Dnešním dnem vojska USA zahájila okupaci České republiky! Ample Strike 2016!

 

Stále větší a větší odpor proti teroristické armádě USA přinutil americkou vládu, aby nám ukázala, co nás čeká, pokud nebudeme v jednom šiku s vůdci, kteří zabíjí ve všech státech světa.


Okupační znak amerického NATO
Okupační znak amerického NATO


Odvádění pozornosti na komunisty, Putina, Štrougala s Jakešem a Brežněvem dosáhla vrcholu!

 

Americký viceprezident Joe Biden varuje Evropskou unii před výstavbou další větve plynovodu Nord Stream, přivádějící plyn z Ruska do Německa po dně Baltského moře.

Obama varuje před propagandou Ruska.

Pentagon varuje před zbraněmi Ruska,

USA varují. U.S. army varuje.

Americký velvyslanec varuje!

Proamerický mainstream varuje.

Všichni, kdo mají občanství USA nás varují.

Varujeme, varujeme, varujeme je ústřední heslo USA!

A co na to český občan?

Posílá je stále více a více tam, kam chodil i císař pán pěšky!


Americká teroristická okupační armáda už zuří a připravila strategii, jak nás donutit, abychom byli povolní, protože na ty jejich kecy prostě už většina národa nevěří. Nevěří stejně tak, jako od roku 1968 na bolševické kecy o zářné budoucnosti!

Proto se Pentagon snaží naše generály vystrčit do popředí (i když jsou to pouze loutky), aby ukázal, jak jsou naši občané loajální. Přitom se nějakého našeho generálského tajtrlíka nikdo na nic neptá. Stejně jako Merkelová, která nesmí cuknout a plazí se před loutkovodiči po kolenou, aby na nás - východní státy, cenila zuby!

I Němci prokoukli, že jsou to vražedné provokace armády USA a Merkelovou stále víc nenávidí. Francie už je migranty, které tam nahnali Američané, napůl rozložená a zabijáci se tam po nocích prohánějí, zatímco policisté se třesou na služebnách.

V roce 1968 nás přišly osvobodit vojska spřátelených armád, ale byla to v podstatě vojska SSSR.


Dnes, v roce 2016 nás přišla "poučovat" vojska NATO, ale jsou to v podstatě vojska USA, aby si porobila neposlušné, rebelující země v čele s prezidentem Zemanem a exprezidentem Klausem!


Skončí takto i Praha a Česká republika?

 

Čeká toto rebelující Prahu?
Čeká toto rebelující Prahu?


Jugoslávie už to zná, nás to čeká, když nebudeme povolní k USA!
Jugoslávie už to zná, nás to čeká, když nebudeme povolní k USA!


I USA zajišťují mír!
I USA zajišťují mír!

Ample Strike 2016

je sice komedie proti údajné hrozbě - Rusku, ale ve skutečnosti je to výhrůžka, co se stane s rebelující Evropou a především s východními státy, pokud budou v rebelii pokračovat! Stali jsme se rukojmím bezohledného zabijáctví a rukojmím šílených zabijáků z Pentagonu, kteří se nezastaví před ničím.

Padne milión lidí? No a co, trochu jsme se spletli, oznámí Bush a Blair. Vybombardovali jsme za války československá města? No a co, byla mlha, piloti nezkušení... Budeme bombardovat Brno, Prahu a další? No a co, ve všech jsou agenti Ruska, je připravena rétorika, kterou chtějí ohromit zbývající svět. Jenomže...

Vážně v USA věří, že bychom zůstali jako ovce pod americkým bombardováním? Vážně si myslí, že Rusko by se poklonilo a na USA by zoufale nezaútočilo jadernými zbraněmi, pokud bude napadeno? Kam by potom odkráčel New York a koneckonců planeta Země? Vážně je to těm idiotům z Pentagonu jedno?

Válka je vůl, napsal někdo na "starej" kůl! A to platí i dnes! Táhněte k čertu a jděte zabíjet do amerických pouští, když vás to baví! Zabíjejte se mezi sebou!

My chceme mír!


 

Rubriky: ~ Štítky: ,

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Voloďo
před 2 měsíci

všichni děláme za peníze, jenom bolševici a novodobí prozápadní nástupci bolševiků pracují z lásky. A kdo platí vás? Nebo pracujete z lásky?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...