni, alespon podruhe vidime, co je zac.

opus111
před 4 měsíci

To jsou jen vaše směšné konspirace.

Ministr přeci nesmí nahlížet do živých kauz ani se vyptávat na nějaké informace.

A už vůbec nechápu, proč by měl být Chovanec zrádce? Koho zradil a čím? Mne jako občana ĆR v ničem nezradil. Já jsme rád, že se nepoddal tlaku nějakého korporátčíka a globalisty Babiše. Chovanec jednal nezávisle a zodpovědně.

Přestaňte si vymýšlet nesmysly!

AntiOpus
před 4 měsíci

Soudruhu trole zalez!

novota
před 5 měsíci

Tak bývalý prodejce zeleniny a rychlokvaška z plzně od kindla soudruh odchovanec už to podepsal....

opus111
před 5 měsíci

Takto se musí jednat s Babišem. Tvrdě na férovku, ať ví, kde je jeho místo.

Babiš uplakánek už se nechal slyšet, že prý vypovězení koaliční smlouvy nemusí znamenat konec vlády, no to už je fakt komik ten Babiš. Více se už ani ztrapnit nemohl.

AntiOpus
před 5 měsíci

Soudruhu trole zalez!

Elementary, my dear Watson
před 5 měsíci

Ǔtvar pro odhalování organizovaného zločinu obvinil 15. 10. 2015 hejtmana Olomouckého kraje Jiřího Rozbořila (ČSSD), olomouckého podnikatele a blízkého přítele - spolupracovníka Ivana Langera (ODS) Ivana Kyselého (IES MORAVIA REAL a.s.) a dva policisty, náměstka krajského ředitele Karla Kadlece a jeho podřízeného Radka Petrůje. jsou stíháni pro zneužití pravomoci úřední osoby a Rozbořil (ČSSD) je stíhán pro korupci. Kauza Vidkun - korupce, evropské dotace a propletení olomoucké ČSSD, ODS a policie.

No a dva oprsklí blbečci Sobotka (ČSSD) a Chovanec (ČSSD), respektive tři, ještě Tuhý, se drze pokoušejí o policejní převrat a rozpuštění policejní složky Útvar pro odhalování organizovaného zločinu.

Jako někde v Africe.

Aby stíhaný hejtman Rozbořil (ČSSD) nebyl obžalován, zrovna když se blíží říjnové krajské volby 2016, a nevyvalila se všechna špína.

To je vše. Co by za tím bylo složitějšího?

Panství bývalého místopředsedy ODS Ivánka Langera: Kdo mu to zaplatil?

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politi...

marie
před 4 měsíci

Vždyť nikdo pořádně neví, o co vůbec jde. To se můžeme jenom dohadovat. Tutově to řídí ten hajzl Šapiro a americká CIA. Ty maj pazoury ve všem. Sice každýho nasere reorganizace, někdo na to vždy doplatí, ale tady nejde o reorganizaci, ale kdo bude koho ovládat. Výstavba jaderný elektrárny, taky raketovej deštník, snad si nemyslíte, že to ti hajzzlové v Americe vzdali? Dveřma ven, oknem zpátky. Připravujou si půdu, jak to tady rozmlátit a oni budou mít pěkně teplíčko v USA. Už aby vybuch Yellowstone.

novota
před 5 měsíci

A oranžoví soudruzi už uplácejí policajty, aby zůstali...co na to říkají ti obyčejní řadoví za 210 hodin práce a 18000 kč čistýho...http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

opus111
před 5 měsíci

Na to, že mnozí z nich za těch 25 tisíc hrubého chrápou někde v autech za bukem, tak je to až moc.

AntiOpus
před 5 měsíci

Soudruhu trole zalez!

novota
před 5 měsíci

Babiš v akci a hovoří zde o odchovancovi /zrádce zrádců/... http://www.parlamentnilisty.cz/arena/roz...

opus111
před 5 měsíci

Uplakánek Babiš si stěžuje, že mu všichni udělali bebínko. :)

Zvláště úsměvná je pasáž, kde navrhuje, aby na bezpečnostní radu byla pozvána mafiánská chapadla, která prý stojí za ním.

No bodejť by se necukali, když právě oni mají být odříznuti.

Zvláště komické by bylo pozváni Ištvána. Co ten má co dělat na schůzce s premiérem, jedině že by ho Sobotka rovnou vyhodil z úřadu a to ještě by mohl být Ištván rád, že ho nebudou trestně stíhat za zneužití moci, což je zločin.

