Proč šrotovné Sobotkovy vlády, když krize není?

 

Stále se vynořují další a další podvody Sobotkovy vlády na zalíbení lidem, které nejsou viděny jako budoucí hrozba, ale jako úžasná socialistická pomoc pracujícímu lidu.

 

A po nás zítra potopa!

Chceš miliardy? Žádný problém. Zdroje jsou, tvrdil i dříve dnešní poradce Sobotky Špidla. Že výše zadlužení po konci Klausovy vlády byla minimální a dnes je hrozivá? A to přesto, že tenkrát se za Klausových vlád dávaly obrovské finance – stovky miliard na odsíření elektráren, začala sanace po odchodu sovětských vojsk atd.? O tom už se mlčí.

 

Zato dnes se Sobotka chlubí cizím peřím!

Využijte státní dotace! Zažádat můžete o příspěvek na zateplení budovy, výměnu kotle nebo třeba sběr dešťové vody. V nejnovějším projektu můžete získat příspěvek na vylepšení odpadového hospodaření - třeba domácí kompostéry. O dotaci můžete žádat od 1. září do 30. listopadu 2016 přímo na webových stránkách Operačního programu Životní prostředí. Příspěvek dostanete třeba i na pořízení domácího kompostéru nebo štěpkovače.

A Sobotkovy zdroje stále jsou

Dalších 27 miliard si můžete vybrat na Zelenou dotaci. A stát uhradí až 30% nákladů. Také na Modrou dotaci  vám přidá vláda peníze. Prý není voda, neprší. Peníze z dotací můžou získat nejen obce, ale i majitelé domů a zahrad, kteří budou schopni vodu zadržovat, například v okrasném jezírku s násadou kapříků nebo v několikakubíkových nádržích.

I na kotlíkové dotace zdroje jsou

Dotaci můžete získat až na 85 % ceny kotle a jeho instalace. Můžete ale žádat i o dotace na další projekty spojené s vytápěním. Prostě kdo si řekne, ten dostane.

Kdo by si dělal dnes starosti, že dluh dramaticky roste už 9 let. Že dluh dramaticky narostl v době děsivé krize za Kalouska je logické, ale dokonce v době prosperity za vedení Zemana, potažmo Sobotky? No a co, zdroje jsou, hlásal excelentní premiér Špidla, než se dostavila kocovina a dostal padáka. Dnes má obrovskou rentu a ještě radí Sobotkovi, jak se dostat k lizu, místo aby doživotně splácel děsivý účet, který osobně zavinil!

Strašné je, že chytáme šmejdy, kteří důchodce okrádají po tisících korunách. Na šmejdy, kteří nás (i důchodce) okrádají o miliardy, zatím žádný zákon ani bič nemáme. Nenastal čas konečně nějaký najít?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Policejní turboreforma
před 3 měsíci

Líbí se Vám platit daně na vyžranou policejní gumu - informátora Tomáše Tuhého, který přece SIM kartu za státní peníze nenechá propadnout, raději ji daruje exmanželce a synovi?

Líbí se Vám policejní turboreforma Chovance a Sobotky, jen aby zametli vyšetřování 1,2 miliardy korun pro Tesaříky pod koberec?

Telefonní linka: Policejní prezident Tuhý - Tesaříkovic Tesco SW (Tesařík je senátor ČSSD)

Rok 2013
Úřednice české ambasády v Berlíně kupuje v roce 2013 několik anonymních SIM karet. Jednu z nic používala, zbytek „zmizel“ v Česku. Pro budoucí případ jsou důležité dvě karty: jedna má koncové trojčíslí „...312“, druhá „...015“. Pachatel (Tuhý) nepředpokládal, že se podaří v Německu zpět dohledat kupujícího zneužitých SIM karet, neboť obdobné SIM karty jsou v České republice kupovány jako anonymní.

29. září 2014
Na displeji mobilního telefonu Davida Tesaříka, syna šéfa firmy Tesco SW Josefa Tesaříka a člena jejího představenstva, pípne varovná SMS zpráva. Přišla z německého telefonního čísla s posledním trojčíslím „...312“. Toto mobilní číslo měl David Tesařík v kontaktech uloženo pod označením „Honza“. Odesílatel Davidu Tesaříkovi napsal, že dle jeho zdroje si má policie přijít pro jeho otce Josefa Tesaříka.

Listopad 2015
Tuhého exmanželka nedokázala vysvětlit, jak se česká předplacená karta na její jméno dostala do téhož mobilního přístroje (shodného IMEI), ve kterém byla v dřívějším čase německá SIM karta „015“.

Prosinec 2015
Na otázky inspektorů odpovídal i policejní prezident Tuhý. Ten tvrdil, že pokud blízkým pořizoval mobilní telefony, šlo o nové přístroje coby dárky k Vánocům. Tuhý nedokázal vysvětlit, jak se v témže telefonu se mohly ocitnout toxická německá SIM karta s koncovkou „015“ a SIM karta či karty Tuhého blízkých.

http://www.lidovky.cz/maji-si-prijit-pro...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...