USA jak Clintonová: těžce chorá, umírající, zato se však každému mstící!

 

Pohled na masku Clintonové, kdy skáče o jedné noze jak holčička a kvičí, aby se následně zhroutila do auta, je strašný. Jakoby zosobňovala vše americké, deprimující, katastrofické, nevylečitelné a dnešní zvrácené.  

 

Chorá maska a smrtka: budoucnost USA?
Chorá maska a smrtka: budoucnost USA?

 

Dva hroutící se symboly USA jakoby před lety předznamenal i další symbol USA: záhadný pád "dvojčat" 11. září.  

Pane Bože, toto je onen bývalý symbol svobody a naděje - stát USA?

Stáří nikdy nevypadá půvabně a svěže. A nezastaví se před nikým. Jenomže stáří má rozdávat zkušenosti, má vlídně dávat naději, protože život skoro každého nějak poznamená. Jak dalece se na zvrácené povaze Hillary Clintonové podepsala Monika Lewinská, ví jen ona sama. Ale vážně tato spolupracující dvojice je to nejlepší, co nám chtějí USA nabídnout?

šílený senátor McCain
šílený senátor McCain

Už dávno předtím nakreslil hvězdný malíř Francisco de Goya "Caprichos" neboli Rozmary, kde věnoval pozornost především zaostalosti, zachycující svět ovládaný iracionalitou, pověrami a zpátečnickou vírou v čarodějnice a jejich démonické praktiky, se kterými inkviziční tribunály zacházejí jako s reálnými. Za ostrou kritiku se později stává personou non grata. O vraždících monstrech, které zaplaví celý svět, točil později i Hollywood. Měli snad před sebou budoucí tvář USA, byť to bylo původně myšleno jinak?

 

Těžko říci, zda Donald Trump kandidující by byl Donald Trump prezident. Navíc, když má za sebou zvrácené a postižené osoby z Vietnamu jako je šílený senátor McCain, který v podstatě založil Islámský stát a nahnal zoufalé obyvatele z této oblasti do Evropy. Proč to Merkelová za Evropu neřekne natvrdo a čeho se bojí? Kdo z těchto zvrácených lidí jí vyhrožuje? Nedávno se provalilo, že americké tajné služby mají odposlechy v celém Raichstagu v Berlíně a poslanci jsou odposloucháváni americkou tajnou službou včetně Merkelové.

 

Bild vom Reichstag in Berlin
Bild vom Reichstag in Berlin

A co se stalo? Nic. Párkrát bu bu bu a ticho po pěšině. Jakoby podřízené Německo rezignovalo na svoji bezpečnost. Nebylo by lepší, aby se Bundestág rozpustil a seděl tam nějaký protektor z USA, jako u nás Schapiro?

(Přibližně stejný scénář, jako když BIS odhalí, že je zde více Číňanů a Rusů, ale žádný Američan zde prý nic nedělá, neboť tyto ovečky z USA nám jenom rozdávají dary. Že si drze velvyslanec USA Schapiro zval naše poslance na kobereček - nakonec to tvrdě zatím odmítli - prý ani naše tajné služby BIS nevědí. Jsou hluší a slepí. Zato zjistily, že prý naše weby jsou dirigovány z Ruska. Jejich inteligence musí být závratná...)

Pokud jsou však němečtí a čeští poslanci v čele s Merkelovou a Sobotkou nesvéprávní, tak na co je máme v Evropě? Na co je šíleně drahá parta v Bruselu, kterou platíme ze svých daní? Jsou nám snad už USA jenom Bohem, byť důkazy viz tato dvojice jsou opakem?

Prostě Clintonová s vraždícím monstrem Madeleine Albrightovou je děsivá budoucnost! A USA už nenabízejí vůbec nic!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

+++
před 2 měsíci

Jj, výstižná nahrávka, pane Pokorný.

Mluví k nám krvavá Madla Albrightová (periferní pražštinou jak Schwarzenberg):
"Já myslím, že ne, já myslím, že vona, nebylo jí dobrže, já myslím, jako každá ženská chtěla opravdu furt jenom pracovat, že to pro ni bylo moc důležitý nemyslet vo sobě, ale vo tom, co má dělat a já myslím, že teď si trošku vodpočine a pak tam bude zase a já myslím, doufám a myslím, že bude prezidentka Ameriky."

Sorry, dál nemůžu, chce se mi zvracet. :-(

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...