Kult osobnosti Václava Havla. A komunistům jsme se smáli...

Havlův záchůdek, Havlova lavička, Havlův nočníček, Havlovo letiště, Havlovo náměstíčko.


Zlatá éra komunistického kultu osobnosti je zpět.

Kult osobnosti Václava Havla. A komunistům jsme se smáli...

.

.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
gogo
před 27 dny

Aeronet se s Opusem nesral a dostal za svoje trolleni ban:

Administrátor
Opus dostal ode mně banán. Nebudu tolerovat, aby někdo roznášel o našem serveru na jiných webech pomluvy, že jsme žumpa a současně se dožadoval toho, abychom mu tady umožnili volně komentovat. Na AE News může každý psát, co chce. Já ale jako admin můžu zabanovat, koho budu chtít. VK mi do toho ani nesmí mluvit, taková je dohoda naší spolupráce. Tento projekt tvoří skupina dobrovolníků a jestli to někoho neuráží, tak mně ano, abych tady četl o tom, že jsme žumpa. Nikdo nikoho nenutí číst AE News a nikdo z nás nepíše na našem serveru o tom, že nějaký jiný XYZ alter-server je žumpa. AE News respektuje ostatní servery alternativy a nikdy proti nikomu neútočíme. My si hledíme svého a netrolujeme na cizích serverech. Pokud je názor vyjádřen slušně a není v něm cítit trolling proti našemu serveru, komentář nikdy nesmažu, i když je kritický. Ale číst tady o tom, že jsme žumpa a hned za tím, že Bohouš Sobotka je lumen a jeho vláda nej a bojuje proti migraci (asi Opusovi nedošlo, že ta samá vláda vyčlenila 0.5 miliardy na první dva roky na integraci arabášů do ČR), tak to opravdu tady trpět nebudu. Opus může jít na mainstream a tam plivat na alternativu a psát o žumpách a vychvalovat Sobotku s plzeňským „turboprávníkem“ Chovancem, tam to určitě ocení, tady takové provokatéry tolerovat nebudu.

*antibuzna*
před 28 dny

Musím se opravdu extrémně nahlas smát lidem, kteří vzhlížejí k modle s názvem Aeronet.

Dnes vyšel článek, a tím nemyslím tesemnice: http://aeronet.cz/news/video-a-je-to-tad...

a tam se píše: "A američtí neocons už rozumí tomu, že cílem globalizace je zchudnutí západní civilizace, ale především likvidace Spojených států, nejprve demograficky, poté ekonomicky a v poslední řadě i bezpečnostně.

Ovšem 23. září vyšel tento článek: http://aeronet.cz/news/video-hillary-cli...

a tam se píše toto: "Donald Trump v tomto projevu prohlásil, že globalismus je třeba odstranit a nahradit ho Amerikanismem. Naprosto strhující manifest v jeho závěrečné řeči jsem přeložil do češtiny a video najdete zde.

Hillary Clinton tak má v této chvíli za sebou pouze globalistická média v USA, George Sorose a Baracka Obamu. Od Hillary se odvrátili nejen židé v USA, ale dokonce už i národní elity, se kterými Hillary průběžně v minulých letech koketovala ad-hoc, podle toho, jak zrovna potřebovala ona, nebo její rodinná nadace The Clinton Foundation."

--------------------------

Takže jednou píše, že globalisté chtějí umenšit roli USA a podruhé píše, že Globalisté stojí za Hillary a chtějí zachovat Pax Americana.

No a samozřejmě, že když OPUS upozornil VK na tyto rozpory tak byl okamžitě zablokován.

Už je vám jasné o jakou hru tady jde? Jde o hru ZPRAVODAJSKOU.

Aeronet je zpravodajský fiat web a jen mate lidem hlavy a samozřejmě každý pokus o usvědčení je okamžitě neutralizován blokacemi.

