Smí být odvolána těhotná žena z ringu v souboji mužů o mistra světa v boxu ve vládě Nečase a Nagyové?

Ze soudní síně...

Co má být totální genderová diskriminace dle feminizačního běsnění v Evropských hodnotách? Pokud nedáte zákaz odvolat ve finále profesionálů těžké váhy mužů z ringu těhotnou ženu a v případě porušení nedáte tvrdý trest, …

 

Kdyby v tomto duchu nebylo projednáváno trestní oznámení, které se nyní vrací k prvoinstančnímu soudu, ani bychom se o těchto zvrácenostech nedozvěděli. Aktuálně.cz (odkaz na konci) sice poukazuje na fakt propuštění těhotné ženy, což je viditelná pravda. Ta skrytá pravda, která vyšla najevo díky trestnímu oznámení, je obsažena v prvních třech větách.


Celé na novém webu www.skrytapravda.cz zde:

Smí být odvolána těhotná žena z ringu v souboji mužů o mistra světa v boxu ve vládě Nečase a Nagyové?

.

.

.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
n
před 20 dny

A prý pokud okrajina vystoupí ze společenství státu sng tak podle tehdejší domluvy nemá hranice a zanikne...sláva okrajině gerojam neslava...

*antibuzna*
před 20 dny

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. :))

n
před 20 dny

Okrajinci z kyiv embassy už docházejí argumenty tak uráží....sláva okrajině, gerojam neslava...bandera ist chu.......

*antibuzna*
před 21 dny

Článek je absolutní slátanina.

Ani název článku nekoresponduje s obsahem.

V každé organizaci má vedoucí právo propustit zaměstnance, pokud prokáže, že si neplní své povonnosti. Jak sám PP uznal, to mu nepřísluší hodnotit.

Ale kauza se mu hned hodí, aby vyfabrikoval špínu na ČSSD.

Udělat hned výhybku a tvrdit, že když se tak bude vyhazovat po desítkách tisíc, tak tady nebudou muset přijít Bulhaři a Ukrajinci?

No to je nonsens jak vrata.

To si vážně myslí, že lidé s odborným administartivním vzděláním a jak píše, dokonce převážně ženy, mohou nahradit na stavbách Bulhary a Ukrajince?

Už teď je na úřadech 380 000 nezaměstnaných a nenahradí Ukrajince a Bulhary na stavbách.

Jak by tedy propuštěné ženy z kanceláří mohli tyto pracovníky nahradit ???

To už vážně hlava nebere.

Článek je skutečně těžký úlet!!!

Ten, co to cáluje
před 21 dny

To už vážně hlava nebere.
Proč nám to píšeš? My víme, že ti hlava nebere. Přece pointa je tam, kam se tvůj mozeček nedostal. A proč by Jourová nemohla pracovat na stavbě 50 na 50, když to prosazuje? Tak když ti to hlava nebere, tak jsi na tom stejně, jako my. Jenomže nám hlava nebere to co ozubená pleš s jeho partou vymýšlí, tobě nebere pochopit, o čem se píše. A to je malinký rozdíl. A pro Bohouše je práce podřadná věc?

*antibuzna*
před 21 dny

Jak jsem psal, článek je nesmysl.

Pokud je zmíněn "ring" mužů, tak rozhodně není zmíněn "ring" boxerský.

Je myšlen kruh mužů obecně. Navíc ani celá ta věta "(Například nelze odvolat těhotnou ženu z ringu mužů, ale Špondrová si přesto za podobným stála)" nevyznívá, že by Špondrová nechtěla odvolávat těhotnou ženu, spíše naopak, že právě prosazovala tu rovnost, odvolat těhotná netěhotná.

No a v závěru, kdy se PP domnívá, že na podobných úřadech jsou samí flákači a že by je měli vyrazit a nahradili by ty Ukrajince a Bulhary na stavbách, tak rozhodně to myšlenkově nesměruje ke zdůraznění nějaké rovnosti pohlaví.