AntiOpus
před 5 měsíci

Trole zalez!

novota
před 5 měsíci

Když ta hlava toho socana je tak duta....https://sport.aktualne.cz/fotbal/euro/vi... a sobota s kalousem největší dlužníci česka....

opus111
před 5 měsíci

novoto, není dlužník jako dlužník. Skutečně největším dlužníkem je bezesporu Klaus. Ten zanechal v konsolidační agentuře dluh 700 miliard korun a totálně rozvrázenou ekonomiku, kterou Zeman správně nazval "spálená ZEM".

Následně ČSSD dala ekonomiku ČR do pořádku a nejenže tento dluh 700 milird ČSSD splatila, ale ještě vyprodukovali zvýšení HDP o 1 350 milird. Což je na tu dobu naprosto famózní výsledek. V roce 2006 ještě zanechali jako bonus 50 miliard cash na zvláštním důchodovém účtu. Který následně Topolánek zašantročil. Za toto vše byl účet mínus 600 miliard. Takže aktiva výrazně převyšují pasiva.

Zatímco pravicové vlády vyprodukovaly růst HDP pouhých 570 miliard a to především inflačních a k tomu ještě přes bilión státního dluhu. Shrnuto, pasiva násobně převyšují aktiva.

Takže novoto, není dlužník jako dlužník. :)

AntiOpus
před 5 měsíci

Trole zalez!

Dědouch
před 5 měsíci

Jdi do prdele žvanile

bývalý OSVČ
před 5 měsíci

No, jestli chce pan Babiš v příštích volbách zvítězit a to s výrazným rozdílem,
pak by měl co nejrychleji vycouvat z této vlády a umožnit panu Sobotkovi se totálně znemožnit před jeho voliči spoluprací s panem Kalouskem. Domnívám se, že by to byla pro ČSSD ještě větší PR tragédie než rezignace pana Šlachty, o níž se dá v pohodě mlžit a také se zdatně mlží. Tedy ne, že bych si vítězství ANO v příštích volbách nějak přál - když si uvědomím, že je tam např. pan Zlatuška, pan Stropnický apod....a nebo zkouška co koalice vydrží.

opus111
před 5 měsíci

Babiš je odepsaný tak jako tak. Když odejde, tak s ním v příštích volbách už nikdo nepočítá. Hlavně, však bude mít ČSSD volnou ruku pro sestavení rozpočtu. Voliči ČSSD jsou uvědomělí a ví, že podržení vlády není spolupráce s Kalouskem, ale že je třeba se zbavit oligarchy Babiše.

A pokud Babiš zůstane (dávám tomu 60%), tak ČSSD už nebude brát na Babiše žádné ohledy, co také s nějakým donašečem, který donáší policajtům.

Rezignace Šlachty není pro ČR žádná tragédie, ale naopak toto byl přesně záměr, useknout chapadlo mafiánské chobotnice, které Babiš donášel.

AntiOpus
před 5 měsíci

Trole zalez!

Dědouch
před 5 měsíci

Jdi do prdele žvanile

Hynek Brokl
před 5 měsíci

Výborná dostupnost do centra. V pěší dostupnosti cca 10 minut od domu metro (linka C stanice Kobylisy).

Ignác Kolman
před 5 měsíci

igimu se všechno líbí, co se nelíbí to je celkem fuk. Ostatně, proč také něco skrývat. jistoty ve vaší práci, ale i zázračné cvičení na navrácení radosti a energie do celého vašeho života

bývalý OSVČ
před 5 měsíci

Babiš jede http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon... takže po parlamentních volbách koalice ano a top 09.

opus111
před 5 měsíci

Samozřejmě, že na kauzu upozornili státní zástupci a především Bradáčová. Jak je to v tom pořekadle? Potrefená husa nejdříve kdáká?

Babiš musí být na prášky, když vidí, že ČSSD hraje s odkrytými kartami. Na to není Babiš zvyklý.

Ostatně, proč také něco skrývat. Vše je naprosto jasné a přehledné. Babiš končí.

AntiOpus
před 5 měsíci

Trole zalez!