No jestli v případě Pařátu jde o nĚco podobného se jistě brzy dozvíme.

Zatím je docela úspěch, že PP sám usvědčil guru Klause, že právě Klaus udělal z ČR montovnu.

Ten, co to cáluje
před 28 dny

To nebyl Klaus, demente, ale Mistr Jan Hus. Proč pořád píšeš o jakémsi opusovi, když jsi to ty, vypatlaná hlavo?

*antibuzna*
před 28 dny

OPUS je dávno zablokovaný, ty oslí hlavo. :))

Tak jak to můžu být já? :))

To ti ještě nedošlo, ty pako?

n
před 28 dny

Co připravuje současná vládní koalice v čele s dynsbyrom. ...a někdo tady mudruje o tom blokování...stačí si přečíst projev komisařky jourové ohledně internetu.......http://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?...

n
před 28 dny

Takže z buzny se vyklubal nakonec okrajinec....hájicí lihový dům...

*antibuzna*
před 28 dny

Čeští podnikatelé musí být úplně pitomí, to se nám snaží sdělit PP.

Proč?

No protože neslyší na ty neustálé PP-ho bláboly o krachu české ekonomiky až ČNB vytoupí z intervence.

A proč na to neslyší? Protže se v poslední době naprosto extrémně málo zajišťují proti kurzovým ztrátám.

Citujme paní Janu Urbánkovou ze serveru kurzy.cz:
graf hovoří jasnou řečí
http://www.kurzy.cz/zpravy/405415-cze-kl...

"Podíl zajištěného vývozu klesl na svoje nejnižší hodnoty od začátku roku 2011, kdy tato statistika začala být vydávána. Pokles podílu zajištěného vývozu v 2Q16 i v následujících 12 měsících značí, že se ČNB daří přesvědčit podniky, že nehrozí výrazné výkyvy kurzu a to ani s blížícím se ukončením kurzového závazku.

ČNB oficiálně počítá s ukončením kurzového závazku v polovině roku 2017. Domníváme se, že vzhledem k vývoji v eurozóně s největší pravděpodobností dojde k ukončení kurzového závazku později, pravděpodobně v druhé polovině 2017.

Přesto stále vidíme mnoho rizik především spojených s prodloužením QE v eurozóně, dopady Brexitu či nízkou inflací v eurozóně, která by mohla exit posunout až na začátek roku 2018."

Takže takto PP, přestaňte lidi ohlupovat.

Petr Pokorný
před 28 dny

Pane Opusi111, anonymní antibuzno: žádám vás, abyste přestal sprostě lhát. Jasně jsem vysvětlil, že jste byl jako Opus 111 zablokován právě pro ty ži a urážky po kritice Sobotky. A právě že už není podporována webemzdarma redakční stránka, nevěděli jsme, jak to odblokovat. Problém je, že vy každého, kdo se představí jménem a nedejbože adresou a má jiný názor, jste schopen urážet a pronásledovat jako nepříčetná milenka a jako Ukrajinec ho poslat třeba i do gulagu. Přesně takhle se chovali komunisti a za to jsme je nenáviděli. Nejste schopen z anonymity zbaběle vystrčit svůj pravděpodobně ukrajinský nos, ale o to víc pomlouváte, občas urážíte. Ale hlavně všude lžete a ty lži opakujete jako Goebbels. Možná zase nepochopíte psané v češtině, ale ostatní Češi Slováci ano. Tak si to od nich nechte vyložit. Má poklona.

Vostok
před 28 dny

On to bude stejně bejvalej bolševik, kterej přepřáhnul pod Duginovu "ideologii" Euroasie....

*antibuzna*
před 28 dny

Už jste se dopustil násilí a to už nesmažete PP.

Opakovaně jste se snažil zablokovat také "antibuznu".

Vám nejde o žádné urážky, kdyby vám šlo o urážky, tak přeci nemůžete dovolit, aby si tady lidé nadávali jak chtějí. A žádné vymluvy, že ti anonymní mohou to nespraví.

