Zemské volby v Meklenbursku-Předním Pomořansku vystaví zítra známku Merkelové


Bude to frenetický potlesk pro Merkelovou nebo římský palec dolů? Padne gladiátor Merkelová před vůlí lidu? A konečně jsou zločinci ti, co podporují šílený exodus, nebo ti, co mají strach?


Meklenbursko-Přední Pomořansko
Meklenbursko-Přední Pomořansko

 

Otázky, které si žádají stále silnější odpověď

A dalo by se parafrázovat: bude větší vůle lidu, nebo zdánlivě těch, co jsou přesvědčení, že jsou od Boha pomazaní a vyvolení?

 

 

Ten podtext má ještě další, fantastičtější dimenzi: snad poprvé v dějinách novodobé Evropy spolu soucítí a sounáleží lidé různých národů a národností (mimo několika menšin podporovaných lidmi jako je Sorors přes neziskové ziskové organizace či americkými velvyslanci, snažící se dokonce tuto evropskou jednotu rozprášit) a snad poprvé mají všichni jednotný náhled, aniž by byl přikázán shora!

A to je tak fascinující lidská sounáležitost, že jenom proto je nádhera v této přelomové době žít! Naše generace zažila osvobození duše v roce 1989 a nyní všichni občané Evropy se dávají dohromady, aby ohrožení tohoto světadílu eliminovali.

A druhé fascinující zjištění: ti, kteří údajně dávali Evropu pod mainstreamovou jednotu a jedno myšlení, najednou ve jménu "nového myšlení" zjišťují, že jednota evropského lidu je nebezpečím pro pseudoelity a jako bolševici se nás snaží rozprášit. Alternativa pro Německo (AfD) a Václav Klaus je toho zářným příkladem! A Velká Británie důkazem!

 

My, normální lidé, jsme nikdy nebyli pro blokaci mezi námi, ale odmítali jsme násilné sjednocování shora! Vždy jsme chtěli volný obchod a volný průchod, přátelit se s ostatními, ale odmítali jsme platit výpalné pseudoelitám, které jsou stejně nebezpečné, jako byl Hitler, Stalin, Brežněv a další si doplňte sami.

A najednou se snaží Soros (Maďar židovského původu) se svými neziskovými organizacemi a americkými velvyslanectvími tuto obyčejnou lidskou jednotu rozprášit? Jakou úlohu v tom hraje kancléřka Merkelová? Zítra se dozvíme víc!

 

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Lomcovák
před 2 měsíci

Plán „Šílený exodus“ byl připravován již dávno, v roce 2001, tehdy byla Merkelová jen předsedkyní CDU v opozici a Česká republika ještě nebyla členem EU...

Brusel, 30. 5. 2001 EU se otevře válečným uprchlíkům
Ministři spravedlnosti patnáctky se shodli na trestech pro převaděče. EU se otevře válečným uprchlíkům. Brusel, 30. 5. 2001 Poprvé ve své historii se... (více pro předplatitele HN)
http://archiv.ihned.cz/c1-10000661-eu-se...

Hlavním důvodem, proč si přivandrovalci volí lodě, je direktiva EU 51/2001/EC: „Tato direktiva EU byla schválena v roce 2001. Řečeno jednoduše, stojí tam, že dopravci – ať již aerolinky nebo lodní společnosti – jsou zodpovědní za zajištění, že cizí státní příslušníci přející si cestovat do Evropské unie mají platný cestovní doklad. Pokud takovýto cestující dorazí do EU a je vrácen zpět, jsou aerolinky povinny zaplatit účet za jejich leteckou přepravu domů.“

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...