Vítězství Babiše a ANO aneb cesty, co nikam nevedou

Vážně si myslí „Rovnátko Sobotka“ (jak ho lidé přezdívají), že za držení Dienstbiera, jeho lží, urážek a zločinné korektnosti či multikulturalismu nebude mít ČSSD stržené body? Vážně si myslí ČSSD, že urážet slušné lidi ústy Dienstbiera a držet nad lotry ochrannou ruku lze donekonečna?


 A co zmatená Marksová: vážně za předvolební úplatky a zlodějny (nedej Bože, aby toto dělala z přesvědčení) nepředloží občané ČSSD účet? Že zadarmo dávat byty těm, co nikdy nepracují a mají to platit ti, co se v práci nezastaví či okradení důchodci je správná cesta ke spravedlnosti?



Celé zhodnocení naleznete zde:

Vítězství Babiše a ANO aneb cesty, co nikam nevedou

.

.

.

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

*antibuzna*
před 23 dny

Také doplním, opět jste zcela mimo realitu.

Bohatství manžerů není z důvodu nějaké pseudomzdy těch nejchudších.

Vše se odvíjí od toho, že bohatí kašlou na ty chudé a nikdy jim sami od sebe nic nedají. Nůžky se rozevírají protože se neustále více práce přesouvá na stroje a jejich přidanou hodnotu si přivlastňují manažeři.

Pravicový podnikatel, pak alibisticky řekne: "Chceš dvakrát větší výplatu? Tak ukaž dvakrát větší výkon". Jenže toto je nesmysl, protože lidé jsou fyzicky zatížení už nad limit a ještě aby přidali je prostě nesmssl. Takže cesta zvyšování výkonu je jen díky práci strojů, ale práci strojů si přivlastní manažer a po dělníkoví se chce aby se jako třikrát rychleji pohyboval?

Chápete jaký je to nesmysl???

Jen díky prácí strojů mají dnes manžeři v USA nebo celé Západní Evropě tisíckrát vyšší platy než před padesáti lety, ale dělník je pořád stejná bída.

Proto cesta nevede přes nějaký platový liberalismus. Manažeři ukázali, že nikdy žádný liberalismus nebudou doržovat. Ty tisícinásobné platy je zbavily jakéhokoliv svědomí a soucítění.

Jak vy si to představujete, to už nikdy nebude fungovat.

Jste PP jen bezbřeze naivní člověk.

A ve své naivitě si neuvědomujete, že svoji aktivitou, kdy píšete negativní články o ČSSD, tak ženete lidi právě pod křídla pravice a vlastně tak podporujete, rozevírání těch nůžek.

A potom ve své naivitě, když vidíte výsledek vaší naivity, tak píšete články o "Cestě, která nikam nevede". Ale na tu cestu jste zavedl lidi vy, vašimi negativními články o ČSSD. A vám to stále nedochází!

Vaše počínání je totální absurdistán !!!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...