Neustále tady lžete vy sám. Opakovaně vymýšlíte pomluvy na Pana Sobotku, zcela účelové pomluvy a špiníte jeho jméno.

Opakopvaně lžete o ČNB. Kdy nejdříve jste tvrdil, že jen vyhazuje peníze a nemá to žádný efekt, že je to jen ztráta, abyste pak následně přešel do zcela opačné pozice a lžete opakovaně, že růst HDP je pouze zásluha ČNB.

Píšu o vás, že jste lhář ne proto, že vás chci urážet. Je to konstatování, protože jste na Pařátu vyrobil mnoho doložitelných lží. A jedná se skutečně o lži, protože ty nepravdy šíříte naprosto vědomě.

Pokud tento příspěvek smažete, ta jen potvrzujete mou tezi o násilí, které pácháte v informačním prostoru.

Petr Pokorný
před 28 dny

Hezky česky mě můžete vlézt na záda. Devalvace je nyní zločin, protože pomáhá jednomu segmentu, zatímco druhý včetně platového srovnání s jinými zeměmi drtí. Proto se zvedá minimální mzda, což jste nepochopil, takže si tím jakoby ČSSD a Englsová připisuje body. Kdybyste hrál šachy, pochopil byste, že jedním tahem dáváte šach a současně třeba garde. Což je nyní, pane z bývalého sovětského svazu. Devalvace pomáhá pomyslnému HDP a zdánlivému zisku na úkor toho, že se z nás stala montovna. A to ten dement Sobotka prostě nechápe. Také toto není urážka, proto sám sebe nesmažu, ale lékařská diagnóza. A nebo dement není a v tom případě je zločinec. Ostatní si mohou vybrat. Rašín nechal ztvrdnout měnu a pak naše ekonomika vzkvétala! Takže opakuji: první měsíce po západní krizi byla na půl roku devalvace správná na rozjezd, nyní je to zločin a rozšíření monty! Ale vlastně proč to píši? Vy jako občan bývalého sovětského svazu popletete posloupnost a pak si sám sobě vynadáte a všechny obviníte. Takže hezky česky mě můžete vlézt na záda, já odcházím na www.skrytapravda.cz .

*antibuzna*
před 28 dny

Opět tady píšete extrémní nesmysly.

Monotvna neboli výroba s nízkou přidanou hodnotou, to tady zavedl váš guru Váckav Klaus. Ten přeci vyjednal u Mezinárodního Měnového Fondu podhodnocení koruny celkem 2,5x. Už jste zapomněl? A to byla mnoho násobně více podhodnocená koruna než nějakých 10%, které od listopadu 2013 drží ČNB. To vám vážně nedochází fakta?

Navíc to byl obrovský finanční zločin v prostředí se zápornou obchodní bilancí. To si nás ten zahraniční kapitál koupil doslova za babku a dopady cítíme až do dnešní doby.

Cituji ze stránky http://www.klaus.cz/clanky/1538:

"- zejména v první roce vznikl velký spor o potřebnou velikost devalvace našeho měnového kurzu. Volba míry devalvace k 29. prosinci 1990 a s ní spojený fatální spor s Mezinárodním měnovým fondem byla pro mne osobně určitě nejtěžším životním politickým rozhodnutím."

Devalvace od roku 2013 nemá nic společného s nějakým rozšiřováním montovny!

Devalvace od roku 2013 je pro ČR extrémně výhodná protože máme plusové obchodní saldo.

Naopak extrémně nevýhodná byla právě za Klause, kdy jsme měli záporné obchodní saldo!

To chcet například tvrdit, že Švýcarsko je montovna, když tam centrální banka dlouhá léta intervenovala? Ani doufám nechcete o nejlepších bankéřích na světě tvrdit, že byli hloupí a proto intervenovali.

