Sobotko, (ČSSD) nedělejte ze sebe (a tím i z nás, Čechů) pitomce!

 

Protestoval jste snad u Obamy a Schapira, když Američan Kevin Dahlgren zabil čtyři Čechy a pak se je snažil upálit? Ne? Tak nač teď takové "rasistické" divadlo, když všichni potvrzují, že motivem vraždy v Británii nebyl Čech jako takový?

 

Sobotka Mayové po telefonu řekl, že česká vláda je znepokojena nárůstem nenávistných útoků ve Velké Británii. „Nevraživost a násilí jsou namířeny rovněž proti Čechům, kteří na ostrovech žijí a pracují. Bohužel jeden z těchto útoků dopadl tragicky smrtí českého občana,“ sdělil.

Obvod se vyznačuje velmi pestrým složením obyvatelstva - žádný národ zde není v nadpoloviční převaze. Rodilí Britové tvoří asi 31 procent obyvatelstva, nepatrně více je tam Bangladéšanů. Druhou největší národnostní menšinou jsou Somálci. Kriminalita je zde na britské poměry nadprůměrná, stále však nižší než v nedalekém londýnském City. Zdroj

 

Brexit neznamená, že začneme provokovat britské občany. Na druhou stranu je tak těžké nelhat a neříct na rovinu, že tam východoevropané v čele s Poláky a Ukrajinci dělají bordel a bývalý sudí ministr Chovanec si hraje politické hrátky na webové špiony na internetu, vyhlašuje války údajným protizápadním živlům, aniž by se zajímal, co se děje v terénu?

Sobotko, a nejen to. Vážně musíte lézt do povlíkaček Izraelců, když tam letí někdo z USA? Co tak úžasného udělal Peres pro Českou republiku? Není ten obrat a šoupání nohama jenom proto, že tam letí Obama a potřebuje stafáž a klaku? To nestačí Zaorálek?

Prezident Zeman a exprezident Klaus takoví sralbotkové nikdy nebyli, nikomu do slipů či povlíkaček nelezli a naše vlast na ně může být hrdá, narozdíl od premiéra Sobotky. Jak se takový člověk mohl stát premiérem, je úplnou záhadou.

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Vostok
před měsícem

A tahle trojka to završuje : Donald Tusk polskej trojskej kun washingtonskych elit, alkoholik co už vidí bílé myšky Juncker a vyučenej prodavač knih Schultz. Mimo jiné - pokud se nemýlím - K.Henlein měl stejnou kvalifikaci...
http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Sho...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...