Šestatřicetiletá účetní Ana Catarina Bezerra Silvaresová může každé dvě hodiny v práci 15 minut věnovat sebeuspokojování. Soud jí povolil masturbaci, protože je nemocná. Trpí chemickou nerovnováhou, která způsobuje těžkou úzkost a hypersexualitu.

 

Někteří z nich to vědí, jiní tuší, a proto obviňují druhé, jen ne sebe, další to ještě nevědí, ale zúčtování se nevyhnou. Byl to pro mnoho z nich každopádně dlouhý a skvělý mejdan a byznys, žít ze šíření tak skvěle placené ohlupující propagandy teď již prý konečně a jednou provždy nastupujícího eurounijního ráje.

Německo už je totálně v krizi, my zaplatíme lékařům vzdělání a...

Náboráři z německých nemocnic budou dnes a v sobotu na 3. mezinárodním Job veletrhu Lékařství a zdraví v kongresovém centru U Hájků nabízet 140 volných pracovních míst. Zájem mají o lékařky a lékaře začínající i s praxí.

Kalvoda jako ministr lhal o svém vzdělání a musel vypadnout z vlády. Obhajuje dnes Diag Human. Novinář a prý disident Jan Urban prý nemá s Diag Human nic společného. Je prý poctivý a neúplatný a takto ho osočil pouze Cikrt.

Vážená paní předsedkyně,

využívám pravomoci dané mi článkem 50 Ústavy České republiky a vracím Poslanecké sněmovně zákon ze dne 27. října 2011, o trestní odpovědnosti právnických osob a řízení proti nim, a zákon ze dne 27. října 2011, o změně některých zákonů v souvislosti s přijetím zákona o trestní odpovědnosti právnických osob a řízení proti nim, které tvoří jeden nedílný celek.

To, čemu se říká italská či španělská krize je nesmysl. Jestliže fotbalové kluby, jestliže pornoprůmysl a obce mají na různé celebrity stamiliony dolarů, eur a korun, tak o žádné krizi nemůže být ani řeč.

Ze zadluženého Španělska Lionel Messi
Ze zadluženého Španělska Lionel Messi

Jan UrbanProminentní novinář, zastánce Václava Havla, Klausobijec a na veřejnosti tvrdý zastánce sociální společnosti se odhalil zásluhou banální pokuty, které dostalo Ministerstvo zdravotnictví. Tento novinář se podílí dokonce finančně na superzlodějně, kterou se snaží obrat Českou republiku společně s Kalvodou v kauze Diag Human.

Je tragické, že na perverznostech nejvyššího kalibru se podílejí společně lékaři se starými, psychycky narušenými ženami, aniž by se dnes někdo nad tím pozastavoval. Snad je tato zrůdná perverze i tolerována...

Tak toto jsem se dozvěděl od studentek z hnutí Poetria. Léčím se, že mi další holka šahá na prsa a do rozkroku. Jsem v extázi.... Tolik z televizního zpravodajství.

Stále větší procento čekých politiků a i občanů zvažuje možnost vystoupení z Evropské unie, která víc škodí, než prospívá. Britský premiér tvrdě útočí na EU a světe zboř se, Sarkozy a Merkelová se vyjádřili, že chtějí revidovat Lisabonskou smlouvu!

Václav Klaus

Jsem z poměrně malé země a na svět se dívám z její perspektivy. Navíc si myslím, že to jinak ani nejde. Necítím se být oprávněn mluvit jménem větších celků, jakými jsou Evropa, Západ

nebo snad i celý svět. Tyto ambice nemám a obdivuji ty, kteří je mají. Také jsem – trochu paradoxně – handicapován tím, že jsem ekonomem, který uvažuje (nebo aspoň doufá, že uvažuje) jako ekonom a který musí přiznat, že mu ekonomické instrumentárium v tématice

budoucích globálních posunů až zas tak moc nepomáhá a který nechce dělat amatérského politologa.

Válka právníků s ekonomy

Příklad Španělska ukazuje, že pokusy o manipulaci ekonomiky nemají šanci.

Jinak se to ani napsat a vyslovit nedá. Ten, který zdravotnictví nejvíc rozkrádá, chce další peníze a nebo nám hrozí smrtí. To se spravedlnost skutečně zbláznila a lékařští teroristé jsou nepotrestatelní, i když jsou důkazy?

Mgr. Marta Semelová JUDr. Marie Nedvědová Semelová a Nedvědová - dvě bolševičky

Poslankyně za KSČM Marta Semelová a Marie Nedvědová nyní podaly dokonce trestní oznámení na sestru odbojářů Zdenu Mašínovou. Důvod? Při říjnové přednášce o životě Mašínů prý záměrně schvalovala trestné činy skupiny.

