Zastavte teroristu Švejka (Konvičku), pláče i pomatená ODS

Nelze než se ještě jednou nevrátit k akci Konvičky, který humorně a s nadsázkou ukazuje to, co by nás čekalo, kdyby Sobotka poslechl Merkelovou.

 

I Švejk by si zoufal!
I Švejk by si zoufal!

Těžko říci, zda izraelští turisté mají tak geniální uši a postřeh. Třeba to skutečně několik jedinců vyděsilo a těm by se měl Konvička omluvit. Možná před televizními obrazovkami společně s těmi, co skákali plavmo přes ty stoly a květináče. Ať vidíme, kdo to je a zda to není kompars, uměle vyvolaný nějakým podvodníkem. Následně političtí pomatenci v televizi zoufale lomí rukama, že by se autor pseudostřílení neměl divit, kdyby byl zastřelen. Jenomže... Přejděme od ironie k faktům.

 

Co vy na to, pane ministře Stropnický?

Tak za to divadlo na Staromáku by je někdo mohl postřílet, znělo na ČT24. Jenomže, od Izraele, přes USA až po Českou republiku se v mnoha hračkářstvích prodávají hračky jako repliky zbraní. Skutečně bych rád viděl ty izraelské turisty, co při každém takovém zvuku létají plavmo přes stoly, květináče a přikryjí se hrncema. Vážně to je pravda, nebo z nás někdo dělá voly?

 

Za druhé: těžko říci, zda je to úplně vhodné, na druhou stranu i gestapo přijímalo "švejkování" jako naši část kultury, neboli když jsme zlu nemohli čelit silou a množstvím národa, ukazovali jsme celá staletí zlo humorem. Nejen "Dobrý voják Švejk", ale třeba i "Černí baroni" nesli kouzlo zločinů a zla přetaveného do humoru. A má-li někdo důkaz, že mu bylo třeba v arabských zemích či kdekoliv ve světě vyhrožováno za humorné vysmívání zločinu, nechť to pošle na Pařát dnes. Ale v našem okolí o tom nikdo neví.

Možná však by nám mohl někdo vyložit logiku, proč titíž politici údajně zhnusení z Konvičky netrestají magory z vlády Ukrajiny, kteří každý den dávají prohlášení, jak mobilizace pokračuje, Rusko už má vojska na hranicích USA a dokonce německá vláda žádá občany, aby si udělali zásoby jídla a připravili se na válku!

Připravte se na válku, vyzývá Němce vláda - PressReader

 A toto je skutečná panika, kterou dávají političtí představitelé občanům

 

Vždyť naprosté zhovadilosti, které nám předkládají lidé jako je Jaceňuk, Porošenko, ale i Obama, a dokonce bývalý generální tajemník NATO Anders Fogh Rasmussen strčí Konvičku do kapsy. Nad jejich válečnými vyjádřeními si lidé se selským rozumem ťukají na hlavu. Ale zatímco aktivní blázni z naší politické scény chtějí Konvičku nahánět, protože prý tato komediální scéna urazila celý Islámský stát, stupidní výroky mozkového trustu světa zůstavají bez potrestání. To prý panika není, když Jaceňuk rozprášil půlku armády ruských tanků a bojových ocelových vozidel, že se roztavily tak, že z nich nezbyl ani šroubek.

 

K čertu s tou přetvářkou a křiváctvím

A je jedno, zda se jedná o Krnáčovou, Fialu z ODS, nebo TOP 09. Tihle komediati udělají za peníze vše a je jim jedno, co si lidé o nich myslí!

Přitom prokazatelně jsme měli celé desítky let blízko k arabským zemím, dokonce i ten Švejk je tam přeložen a přesto lidé v Čechách měli více než slovanské Rusy raději Angličany a americký způsob života (dřívější). A až teprve nyní nás americké vedení NATO strká dopředu při řádění v arabských zemích, abychom si do jejich válek také namočili čumáky. A zuří, že Češi to odmítají! Ty války a zabíjení nejsou naše. Proto z Arabů nemáme strach. Léta jsme byli proti a teprve nyní vychází najevo, že George Bush a Tony Blair byli skuteční masoví vrazi a my měli pravdu!

 

USA osvobozovaly pět let Sýrii

A vražedné šílenství sílilo, Islámský stát se zvětšoval a bobtnal. Až Rusové tomu razantním zásahem zatnuli tipec. Přesto USA nikdo netrestá, zatímco americké NATO už ohrožuje i nás. Když sem začali Arabové houfně utíkat a Merkelová se třásla při cestě do USA, k čemu dalšímu ji ještě přinutí, zasáhl údajně nenáviděný Putin a začal tam dělat pořádek. A naši zbabělí politici místo aby mu poděkovali, tak ho ještě osočují?

 

Dejme slovům pravdivý rámec! Ta západní lež už je horší než byla východní, bolševická! Vážně ti tupci nechápou, že zde nechceme ruská vojska, ale ani americká, natož džihád, který nám vnucuje Merkelová a Obama s armádou NATO?

Mimochodem, také jste si položili otázku, proč nám sem arabské občany vnucují i lidé z Izraele, byť v celém světě proti nim válčili? My žili s nimi v míru, ale ani židy, kteří nebyli agresívní, jsme neodmítali a mnohé máme velmi rádi. Tak proč nás zatahují do vražedného šílenství? I v té češtině totiž lidé umí pochopit, že obyčejná migrace a exodus jsou dvě extrémně odlišná stanoviska: migrace je skutečně přínosná, obohacující, ale exodus vyvolává války. Tak kdo vlastně chce, aby s exodem v Evropě začala skutečná válka? My ne!

P.S. A na pozadí těchto prokazatelných faktů naháníme Konvičku, jako kdyby byl větším zlem, než armáda, co pozabíjela civilisty v Jugoslávii, Iráku, Sýrii a dalších státech?

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

+++
před 2 měsíci

Ve čtvrtek přijde Konvička v převleku za Kubiše a Gabčíka.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...