Za kolik miliónů zprivatizoval Václav Moravec se svými kumpány Českou televizi?

 

Excelentní převzetí státní veřejnoprávní televize Sluníčkáři: když chtěl Václav Klaus v devadesátých letech "vlnku", aby mohl vysvětlovat reformy, strhl se poprask a bouře.

 

Spolumajitel zprivatizované Čt Václav Moravec
Spolumajitel zprivatizované Čt Václav Moravec

 

V roce 2016 si Václav Moravec se svými kumpány v tichosti zprivatizoval ČT a ČT24 a je ticho po pěšině. Proč ne, když si to další rozdělili gauner Bakala a řepkový král Babiš?

 

Je k neuvěření, co se u nás děje. Samozřejmě že informace se lépe cenzorují a "mainstreamují", když to mají v rukách loajální kumpáni, kteří si náramně rozumějí. Namátkou tito lidé, dnes nazývaní kavárenští povaleči nebo Sluníčkáři, se rekrutují z Havlova "pozadí": Halík, Romacov, Fištejn, Votápek, zástupci Evropských pornohodnot a přibližně dalších dvacet v pozadí s vrchními cenzory jako jsou Dientsbier a Šabatová, kteří okamžitě startují s vyjádřením rasismu apod., pokud názor tam vyřčený nekoresponduje s jednotnou linií svazu "Brusel vpřed v čele s USA a nikdy jinak"!

 

Jsou to lidé, kteří obsadili všechna zpravodajství a skutečný názor lidu je pod trestem výhazovu zakázaný!

Samozřejmě Václav Moravec musí mít hroší kůži

Je to hnus hnusů, protože neomezený přístup do státní televize neměli ani komunisti snad vyjma prezidenta. I předseda vlády Štrougal si musel vstup vyjednat. Ale je jasné, že veřejnost stále silněji a s větší nevolí toto politické masírování odmítá. A jednoznačně se dá podepsat otevřený dopis Kateřiny Dostálové, zveřejněný na facebooku:

 

Dobrý večer,

pane řediteli Dvořáku, píšu Vám otevřený dopis. Po omráčení OVM v poledne mi koncentrujete adrenalin v krvi večerní debatou s Halíkem a dorazíte mě Dvořákovou. Já dost čtu. Ale ne Bureš press. Tam mám svobodu, že si to nemusím kupovat. Vás si kupovat musím a nechci. Brakování archivu anebo Halík a Šiklová a Marvanová a Macháček a Jelínek. A furt dokola. Já mám takové podezření, že si myslíte, že jsme úplní idioti. A urážíte mě. Čtu neskutečně kultivované komentáře vzdělaných lidí tady na FB. A pak si platím brak. Neexistuje tady jiný moderátor než VM? To je tak ubohý. Proč Vám platíme tuto nekreativitu?

Protože jsme idioti co neumí zvolit lidi co Vám zatnou tipec. Odpověděla jsem si sama.Děkuji Vám za reakci, ale nechoďte na mě s etickým kodexem. Ten už jste mi poslal.

Zdar!

Kateřina Dostálová

Vážení přátelé, já to nevydržela a po té dnešní koncentrované hrůze jsem se ozvala. Dobrá reakce mého muže. Hážeš p....s... Asi mě FB vymaže. Zdar Moravče a Dvořáku!

 

 Vy starší si zajisté pamatujete, jaká šílená demagogie a masáž na nás vtrhla v době normalizace po vstupu vojsk Varšavské smlouvy v čele se Sovětským svazem.

Minulý rok k nám vstoupila vojska NATO v čele s USA...

Nyní začíná Ample Strike 2016 v České republice! A je to tady!

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Květoň
před 2 měsíci

Spíš Židák Dvořák si zprivatizoval naši veřejnoprávní Českou televizi a miliardy našich koncesionářských poplatků: 6,187 miliardy Kč na rok 2016! Moravec je jen zaměstnanec.

Žádám HLOUBKOVÝ AUDIT V ČESKÉ TELEVIZI, vždyť hospodaření ČT nikdo nekontroluje!

Židák Dvořák si natáčí např. reklamu výrobce minerálek za peníze koncesionářů "Já, Mattoni" a chechtá se slušným lidem do obličeje.

Historický seriál "Já, Mattoni" vyjde na více než 100 milionů korun, z čehož pouze pětinu přispěly jako koproducent Karlovarské minerální vody. Současní majitelé Karlovarských minerálních vod, a.s., italsko-švýcarská rodina Pasquale, si podivně zprivatizovali Karlovarské minerální vody od Klausovy vlády přímým prodejem na základě privatizačního projektu za pouhých neuvěřitelných 95 515 218,- Kčs v roce 1993. Tak už i toto mělo být dávno předmětem zájmu policie.

Když Rada ČT kdysi požadovala po Dvořákovi vydání účetních dokladů o nákladech na televizní pořady a mzdy moderátorů, tak jim Dvořák drze řekl, že jim nic nedá!

Ani Nejvyšší kontrolní úřad (NKÚ) nesmí kontrolovat Českou televizi, protože ČT není státní institucí.

Zabránilo tomu těchto 42 senátorů, když ve čtvrtek 26. května 2016 hlasovali pro zamítnutí vládního návrhu, který by umožnil Nejvyššímu kontrolnímu úřadu začít kontrolovat hospodaření České televize, Českého rozhlasu, státních podniků, zdravotních pojišťoven a také hospodaření obcí, měst a krajů a jimi zřízených obecních firem a příspěvkových organizací.

Jak hlasoval Váš senátor? Podívejte se:
http://senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/hlas...

Tato novela zákona o NKÚ prošla Poslaneckou sněmovnou zcela bez problémů, v Senátu ale tvrdě narazila. Proč? Protože starostové a zastupitelé obcí, měst i krajů představují v Senátu významnou sílu. Z 81 senátorů a senátorek jich má některou z obecních či krajských funkcí přesně 40. A zjevně není jejich přáním, aby NKÚ kontroloval jejich tunely v obecních firmách a obecních rozpočtech či v ČEZu nebo České televizi.

Brabec
před 2 měsíci

Budou krajské a obecní volby: Nevolte hejtmany a zastupitele za ČSSD. Ti přijdou o svá koryta a se Sobotkou vyběhnou za týden !
Ten, co chystá tisíce muslimů přijmout - potáhne. Ostatní si rozmyslí jít proti svému národu !

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...