Dědouch
před 5 měsíci

Jdi do prdele žvanile

bývalý OSVČ
před 5 měsíci

Nová koalice v akci u vymyvače mozků....http://www.parlamentnilisty.cz/arena/pol... tak to je hrob , protože si lidé uvědomí , že jim jde jen o koryta.

bývalý OSVČ
před 5 měsíci

Jak dopadne http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon... a vlkovovo bloguje ha ha ten obdivovatel socanů a eu, který má rád německý tisk, který ovládají tajné služby ..

opus111
před 5 měsíci

Zase jen další bláboly na parlamentních listech. Je to další ukázka, jak ubohá je práce současných politických analytiků. Vše je zaměřeno jen na manipulaci veřejného mínění a nikoliv na objektivní zhodnocení reality.

Co tedy víme? Už v průběhu nedělních OVM, Babiš pustil do tisku, že koalici nehodlá rozbít. Aby si zachoval tvář, tak začal blábolit o tom, že ale musí skončit reorganizace policie. Ale Šlachta už skončil, to si ještě Babiš nevšimnul? Nebo právě proto dává Babiš obrat?

V průběhu OVM Chovanec několikrát zopakoval, že reorganizaci podepíše. Bělobrádek dával jasně najevo, že Babiše mají všichni plné zuby.

Kaalousek pustil info, že klidně podrží Sobotkovu vládu, aby neztratila důvěru Parlamentu a aby nebyly předčasné volby.

Sobotkova vláda by takto sice již nic do konce volebního období neprosadila, ale měla by volné ruce k sestavení rozpočtu! A zde dávám tucet vykřičníků!

Toto si doposud nikdo neuvědomil?! Za této konstalace by Babiš okamžitě skončil jako ministr financí a pro další politickou činnost by byl vyřízený. A v příštích parlamentích volbách tak jako tak by zůstal osamocený, nikdo by s ním nechtěl nic mít.

Takže realita je přesně opačná než jak tvrdí parlamentní blitky. Ve skutečnosti Babiš prohrál naprosto vše a stává se poslušným úředníkem Sobotkova kabinetu, protože kdykoliv Sobotka bude chtít, tak pošle Babiše do politického důchodu.

Volby budou pro Babiše dabakl a nespraví to ani cinknuté Babišivy průzkumy. :)

AntiOpus
před 5 měsíci

Trole zalez!

Dědouch
před 5 měsíci

Jdi do prdele žvanile

Doga Malor
před 5 měsíci

Jak za komunistů: místní stranická organizace dělníků si předvolávala generálního ředitele na kobereček.!!!!!!!!!!! Vedete hloupé plky dělník si po nástupu 1 modrobolševika Husáka ani nečich ktomu to sajrajtu položil základní kámen tak zvaný dělnický prezident. Kdopak se to vyjadřoval o obyčejných lidičkách? Co pak to zde máme osvícení Demokrati .

gogo
před 5 měsíci

Predvolebni kampan uz zacala a Sobotka se trese strachy, aby Slachta nezacal stourat v kauze OKD. To by mohlo stat Sobotku a CSSD volby nebo v lepsim pripade by si mohl pan premier spolecne se zlodejem bytu Bakalou vyslouzit ruzovoucke teplacky ... a tak Slachta musi z kola ven.

Soudruh Moravec se v OVM snazil, co mu sily stacily, ale o jeho "tajnych" schuzkach se Slachtou mimo Prahu se mooc dobre vi:

http://img.blesk.cz/img/1/full/1801831_....
http://img.blesk.cz/img/1/full/1801832_....
http://img.blesk.cz/img/1/full/1801833_....

opus111
před 5 měsíci

Píšeš gogo absolutní nesmysly. Žádná kauza OKD neexistuje!

OKD bylo zprivatizováno dávno před tím, než Sobotka prodal již jen menšinový podíl státu 46% akcií.

Ani 12 let po prodeji nikdo neprokázal, že by cena byla podhodnocena.

1) Sobotka nechal vtělit do smlouvy, "pokud by byla prokázána nepovolená podpora Státu, smlouva je neplatná"

2) Jakákoliv zjištění po 12 letech od prodeje jsou zcela bezpředmětná, jelikož vše by již bylo promlčeno.

Sobotka osobně v OVM pro plebs situaci vysvětlil a stejně tak učinil Mládek v nedělní Partii.

Na netu je dostatek zdrojů, které privatizaci OKD popisují objektivně, např.:

http://ivanprikryl.cz/vse-o-kauze-okd-st...

nebo

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015...

nebo

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015...