Švýcarská centrální banka mohla klidně intervenovat donekonečna, jenže švýcarská centrální banka je vlastněna kantony, které byly nervózní z toho, že má záporný kapitál a nedostanou žádný podíl na zisku. To byl jediný důvod ukončení intervencí.

Jenže toto není případ ČNB a ta bude inetrvenovat tak dlouho, dokud nepřijde cílená inflace. A jak vidíme, tak ceny už se začínají zvedat nahoru.

Vašim krátkým článkem jste opět ukázal, že naprosto ničemu nerozumíte, jen vytváříte lživé premisy a zcela bezdůvodně urážíte pana Sobotku.

n
před 28 dny

A trefená husa opět kejháááá....jak může chodit tento zástánce socan bande na aeronet, když je tento veden ve svodce ministra vnitra od plzně jako nepřátelský web na 1 místě...spolu s parlamentnímí listy, vlasteneckými listy a vaše věc - který vlastní bývalý předseda socanů paroubek...

*antibuzna*
před 28 dny

Ty bys ty weby chtěl provozovat jako SEKTU, to je jasné. Kdo nemá souhlasný názor, tak ať vypadne. A pak si budete všichni lehtat uši, jak zpíval Karel Kryl, a budete si nalhávat, jak jste jedinenční a všichni stijí za tím správným jediným názorem. :))

Jenže tak to není. Je spousta lidí, kteří mají jiný názor a proto na ten nesmyslný a žumpoidní web přijdou a svůj nesouhlasný názor napíšou, aby v Sektě věděli, že Země se točí.

Kdysi za to upalovali a teď se blokují přístupy do diskusí. Je to humánnější postup.

V každém případě bylo dosažsno cíle, ukázat jasně, že se nejdná o žádné demokratické nebo svobodné či vlastenecké weby, které by chtěly skutečně zlepšit situaci k lepšímu, Pokud by se lidé, kteří tyto weby píší dostali k moci, předvedli by stejnou míru násilí, jakou jsme viděli v minulost u kohokoliv.

Forma a množstvé násilí, které Aeronet nebo Pařát předvádí je nyní omezaná, ale kdyby dostali prostor, jistě by nám předvedli mnohem větší násilí. A tomu právě musí většinová společnost zabránit.

n
před 29 dny

@ OPUS...Hlavně , že člověk co pomlouvá aeronet začiná řádit na jeho foru....

*antibuzna*
před 29 dny

Vážený pane, OPUS je stále konzistentní. Aeronet je mediální žumpa, ale to neznamená, že se někdy neobjeví dobrý článek.

Stejně jako Pařát je mediální žumpa PP, ale měl už jeden dobrý článek. Takže padni komu padni. Bohužel VK nesnáší přímou kritiku a stále OPUSe blokuje. Pozorovatelka nechala několik příspěvků OPUSe projít. OPUS názor nezměnil. Nikoho nefavorizuje jen podle nějaké nálepky. Blábolíš tady nějaké nesmysly a vůbec nerozumíš jakémukoliv kontextu a nejsi v obraze.

Pozorovatelka pochopila správně, kdo jsou globalisti a kdo jsou stranové elity a proto má s OPUSem shodu.

Co se týče Bible, tak Pozorovatelka moc dobře ví, že tam se s OPUSem neshodne vůbec v ničem. :))

vostok
před 29 dny

Královské reggae - kdo nemá správné /zednářské/ ER ten nemá charakter. Správné ER mě povýšil nad průměr... To byla přece písnička v pohádce, kterou pouštěli za bolševika v ČT...A dnešní realita....? V ČT jedou tenhle motiv vážně neustále ve všem i v hlavních zprávách.
Tož tak

*antibuzna*
před 29 dny

To nám chce PP tvrdit, že se kapitalismus se učil od komunistů ? :))

To chce trošku přemýšlet. Ten článek je opět velký úlet. :))

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...