Záhadná zpráva nejen z ECHO24: Při náletech v syrském Aleppu byly zasaženy čtyři nemocnice a krevní banka

 

Při náletech v severosyrském Aleppu byly za posledních 24 hodin zasaženy čtyři polní nemocnice a také krevní banka. Při jednom zásahu zahynulo novorozeně, sdělili v neděli lékaři, které citovala agentura AFP.

A čtěte záhadu dál v rádoby českém jazyce:

Desítky civilistů bylo zabito v US-vedené letecké údery proti oblastí v Sýrii v držení islámského státu Sýrie a Levant skupinou (ISIL, také známý jako ISIS), přičemž monitorovací skupina. (Už jste pochopili? Asi ne, že?)

A i ČTK, ČRo záhadně pokračuje:

Při náletech jsou podle zdravotníků zasahovány nemocnice, kanalizace, sklady, stanoviště sanitek, veřejné i soukromé budovy. Mezi mrtvými jsou pacienti i zdravotníci. Gasserová vyzvala bojující strany a všechny, kteří na ně mají vliv, aby porušování práv a ochrany civilistů zastavili. 

Šéfka delegace Mezinárodního výboru Červeného kříže v Sýrii Marianne Gasserová tento týden upozornila, že civilisté v Aleppu čelí značným rizikům a že tamní infrastruktura je opakovaně cílem útoků. "Je to šokující situace, slyšeli jsme, že jsou denně zabity desítky civilistů, nepřetržitě se tam bombarduje," řekla Gasserová.

 

Také si pokládáte otázku, kdo bombarduje, proč bombarduje, proč to záhadně komentuje i švandlenka z Coventry Rami Abdel-Rahman a zda se Putin nezbláznil? Přece náznaky jsou směrem k Rusku. Copak USA dělají taková zvěrstva? A tak se podíváme záhadě na kloub do originálu:


Koaliční údery na severní Manbidž zabily 56 civilistů, čímž počet obětí stoupl  v posledních dvou měsících na 167, říká monitoring. (Náš známý SOHR)

Nejméně 56 civilistů, včetně 11 dětí, bylo zabito při leteckých úderech na Tokhar v severním městě Manbidž v Governate Aleppo v úterý, uvádí syrská observatoř pro lidská práva. Dalších deset osob včetně čtyř dětí bylo zabito při koaličních úderech na vesnici Hamira v jižním předměstí Manbidž.

"Centrální velení USA potvrdilo Al-Džazíře, že to byly koaliční nálety v této oblasti a říká, že potřebuje čas, aby USA vyšetřily, zda civilisté byli zraněni nebo zabiti v tomto incidentu," píše Al Jazeera pro Washington. 

"Zdá se, že syrské Demokratické síly pod vedením Mezinárodní koalice se rozhodly přijmout politiku "spálené země", řeklHasan al-Nifi, vůdce komunity v Manbidž Al-Džazíře. "Manbidž je plná obyvatel, čtvrt milionu obyvatel, které používají ISIL jako lidské štíty. Včera koalice udeřila ze sousedství al-Zahuna, kde bylo více než 23 lidí zabito. Pak zasáhla západní části země, což prý potvrzuje i náš známý Raman.

"Dnes se obyvatelé Tokharu probudili k děsivému masakru. Počet obětí se zvýšil na 212 a počty rostou." Oblast Manbidž zažila intenzivní letecké údery vedené US koalicí na podporu kurdských síl, které se snaží obsadit město z Isil tak, aby zablokovaly přístup ozbrojeného skupiny do nedalekého tureckých hranic.

Jenomže

pokud si dáte práci a budete sledovat monitoring, proamerická média vesměs informují, že jsou to ruská a syrská letadla vedená Putinem, která se tváří jako letadla americké koalice, nalétávají z americké strany (už se ale neví jak) a tam dělají masakry. Nebo prostě popisují bez identikit, že za tím stojí sysrká armáda.

A pak je druhá část: Syrské ministerstvo zahraničí v úterý oznámilo, že francouzská vojenská letadla se zaměřila na vesnici Tukhan al-Kubra v severním předměstí města Manbidž v provincii Aleppokde, kde padlo 120 civilistů. A že masakry dělá americká koalice.


Shrňme tuto pomatenost do lidské řeči: čtyři nemocnice byly skutečně bombardované. Dále je ze všeho jisté, že bomby neměly tak děsivý dosah a rozsah, zatímco bombardování kolem ano. Tajemnost zpráv vypovídá, že to asi Rusové nebyli, protože to jednak bude vyšetřovat americká armáda a za druhé odpovědi jsou značně nejisté. Navíc Rusové se v této době neměli vůbec ve vzduchu nacházet. Stejně tak je zajímavé, že tentokrát švadlenka ukazuje na koaliční zabíjení. Takže není otázkou, zda náhodně nemohly USA bombardovat nemocnici, ale proč dokonce čtyři naráz včetně krevní banky, a že tam dokonce mají být Francouzi, kteří se brání, že masakry ve Francii nejsou odvetou, ale pomatením mysli jednotlivců.

Není těch nejasností příliš? A kdo vlastně tuto šílenou válku před pěti lety začal?


 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Lomcovák
před 3 měsíci

USA se k těm úterním náletům na Manbidž přiznávají. Budou vyšetřovat, tsssssss.

The military also said that it had carried out 18 airstrikes on Tuesday around Manbij. That is a small chunk of the 450 strikes near the town since May and the 10,500 total since the campaign began.

"This has been the most precise air campaign in history, and we're going to make sure that it stays that way, but I don't have any further information on this," said Brett McGurk, special presidential envoy to the anti-Islamic State coalition. The U.S. military has since announced that it is launching an investigation.

http://www.independent.co.uk/news/world/...

Who is in the anti-Islamic State coalition?

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnew...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...