Kdokoliv začne nyní psát o nějaké kauze OKD ve spojitosti se Sobotkou, tak se automaticky řadí mezi blábolisty a padá na úroveň mediální žumpy typu Aeronet nebo pravyprostor a podobné mediální podřadnosti.

AntiOpus
před 5 měsíci

Trole zalez!

Dědouch
před 5 měsíci

Jdi do prdele žvanile

jura
před 5 měsíci

a jako na potvoru se v rámci prodeje třeba zapomnělo, že do majetku patří i byty na Kladně.

opus111
před 5 měsíci

Píšete nesmysly. Byty OKD byly do společnosti OKD začleněny již v roce 1990, kdy se původně státní podnik OKD přeměnil na základě privatizačního projektu na akciovou společnost OKD.

A pokud někdo kupuje podíl, tak bere vše, co s tímto podílem souvisí. Cena byla nabídková, tržní.

Psát, že někdo na něco zapomněl je absolutní nesmysl.

a
před 5 měsíci

Trole zalez!

Dědouch
před 5 měsíci

Jdi do prdele žvanile

Vicky Rosenberg
před 5 měsíci

Chudáčka premiéra Nečase, kantýnskou Nagyovou a stínového premiéra - vyučeného prodavače Rittiga s nakradenými miliardami "sejmuli pučem" drzí státní zástupci z Olomouce, no fuj fuj.

Dejte mi M16, já je všechny sejmu, ale pořádně.

Vladimír Alexandrov
před 5 měsíci

Nejde přece o to kdo byl odstraněn, jde o to že od toho jsou volby.

Doga Malor
před 5 měsíci

Toto jsem poslouchal před 26 lety dnes je vidět výsledek jaké volby coto melete jedině změna slavné ůstavy podivejte jak dopadli v Angli . Osvícený diktátor jediné řešení.

opus111
před 5 měsíci

Pokud by tím "gosudarem" byl například pan Bohuslav Sobotka, tak se to dá akceptovat, protože Sobotka měl vždy vynikající ekonomické výsledky, ať už to bylo v letech 2003-2006, kdy HDP rostlo tempem 6% ročně, nebo nyní, kdy od ledna 2014 za 2,5 roku nezaměstnanost klesla o 37%.

Problém nastane, když osvíceného vůdce nahradí ten neosvícený. A vidíte, že mediální manipulace zmůže mnoho. Lidé si neověřují skutečnosti a někteří, i když si ověří, tak stejně neuvěří, protože jsou zpracovaní a zhroutil by se jim svět, naskakují na populistické bláboly kdejakých pravýchprostorů, protiproudů, aeroblábolů a podobných nesmyslů.

AntiOpus
před 5 měsíci

Soudruhu trole zalez!

opus111
před 5 měsíci

Jedině Bohuslav Sobotka má dost odhodlání, inteligenci a mravní kredit, aby tu useknul chapadla hydře, kterou si osedlala americká ambasáda.

Už je naprosto jasné, proč je vedena hysterická kampaň proti Bohuslavu Sobotkovi, je to boj hydry v závěrečné smrtelné křeči. První chapadlo, Šlachta, už odpadlo a brzy půjdou i další.

Je třeba vyčistit ten augiášův chlív zkorumpovaných policistů a státních zástupců.

Jak se Babiš zmítá v protichůdných mediálních prohlášeních jasně ukazuje, že je to jedinec s narušenou vnitní integritou.
Jen ať takto dál pokračuje a je možné, že do příštích voleb už ani nepůjde, kdo by také volil policejního donašeče, jak jsme se dnes dověděli v OVM.

JVS
před 4 měsíci

Nerad nekoho urazim, ale vy jste lhar a hlupak. Slachta nebyl zkorumpovatelny, teprve ted tam takovi prijdou. Prestante tady smrdet, jenom lidi stvete!!!

opus111
před 4 měsíci

Vždyť se Šlachta stýkal mimopracovně s Babišem a všechno potřebné mu vždy naprášil. Jasně to pustil do médii novinář Kroupa.

Nebuďte zaslepený!

AntiOpus
před 4 měsíci

Soudruhu trole zalez!

Dagmar
před 5 měsíci

Bóžinku, vy jste ale vůl! Jen tak přemýšlím jestli placený nebo od narození.

AntiOpus
před 5 měsíci

Trole zalez!

Dědouch
před 5 měsíci

Jdi do prdele žvanile

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...