Po odhaleném bombardování americké armády prý i Rusové a Asad zabíjejí...

 

To jsou náhodičky, co nám předkládá ČTK a mainstream. Nevíme sice, kdo bombardoval, ale víme určitě, že to byl...


Putin s Asadem!  

Bombardovali humanitární pomoc. Odporné, řičí USA.


USA v úterý ostře odsoudily pondělní nálet na humanitární konvoj u města Urm al-Kubra v Sýrii, při kterém podle Mezinárodního červeného kříže zahynulo 20 lidí. Mluvčí ministerstva zahraničí John Kirby útok na konvoj označil za odporný.

Jestli na konvoj u města Urm al-Kubra zaútočily syrské či ruské stroje, není podle Američanů zatím jasné.

Proto USA obvinily Asada a Rusko?

Při náletu bylo podle OSN zasaženo 18 z 31 kamionů s humanitární pomocí určenou 78 tisícům civilistů v obleženém městě nedaleko Aleppa. Zahynulo dvanáct řidičů a humanitárních pracovníků syrského Červeného půlměsíce.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/utok-na-konvoj-syrie-spojene-staty-rusko-f12-/zahranicni.aspx?c=A160920_062532_zahranicni_kha

 Ten, kdo si myslí, že největším nepřítem v těchto bojích je ruská bojová technika, hluboce se mýlí. Největším nepřítem je ruská logistika, kterou Rusové nasadili všude, a najednou je americká zabijácká armáda nahá! 

„Rozbor videozáznamů z bezpilotníků se záběry včerejšího pohybu humanitárního konvoje po území provincie Aleppo, jež je v rukou teroristů, umožnil odhalit nové podrobnosti. Na video je dobře vidět, jak se spolu s kolonou náklaďáků pohybuje malé nákladní auto teroristů se zavěšeným velkorážním minometem," řekl Konašenkov.

„Není ale jasné, kdo koho „kryje": minomet konvoj s dobrovolníky Bílých přileb anebo je to vše naopak? A hlavně, kam zmizel tento minomet na konci cesty kolony, a na koho střílel během zastávky a vykládky?," dodal mluvčí ministerstva obrany.

 A co další masakry v Aleppu? Civilní obyvatelé s dětmi, kteří opouštěli čtvrtě města Aleppa, které se nacházejí pod kontrolou nezákonných ozbrojených organizací, šli pro humanitární pomoc. Mezi nimi se nacházeli invalidé a staří lidé.

Poté, co obyvatelé Aleppa prošli humanitárním koridorem organizovaným Ruskem, zařadili se do fronty na krabice s potravinami. Ruští vojáci dříve přivezli 6 tun humanitární pomoci pro 500 chovanců staršího dětského domova v Aleppu.

Jak dlouho budeme pod knutou této dementní americké společnosti? Můžeme Rusko milovat či nenávidět, ale na 100% je jasné, že toto Rusové neudělali. Dalo by se vsadit na to, že tento zločin je dílem "hodných teroristů" za přispění USA už především proto, že bylo odhaleno teroristické bombardování jednotek Bašára Asada letkou USA a stejně tak, jako když bombardují USA nemocnice, vzápětí se objeví zpráva, že Rusové a armáda Asada použila barelové bomby, fosfor, chlor a bůh ví co ještě. 

Strašné je, že ač je armáda USA v morálním rozkladu, dají si třikrát Zdrávas a Otčenáš, pokřižují se, dají si ruku na srdce a pak jdou zabíjet nevinné civilisty s výkřikem: "za mír a přátelství!"

A ono to není jenom o bombardování. Velmi dobře veřejnost ví, že agenti USA odposlouchávali poslance, Merkelovou a štěnicemi prošpikovali celý Bundestág. A hle, výsledky jsou vidět: Hackeři se pokusili během uplynulých měsíců dostat špionážní software do počítačů německých politiků. Informovaly o tom deník Süddeutsche Zeitung a veřejnoprávní televize ARD. Podle bezpečnostních expertů může být na vině skupina řízená Kremlem... A máte to, věc je jasná. Zase ten Putin. 

E-maily přišly zdánlivě z ústředí NATO

Politici a zaměstnanci několika stran obdrželi 15. srpna a 24. srpna e-maily, které vypadaly, že pocházejí od Heinricha Krammera - údajného zaměstnance ústředí NATO - a slibovaly informace o tureckém puči nebo italském zemětřesení. Když lidé na zprávu klikli, umožnili špionážnímu softwaru, aby se instaloval v jejich počítačích. Podobně probíhal před rokem kybernetický útok na německý parlament. Tehdy ovšem měly být v e-mailech zprávy OSN o situaci na Ukrajině. Hackerům se podařilo ukrást hesla pro přístup k celé vnitřní síti Bundestagu. Rovněž v tomto případě se mezi bezpečnostními odborníky mluvilo samozřejmě a jak jinak o vině Moskvy, informuje ČT. 

Co čert nechtěl, Osm civilistů, včetně žen a dětí, zahynulo dnes při útoku v centrální Libyi. Uvedla to agentura Reuters s odvoláním na lékaře a svědky.

Zdroj: http://zahranicni.eurozpravy.cz/afrika/169156-pri-naletu-v-libyi-zemrelo-osm-civilistu-kdo-utocil-neni-jasne/

Tam, kde jsou jednotky Asada či Putina, se obvinění dá na ně kamuflovat. Ale co tam, kde jsou jednotky pouze USA, občas společně s Brity? Jak to na toho lumpa Putina navléknout, aby to svět pochopil...?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
gogo
před měsícem

Bleskova zprava
Ruska agrese ve Stredozemi
Putinova voda zautocila na mirovou helikopteru NATO Apache AH-64
Hlaseny jsou desitky mrtvych

https://www.youtube.com/watch?v=DSv-rvGr...

vostok
před měsícem

Někdo prostě válku chce. A ha so pořád myslím, ze Putin to zenkokrat není.

vostok
před měsícem

Ještě jednou a lépe: Někdo prostě chce válku a ja si pořád myslím, ze Rus to tentokrát není.

*antibuzna*
před měsícem

A já si myslím, že ty jsi hlupák jakému není daleko rovno.

Vostok
před měsícem

Antibuzno nereaguj na me. Mám za to, ze jsem ti dal jasně najevo, ze s Tebou se bavit nechci a nebudu.

gogo
před měsícem

Bílé přilby je organizace napojená na fondy George Sóroše skrze firmu s výstižným názvem Purpose, inc., která dělá White Helmets PR prezentace v mainstreamových médiích v západním světě. Zabývá se výrobou tzv. válečných dezinformací označovaných v CIA jako „war hoax deception“, zkráceně „war hoax“.

http://aeronet.cz/news/organizace-napoje...

n
před měsícem

A kdy se omluví syrskému lidu za podporu bombardování naše min. zahraničí a konkrétně osobně absolvent marxistické university z poruby s. Zadolárek...

*antibuzna*
před měsícem

Po dlouhé době kvalitní článek, proti kterému není možno mít výhrady.

Logické členění faktů, vše vyzdrojováno, kvalitní shrnutí v závěru a také podnět k přemýšlení. Dávám hvězdičku.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...