Babiš nebyl konfident, když si nadělal do kalhot před Sorosovými neziskovými agenty!

 

Navštěvníci amerického velvyslanectví Jiří Dientsbier a Pavel Bělobrádek zaútočili po jedné větě na Babiše a ten má plné gatě. A toto má být ten konfident, který je současně oligarchou?

 

Začínají nás ovládat psychopati. Experti rozebrali, proč se tu rozmáhá nenávist, se na serveru Echo24 zamýšlí publicista Ondřej Štindl.



Pokud si přečtete tuto větu, kdo je psychopat a kdo je tem normál? Kdo určí míru provinění či zainteresování?

Ukažme si to na jednom příkladu z praxe, řekl ministr Babiš: "Byly doby, kdy všichni Romové pracovali,“ prohlásil prý při debatě s lidmi ze sociálně vyloučené lokality. „To, co píší v novinách ti blbečci, že tábor v Letech byl koncentrák, to je lež, byl to pracovní tábor. Kdo nepracoval, šup a byl tam," řekl podle fotoreportéra Aktuálně.cz Ludvíka Hradilka místopředseda vlády Babiš.

Ludvík Hradílek
Ludvík Hradílek


Co z toho vyplývá? Že po nájezdu Sorosových lidskoprávních organizací i Babiš má naděláno v kalhotech a rychle se omlouvá. To je jasný důkaz, že není ovládán touto sběří narozdíl od Sobotky a dalších. Ten, kdo se přiživuje na této pseudoaféře, je na 100% loutka v rukách Schapira a Sorose.

„Mluvil jsem se starousedlíky v Kovářské ulici ve Varnsdorfu, kde sousedí s romskou komunitou. Navštívil jsem tamní romské domy - a to byl opravdu silný zážitek. Takovou špínu a nepořádek jsem nezažil. Nepoužívám politické floskule. A protože v dopoledních hodinách byli dospělí doma, tak jsem se ptal, proč nejsou v práci. Můj známý, majitel jedné české firmy, mi vyprávěl, že za komunismu Romové chodili do práce, a taky mi říkal, že Lety byly pracovní tábor a od roku 1942 internační tábor. Nezpochybňuju hrůzy nacismu a druhé světové války, to by snad nikoho, kdo mě zná, nemohlo napadnout,“ napsal Babiš na svůj facebookový profil. 

Paradoxně děkujeme, pane Babiši, stoupl jste v ceně. Ten výrok není důležitý, ale následná reakce naprosto jistě! Přesně jako tah koně v šachách. Garde a mat!

Kdo fanaticky reagoval

Kalousek  TOP 09

Petr Fiala  ODS

Bohumil Sobotka  ČSSD

Jiří Dienstbier (Jak jinak - ČSSD)

Pavel Bělobrádek - KDU-ČSL


Pracovní tábor vznikl v Letech u Písku v roce 1939. Jako „cikánský“ internační tábor byl ustaven v červenci 1942.

A mimochodem: „Proruské bolševické prase,“ tak otituloval Peszynski Miloše Zemana  - prezidenta a hlavu státu, což samozřejmě slouhům Sorose nevadí! Klid po pěšině! To různé měřítko a optika je šílená. Kdo určí, komu nadávat smíme a komu ne? Dientsbier? Šabatová? Schapiro? Nebo snad pornoonanista z Evropských hodnot? Nebo vlastně kdo?

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Jarko
před 2 měsíci

Přesně tak!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...