Je trest za traktoristu s přišitýma ušima (Šlachta) úlet komisaře Lukáše Dolínka?

 

Nejen smích, ale i úsměv ztvrdne na rtech, když první fáze (komická) přejde ve druhou. A to už žádná legrace není! To pak zní v uších výhrůžka Šlachty a Ištvána - budeme realizovat odvážnou právní konstrukci!

 

Je připravovaný zákon šitý na míru US velvyslanectví?
Je připravovaný zákon šitý na míru US velvyslanectví?

Svoboda dostává tvrdě na pr...(zadek)

Vtipná fáze a zdánlivý úlet komisaře Dolínka možná žádným úletem není, ale přechází se do fáze tvrdé realizace Evropských hodnot. Aktivista Zelený zlehčuje postavení útvaru ÚOOZ nebo si dělá legraci z Roberta Šlachty, který je podle jeho slov „bývalý traktorista, který si nechal zmenšit uši, protože se mu smáli neonacisté.“ Je to sice pravda, ale pro komisaře Dolínka těžké provinění s pokutou 8000 Kč. "Je zakázáno posmívat se policistovi s přišitýma ušima" je vtipný a pravdivý popis šéfredaktora HN Jindřicha Šídla. Prostě útvar se nesmí zdravit Zdar útvare!

 

Ale zde už úsměvná část končí, pokud se dočteme, co na nás připravila mezinárodní organizace Finanční akční výbor (FATF) a Moneyval. (Proč akční a proč finanční je úplnou záhadou v našem státě. Máme přece excelentní útvar "Kobru"), ale to, že je vtip roven skutkové podstatě a můžete za to dostat až dvanáct let, je už v intencích Islámského státu, a veřejnost by měla ostře protestovat! A to nejen česká, ale celoevropská!

Například vtip "kameňák", že si pozvete Breivika, aby vás očistil od kamarádů v hospodě, dělající si z vás legraci, má být postaven na roveň přípravy teroristického činu, kdy se skutečně střílí a zabíjí! A bude roven například atentátu na prezidenta! Pak již ale zde končí nejen humor, protože začíná skutečný teror Evropských hodnot, pokud takto bude zákon schválen!

Je to bezprecedentní, lehce zneužitelný zákon navazující na Ištvanovy akce za přísného dohledu velvyslance Schapira!


Jak lehce zneužitelné!
Jak lehce zneužitelné!

Jak lehce zneužitelné!

 

Jak to potom ale funguje na pozadí USA, kteří sponzorují terorismus a vůbec se tím netají? Kdo platí zbraně do "arabských jar" a umírněšných teroristů přes Saudskou Arábii? Kdo kontroluje tyto toky peněz na americký státní terorismus? Že nikdo? Jak nám potom ale mohou nařizovat nějaký zákon, který ten, kdo ho vynucuje, sám neuvěřitelně porušuje, a jsou za ním tisíce a statisíce mrtvol?

 

Nakonec vzniká fraška (ale strašně nebezpečná), kterou popisuje bezpečnostní analytik Koller na Parlamentních listech, z nichž je část zde:

 Nedávno jsme se na bakalovském Aktuálně.cz mohli dočíst moudra údajně přímo od americké FBI. Podle nich žádný typický terorista podle barvy pleti či náboženství neexistuje. To jen ukazuje úroveň amerických tajných služeb. Místo odborných bezpečnostních informací tupá ideologická propaganda jak na ČT 24. Dokladem kvality práce amerických tajných služeb jsou „vítězství“ americké armády v Iráku, Afghánistánu a rostoucí „obliba“ USA po celém světě.

 Depresi musí mít každý civilizovaný Evropan z právní podpory islámského terorismu v Evropě. Jejím ukázkovým příkladem je situace, kdy jeden z posledních teroristů byl odmítnutý syrský žadatel o azyl. Asi to byl umírněný terorista z takzvaného Islámského státu podporovaného z Turecka a Saúdské Arábie. Bez ohledu na odmítnutí azylu pobýval v Německu dva roky a bral sociální dávky. Nevadily ani jeho kriminální delikty a obchod s drogami.

Zajímavé jsou evropské reakce na islámský terorismus. Bezobsažné lkaní, kondolence, svíčičky a medvídci. Zajímalo by mne, proč zrovna medvídci, když medvěd je hrdým a bojovným symbolem Ruska. Mimochodem je to také největší šelma amerického kontinentu. V ideologicky potroublé západní Evropě zrazující vlastní tisíciletý vývoj bych čekal spíše panenky Barbie – nejlépe bezpohlavní, vousaté, multikulturní barvy pleti a zahalené v hidžábu či čadoru (viditelný obličej), nikábu (strašidlo celé v černém s průzorem pro oči) či burce (strašidlo s průzorem pro obě oči nebo jedno oko zakrytým mřížkou). 

Do multikulturního propagandistického boje proti vlasteneckým Evropanům se investují nemalé finance. Kupříkladu rozpočet „naší“ HateFree neziskovky jen na program Kampaň proti násilí z nenávisti je 39,75 milionu korun. Přitom jak vidíme, násilí z nenávisti páchají v Evropě především muslimové, kriminálníci, narkomani a nájemní rváči placení bůhvíkým. Proti nim však HateFree rozhodně nebojuje. Bez nadsázky bychom se mohli zeptat, zda HateFree a podobné spolky nebojují z nenávisti proti Evropanům a jejich rodinám, pro něž mají arogantní neziskovkáři z podobných spolků v médiích jen pohrdání, pomluvy, nadávky a urážky, neboť přesvědčivých smysluplných argumentů se jim obvykle nedostává. A to není zdaleka jediný program HateFree a jediná neziskovka parazitující na našich a zahraničních penězích při prosazování cizáckých protinárodních, rasistických zájmů.



Takže shrnuto: pokud ještě dále máte dojem, že úlet komisaře Dolínka je pouhým úletem, který se už nebude opakovat, mohl by se nám vrátit přirozený úsměv na rty. Bohužel vývoj nasvědčuje tomu, že opak je pravdou a vpád Šlachty a Ištvana na úřad vlády bez jakýkoliv argumentů v ruce byl pouhou epizodkou a začátkem k represáliím, které vytváří státní zřízení, starající se více o s vé blaho, než skutečně o životy lidí. Tento absurdní zákon teroristy nezastaví. Je dovnitř EU, je dovnitř NATO a budou stíháni ti, kteří budou kritizovat a zesměšňovat "orgány", nikoliv podporovat teroristy.

Přece když prodáte zbraň zabijákovi, teroristovi či s ním spolupracujete, dostanete za to dnes podmínku? Ne! Tento nový zákon je zločin a atentát na svobodu slova, nic víc! A aktivista Zelený nám ukazuje jeho absurditu a zneužitelnost, když stále zní v uších výhrůžka Šlachty a Ištvana - budeme realizovat odvážnou právní konstrukci!

 

 Ironie se stává skutečností?

Ištvane, Šlachto, přiznávám, spolčeným zločincem jsem i já...

.

.

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Doporučuji diskusi i pod článkem na iDNES
před 3 měsíci
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...