Omluva Ministerstva zahraničí ČR: volby na Krymu uznáváme!

 

My, občané České republiky se omlouváme za naše MZČR, protože nehovoří za národ a lid, ale za jakousi partu odtrženou od občanů, která se schází v Bruselu pod vedením Washingtonu. 

 

Za koho tam "někde" mluví?
Za koho tam "někde" mluví?

Tato omluva není za lásku k Sovětskému svazu a starým pořádkům, ale za přátele na Krymu, kteří chtěli a chtějí žít v původním celku společně s Moskvou. A právo na sebeurčení svobodně vyjádřené musí respektovat každá demokratická, svobodná společnost, tak jako my se svobodně podřídili vůli slovenských přátel, kteří volbou de facto Československo rozdělili, byť my to v České republice nechtěli. 

Pokud MZČR pracuje stylem totalitní společnosti a neptá se občanů, zda souhlasí, musíme toto vyjádřit my. A stejně tak je nutné doplnit, že ironické srovnání se Sudety a svobodou silně kulhá na obě nohy. Původní - vyhnaní občané byli, jsou a budou Češi a vždy chtěli zůstat pod Prahou a sudečtí Němci chtěli násilně změnit poměry stejně tak, jako ukrajinští nacionalisté a teroristé chtěli násilně vyhnat ty, kteří na Krymu odmítali změnit status po celých cca dvacet let a mít nadřízené v Kyjevě. 

Samozřejmě legitimní otázka zní, jak můžeme psát v množném čísle. Stejně tak je legitimní odpověď, že tisíce lidí volby na Krymu respektují, a lze to snadno dokázat na sociálních sítích či na veřejnosti. Problém nastává v okamžiku, kdy totalitní systém je v předklonu před velmocí, a ač svobodně zvolená česká vláda, tak funguje ve formě vazala, kdy přijímá bezpodmínečně protektorátní příkazy, a národ má být poslušen. My to zde měli skoro padesát let a definici v praxi velmi dobře známe!


Jednoznačný důkaz, že na Krymu byly svobodné volby, dává západní totalitní systém, byť my tam osobně dohled nedělali: 

Na Krym nás nepouští naše vlády, nikoliv krymští občané, kteří by naopak nejen turisty od nás přivítali. Takže omluva je směrem k lidu tam žijícímu v pokoji a míru, i když se Washington snaží o destabilizaci. A naše ministerstvo nehovoří minimálně za tu část národa, která s ním nesouhlasí. V totalitě se ministři prostě na názor lidu neptají!

 

Reakce na:

Prohlášení MZV ČR k ruským parlamentním volbám na Krymu

cerninsky_palac

V neděli 18. září se v Ruské federaci uskutečnily volby do dolní komory Federálního shromáždění – Státní dumy. Volby se uskutečnily i na Krymu, který byl s hrubým porušením mezinárodního… více ►



 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Rypák z Rypákova
před měsícem

Tyhle nepravdivý pitomosti opakuje každý hotentot a pak Babiš přizná, že rozpustil peníze naškudlený od Kaouska a Sobotka nad tím jásá. Jdi se vyspat a vycpat. Máš to zpřeházený v hlavě.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...