Holky (Marksová, Valachová, Šabatová), vy mě děsíte! Soudy týrají hodné děti?

 

 

Vážně je tak snadné, aby feministka řekla, že jí soud nezajímá protože je soudce zločinec a vy hodňoučký dětičky z Chrastavy - z ústavu hybaj a alou domů?

Pouze tři mladiství měli nařízenou ochrannou výchovu, kterou soud může nařídit po spáchání trestného činu. „Jednalo se ale například o drobné krádeže,“ poznamenala Marksová. Ostatním soud nařídil ústavní výchovu, k níž soud přistupuje v případě, že rodina prý nemůže výchovu zajistit, dodala tato hvězdná ministryně.


Přistupme na tuto zvrácenou hru!

Budu mít syna, který má samé jedničky, ale mám málo peněz a synáček nemá nové kalhoty, pouze z bazaru. A pak příjde zvrácený, podofilní soudce (co jiného by byl, kdyby chtěl děti mučit), mě hodňoučkého jedničkáře prostě sebere a soudně ho pošle za katr, kde mu oholí hlavu a bude mít režim jak vyvrhel ulice.

A toto odhalilo hvězdné trio Marksová, Valachová, Šabatová!


A zvrácený soudce či soudkyně dál soudí, Liga práv dítěte a tisíce neziskových organizací až k ROMEA.cz kliďánko nechají mučit mé hodňoučké dítě, vzor cnosti a Sobotka se vesele směje, jaká je to prča...

Pomineme-li mírnou nadsázku, tak toto nám říká feministická ministryně Marksová a, soudy nesoudy, luskne a hoši jdou domů!

Drtivá většina chlapců, která byla umístěna ve výchovném ústavu v Chrastavě, tam podle ministryně práce a sociálních věcí Michaely Marksové (ČSSD) nepatřila. Třetina dětí se podle ní může hned vrátit k rodinám. Těch 31 dětí má soudem totiž nařízenou pouze!!! ústavní výchovu! Snad za rodiče? Takže soudy trestají děti, protože rodiče jsou gauneři? Vážně když ukradnu žvýkačku jako dítě, jdu soudem nařízeně do ústavu?

 

 

Není potom nějaké Čapí hnízdo proti tomuto justičnímu týrání dětí jenom dětská bojůvka? Nemá se svolat vládní kabinet, povolat ministra Pelikána a ihned zahájit se soudci a soudkyněmi kárné jednání? Nebo jsou to místní raubíři, z kterých mají sousedé hrůzu a tam jsou na převýchovu, byť zatím nikoho naštěstí nezavraždili?

Jistě, nikdo z nás neví, co jsou zač a toto trio to tají. Ale je zajímavé, že nic neví starosta, že nic neví soudy, ochránci práv "hodného" dítěte, prostě nikdo. A to je už na pováženou. Protože rozsudek a posudek dokáže prý dát pouze Marksová, která je k tomu Bohem určená, a ta to tají!

 

Takže není třetí možnost: buď toto trio pracuje na zakázku Evropské unie jako je to s migranty, nebo je justice zvrácená a zavírá nevinné! Veřejnost by měla znát podrobnosti a důsledky z vyšetřování s tvrdým trestem pro toho, kdo evidentně věřejnost mate! Je to justice, nebo toto trio?

 

Popsáno zde

Patří Šabatová do Bohnic, nebo konečně do kriminálu? (Soutěž zabte si svoji vychovatelku se rozbíhá)

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 5 měsíci

Doga Malor
před 40 min

"Nevšiml jste si náhodou že poruchu zde má více lidí že to vaše heslo : Všichni ste blázni já jsem zdravej. Je nějaké podivné kulatně řečeno."

A vy jste si nevšiml, že většina přispěvatelů včetně autora většiny článků jsou silně pravicově ideologicky orientovaní? Což je samo o sobě silně neobjektivní. To je celý problém. Já nejsem ovlivněn ideologicky. Já chválím to, co je ekonomicky dobré pro většinu především obyčejných lidí. A to jednoznačně splňuje ČSSD.

Naprosto zřetelně byla vidět ta neobjektivita pravicového voliče, jak se snažil autor článku za každou cenu dokázat, že platy rostou jen těm s vysokými příjmy. Přitom jsou jasné důkazy o tom, že rostou právě u hůře placených zaměstnání.

A poté co jsem to doslova rozmetal, tak vzniklo několik dalších článků doslova na objednávku s cílem za každou cenu pomlouvat a špinit ČSSD a naprosto účelově a neobjektivně. Vždyť je to až trapné.

Až v posledním článku se už autor článku sám chytil za nos a uznal, že vlastně nic neví. Už sám vycítil, že kdyby jel do ČSSD, že by to pořádně schytal.

Pokud nechce Pařát upadnout na dno mediální žumpy jako je například Aeronet, měl by se snažit o objektivitu a padni komu padni.

Jinak skončí Pařát jako SEKTA, kde si budete všichni plácat po ramenou a utvrzovat se ve svých názorech, ale reality života poběží mimo vás a vy se budet pořád divit a nadávat na lidi, že chyba je v nich a proto že se nic nemění. Jak by se mohlo něco změnit k lepšími, když vše dobré je ihned Sektou posláno do pekel, Sobotka označem za Sralbotku, Socbotku, Plešouna, Zubatku a desítky jiných dehonestačních označení. Přitom Sobotkovi drtivá většina lidí nesahá ani po kotníky. Jak se potom může něco měnit, když neumíte objektivně ohodnotit kvality člověka?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...