PP dlouhodobě brojí proti Bulharům a Ukrajincům a v kontextu jeho dlouhodobých postojů, on měl skutečně na mysli, že by měli nahradit ty pracovníky na stavbách. Navíc taková žena z kanceláře na stavbě by podle PP jistě dostla i vyšší plat, jak nás včera přesvědčoval. :))

A já znovu připomínám, že je to absolutní nesmysl. Článek je totální úlet po všch stránkách. PP ti předkládá totální hovadiny a ty mu to ještě žereš i s navijákem.

Ten, co to cáluje
před 21 dny

Hele,, asi jsi jedinej, kdo nepochopil. To jsi takovej dement, že jsi bral vážně odchod těhotnejch z ringu? Ty jsi fakt musel bejt kovanej bolševik někde na Zakarpatský Rusi nebo dál, že ti to nikdy nenaskočí. Já furt nechápu, co je ti na tom nepochopitelný. Ty nikde neumíš rozlišit jako komunista nadsázku od faktů. Zamrznul jsi ve třetí obecný a mozek dál nerozvíjel?

*antibuzna*
před 21 dny

Pokud jsi tak zabržděný, tak ti to musím zopakovat znova:

Věta z článku:

Šimůnková před soudem uvedla, že byla s prací Špondrové nespokojena. Třeba když Špondrová navrhovala kvóty na zastoupení žen i v povoláních, která jsou čistě mužská. (Například nelze odvolat těhotnou ženu z ringu mužů, ale Špondrová si přesto za podobným stála) „To jsem jí vyškrtávala. Ona to ale nerespektovala. V podstatě ohrozila celou agendu lidských práv,“ popisovala Šimůnková a potvrdil to i její zástupce Matyáš Zrno.

---------------------------------------

Tam není nic o nějaké nadsázce! Ta paní Špondrová dávala zcela konkrétní návrhy!

A paní Šimůnková, nadřízená pani Špondrové to vyškrtávala.

Takže ta paní Špondrová nenavrhovala nějaké nadsázky. Ona předkládala zcela konkrétní návrhy.

Paní Šimůnková ty blázniviny vyškrtávala, zřejmě rozumná paní.

Ale může to mít zajímavé vyústění, že nějaká rozumná soudkyně to vyškrtávání nebude považovat za důvod k výpovědi a tu výpověď neuzná jako právoplatnou. :))

Ale to už je jiná část toho příběhu. :))

A já bych se s tím i ztotožnil, že ta výpověď je neplatná. Protože vedoucí má právo mít poslední slovo, ale nemůže nikoho omezovat v aktivitě.

Ještě bych chápal, kdyby ta paní Špondrová nedělala nic a flákala se, ale ona předkládala návrhy. Že nebyly vedoucím přijaty neznamená, že Šondrová porušila Zákoník práce!

Ten, co to cáluje
před 20 dny

Proboha to je dement. Na Ukrajině jste nepoužívali závorky? Ta nadsázka je v závorce. Kdo tě k nám propašoval? Slovosled jsi se naučil, ale význam, význam................

Vostok
před 20 dny

Co kdybychom založili fan klub antibuzny a knižně vydali jeho nejlepší vejšplechty. Případný zisk by mohla být odměna za to, ze jsme to s ním vydrželi.

Ten, co to cáluje
před 20 dny

Ale webmaistr může být pyšnej, že toto individuum naláká. To je lepší, než Švejk, protože je to v přímým přenosu a autentický. Pokaždý najde poučku a pak s ní oblbuje.

vostok
před 20 dny

Švejka trumfnul! I poručík Dub mu nesahá po kotníky. Mame tady bejt na co hrdí!

*antibuzna*
před 20 dny

Dement jsi ty sám.

Tobě uniká význam nesmylných článků.

Nadsázka může být v uvozovkách a doplněná třeba znakem úsměvu :))

Ale nikdy ne v závorce.

Tak se prober kreténe.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...