I Evropané prchali kdysi přes moře, píše redaktorka Barochová v idnes.

 

Tentokrát nezatínám "pařát" do prolhaného textu. Reakce je z jiného důvodu. Pokud se napíše "A", schází mi potom "B". To, co jsem slýchával jako kluk, je podobné tomu, co redaktorka "idnesu" napsala. Takže rozebírat dál snad netřeba.

 

Ale co je to to"B"?

Z Evropy přitom utíkaly během 2. světové války miliony lidí. Do pohybu se někteří dali ještě před začátkem války. Už při prvních známkách agrese nacistů začaly utíkat skupiny Židů, kteří hledali živobytí jinde. Největší vlna migrace však přišla až poté. Podle magazínu Time se odhaduje, že během války uteklo na 60 milionů Evropanů. Tudíž utíkali před nacistickým zvěrstvem a Hitlerem. (Část Poláků před Stalinem.)

 

Uteklo 60 - 70 let a zvěrstva přišla od amerických teroristů!

Před pěti lety (vynechme předešlý terorismus USA v Libyi, Iráku a dalších státech) šla americká vojska osvobodit Sýrii od Asada. (Stejně jako SSSR v roce 1968 nás). I mnoho lidí od nás chtělo utéct na západ. Co je však odlišné? Zatímco vinou sovětských vojsk a dalších okupantů Varšavské smlouvy zde zemřelo nebo bylo zabito několik desítek občanů, americká mírová ofenzíva pozabíjela stovky tisíc občanů Sýrie, kteří žili ve zdánlivém blahobytu. Dokonce jsme zaznamenali nové jazykovědné termíny: míroví teroristé, humanitární teroristé apod. Tak byli označováni přátelé, kterým posílají USA a Saudská Arábie zbraně a z civilního obyvatelstva Sýrie si udělali jatka a cvičnou střelnici.

Pět let míroví teroristé USA a osvoboditelé z Islámského státu spolupracovali

A čím více US ARMY pomáhala Sýrii, tím více přibývalo utečenců a zaplavovali všechny okolní státy. A nyní pozor, mainstream dirigovaný USA a EU zaměňuje čas a data!

Takže: v lednu minulého roku (2015) to obrovské stresové zatížení nemohlo mnoho lidí ve stanech vydržet (možná někdo dopomohl) a houfně začali prchat do Evropy. Nakonec dostali pozvání (asi Merkelová na americký příkaz) do Německa a šílenství začalo. Nikdo, a USA už vůbec, nepočítal, že se následně v září (30.září 2015) do toho vloží Putin a ruská armáda během pěti měsíců osvobodí třetinu Sýrie! Nikdo nevěděl, že Rusko má skvělou logistiku a skvělé systémy, jak toho dosáhnout. A než se západní teroristé společně s opravdovými teroristy z Islámského státu vzpamatovali, Asadovi se vrátila víra ve svobodu a osvobození.

Mnozí se ptají, zda se krutosti v Sýrii děly

Na to není jednoznačná odpověď. Ano i ne. To, z čeho je obviňován Asad vládou USA z dostupných a i logických materiálů pravda není. Chemické zbraně (a dnes se ukazuje, odkud byly) Asad proti obavytelstvu nepoužil a i proto ho mají rádi včetně lidí jiného vyznání. Na druhou stranu je asi pravda, že proti teroristům zakročoval víc než rázně a že se s nimi nemazlil. A je asi jasné, že při bojích ve městech to odnesla i část civilistů. Bohužel válka s sebou i tyto hrůzy přináší.

A co je dnes už prokázané a potvrzené?

Peníze zrůdám z Islámského státu a i samotné zbraně šly z USA, Saudské Arábie a Turecka a kdyby tam v úderné síle nevlétlo Rusko s logistikou a nezmonitorovalo, co se tam skutečně děje, USA by nám lhaly dodnes! Tím, že Rusko částečně odřízlo Turecko, Saudům s poklesem ceny ropy docházely peníze a zoufalé, předlužené USA to samy neutáhly, začala komedie prosakovat do celého světa a USA se musely k zabíjení přiznat!

Co však strašného mají na Merkelovou?

Proč platí Evropa obrovské sumy peněz, když za zločiny a migraci jsou zodpovědné země jako je Turecko, USA a Saudská Arábie? Jak je možné, že jsou u nás ještě lidé, kteří znají skutečný stav věcí a vědí, kdo skutečně teror v Libyi, Sýrii, Iráku či třeba v Jugoslávii nebo na Ukrajině rozpoutal, a přesto americkým vojákům na našem území tleskají? Co strašného udělala Merkelová či vláda Německa, že ji mohou USA vydírat?

Za A) Lidé jako já odmítají, aby nás příště zase obsadilo Rusko. Nejsme rusofilové.

Za B) Nechceme žádný komunistický systém, jak nám nasazují psí hlavu Evropské hodnoty s Langšádlovou a Gabalem v čele!

Za C) Odmítáme frašku, že raketové základny jsou proti Severní Korei, Iránu, či divokému kmenu z nějakého souostroví, když USA obkličují Rusko a my máme být návnadou!

Za D) Co s lidmi, jako je Langšádlová a Gabal, až se vrátí opět svoboda a demokracie do českých luhů a hájů? Vždyť oni nám vyloženě vyhrožují, byť my jenom bráníme svoji vlast!

A konečně za E) Kde berou drzost nás prolhaně osočovat, že chceme na svém území ruskou armádu, či dokonce ruské základny: Nikdo nic takového nechce! Nechceme ani americké, ani ruské. A to je právě to "B" k článku redaktorky Barochové. Proč my, kteří neútočíme, se máme bránit lživému osočování, místo aby police monitorovala ty, kteří tyto vášně svými lži iniciují?

Chceme pouze svobodu a demokracii. Skutečně se tím stáváme zločinci ve své zemi, když obhajujeme svoji vlast?

 

 

 Dodatek k článku

I Evropané prchali kdysi přes moře, tábory budovali na Blízkém východě

Ve školách v táborech chyběly tužky a sešity, a tak se děti učily psát pomocí...

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Slečno Nulandová, BRAVO!
před 5 měsíci
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...