Vypláchnutý mozek generála Šedivého a Josefa Pazderky

 

Neuvěřitelně zvrácený pořad Historie.cs vedený Vladimírem Kučerou manipulativně protirusky s mnohokráte opakovanou mantrou Putinova propaganda či ruská propaganda, doložený nulovými fakty a jasně čitelnými hosty.

 

Generál Šedivý
Generál Šedivý

 

Propaganda, propaganda, propaganda

Kdo byli hosté?

Člověk v tísni

Generál Šedivý

Josef Pazderka atd., atd.

Češi jsou podle generála Šedivého prospěcháři, zatímco Poláci jsou prý uvědomělí vlastenci. Tudíž na prospěcháře české působí Putinova propaganda, zatímco na uvědomělé Poláky nikoliv. Idiot non plus ultra se zeleným, vypláchnutým mozkem, nebo jednoduše nevzdělaný člověk generál Šedivý?

 

Proti zelené blbosti generála Šedivého ve výslužbě fakta

Zatímco Češi jsou konzervativní, evidentně Poláci jsou jak kšeftující sarančata. Za komunistů vše pašované bylo přitáhnuto přes Polsko, v hospodách handlovali Poláci a přestože byly na hranicích ostnaté dráty napuštěné elektřinou, rakouské úřady dělaly zátahy na polské překupníky. U nás se v totalitě převážně také věnovali pašování umělého zlata, hodinek a dalších tretek včetně dámských mastiček a parfumerie.

I Velká Británie má s nimi stejné zkušenosti a obyčejní lidé tam na ně nadávají. Takže kde bere generál Šedivý drzost či hloupost házet špínu na naše občany i s přitakávajícím moderátorem Vladimírem Kučerou? Vážně se hodí každý podraz a každá lež, aby se hodila špína na Rusko? Kde berou stále titíž „sluníčkáři“ drzost házet špínu na nás, kteří nepodléháme mainstreamové propagandě a umíme si udělat vlastní úsudek? Kde berou lidé jako Pazderka odvahu tvrdit a v jinotajích naznačovat, jak úžasně s námi Putin a Rusové manipulují, když v masmédiích se na ně kyde jenom samý hnůj? Právě to začalo být lidem podezřelé a právě v tu dobu začali být lidé obezřetní. My totiž zažívali padesát let opak, kdy se kydal hnůj na západ, zatímco „sovětský občan byl božský“.

 

Není divné, že za hluboké totality si lidé našli cesty k informacím, nenáviděli Sovětský svaz většinově, a přitom ve sdělovacích prostředcích nepadlo o západu ani jedno kladné vyjádření?

Naopak za dnešní „mainstreamové totality“, kdy s odlišným názorem nesmí nikdo veřejně vystoupit, je ve společnosti relativně kladný pohled na prezidenta Putina, odpor k západu a nenávist k americké, agresivní armádě.

Ale máme i další zkušenosti: politruci a političtí zbabělci poplatní danému režimu a točící se jako korouhvičky byli vždy lakmusovým papírkem, který ukázal cestu. Prostě hlásaná špína touto spodinou byla čistota a čistota byla ve skutečnosti stokou. Je to stále stejné, pouze se šlo od roku 1989 tak dlouho na západ, až se vracíme k východu. Tenkrát jsme šli na východ, až jsme se dostali na západ.

Takže laskavě nás neurážejte a nedělejte z nás hlupáky. Nejsme a nebudeme! Důvod není imaginární, ale podložený důkazy a fakty. I kdybyste se na lžích měli udusit a udávit!

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Dagmar
před 2 měsíci

Milý Křemílku a Vochomůrko, myslím si, že takových prospěchářů jako pan - soudruh generál je u nás mnoho a mnoho a mnoho.....zkrátka jak říkávala moje babička " komrdesát"

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...