S každou písničkou, s každým filmem, s každým nosičem zjišťujeme, jak nás OSA okrádá. Tisíckrát si kupujeme stejnou písničku, přes rádio platíme skladby, které dokonce ani nechceme poslouchat. Jsou skutečně někteří herci či písničkáři, kteří mají málo posluchačů a diváků. Ale jak odvádějí daně ti bohatí? Květa Fialová, František Ringo Čech, Jana Šulcová

Jak souvisí vydírání Šťávy a žaloby na Českou republiku, záhadné postupy děkana a následný prodej Šťávovy Diag Human dalšímu majiteli? Je to jenom náhoda a děkan Růžička jenom "někde zakopl", nebo Šťáva  pokračuje? Na tyto otázky snad odpoví policie.

Městská nemocnice Ostrava nemá podle svého mluvčího Jiřího Maléře vlastní prostředky k tomu, aby navýšila mzdy o deset procent.Chudáci lékaři snad ani nebudou mít zvýšený plat.

Zatímco v Evropě si každý stát chrání své banky, které špatně investují a vlády okradou ještě jednou okradené, v USA je přece jenom trh na vyšší úrovni. Stovky bank šly ke dnu a neschopní zaměstnanci, narozdíl od Evropy, jdou na dlažbu. Socialismus prostě v USA zatím není.

Vůbec není nutné řešit soudní kausu nejvyšší političky Ukrajiny Timošenkové jako občan. Nikdo z nás neví, co se skutečně stalo a zda je skutečně vinna. A Miroslav Macek v jiném článku přemýšlí, kde je zakopaný pes v zoufalé situaci Evropy, západní civilizace a zda je cesta ven.

Poslední dobou se množí exekuce Dopravního podniku, kterého nezajímá, že občanka je padělaná, či dokonce ukradená. To by se dalo ještě s rezervou pochopit. Ale že soudce odsoudí člověka, který v podstatě neexistuje, odsoudí člověka, aniž případ byl prošetřen, je na kriminál onoho soudce, který soudí.

Nic nového - nejvyšší deficit za svojí historii (rok 2002 - Petr Pokorný
Dvě století byl v USA nejtvrdší kapitalismus a díky němu se na velmi dlouhou dobu usadily na špici pelotonu. Není třeba příliš hloubkové studie, aby byly vidět změny, které nastávají.

 

Kniha Václav Klaus: Europa?
Kniha Václav Klaus: Europa?

Časopis Týden mne vyzval k napsání této úvahy. Zdůrazňuji to proto, že bych sám v této chvíli neměl motivaci něco takového psát, protože si myslím, že některé věci jsou až příliš jasné (a vědí je všichni) a jiné zase nikdo nechce slyšet.

 

Správce autorských práv Intergram chce poplatky za autorádia ve služebních vozech. Soukromé účely se podle něj vztahují jen na vlastníka radia. Pokud radio v autě poslouchá zaměstnanec na služební cestě, pak se prý jedná o veřejnou produkci.

Více jak dvacet let drží Čína kurs jüanu (CNY) na naprosto podvodných relacích a hlubokém podhodnocení. Zaplavuje tak svět suprlevnými výrobky, o které by za reálné ceny nikdo ani nezakopl. A přestože lidé ne jejich nekvalitní výrobu nadávají, stejně si je ještě kupují. A Čína zatím kvete.

Tak jsme se dozvěděli, jak to ve skutečnosti je. A je dobře, že odstoupil ihned. A také každý další případ otevře oči. Především, jak se žongluje v televizi 24.cz, ale i na Primě se slovy.

Podle Hospodářských novin mají být krajská referenda součástí předvolební kampaně ČSSD. Na rozdíl od billboardů a další drahé prezentace ji budou stát jen minimum

 

Na nejvyšší úrovni konečně slyšíme, co se v tajných průzkumech, které se nesmějí zvěřejňovat, v samizdatu hovoří a co si myslí nejvyšší představitelé o jejich premiérovi.

 

Zloděj křičí: chyťte zloděje!
Zloděj křičí: chyťte zloděje!

Všichni  s úžasem zírají, jak obohatila Česká republika po tunelování svět  další parlamentní zvráceností - termínem parlamentní mírový terorismus. Jeho podstata spočívá v tom, že společná skupina bolševiků a socialistů (KSČM a ČSSD) institut parlamentní obstrukce dovedla do dokonalosti a dokázala, s čím západní svobodné demokracie nikdy nepočítaly: tři poslanci svobodně zvolení mohou zablokovat celý chod státních institucí navždy. 

Jako občan ostře protestuji proti totální destrukci demokratického systému. Takto může příště postupovat další fašistická strana a destruovat celý systém! Je to přesně okopírováno ze zrůdné propagandy roku 1947 jak zničit svobodu a demokracii ve státě.

Už té špíny bylo dost. A slušná pravice dostává další rány. Ať si určí termín sám, ale ten den to musí být naprosto jasné. Nebo ať jde k čertu.

Několik měsíců společně pilovaly dvě parlamentní strany KSČM a ČSSD obstrukce do českého parlamentu. Nám se podařil natočit  závěrečný trénink do parlamentu mezi Vojtěchem Filipem a oranžovým Bohumilem Sobotkou,  jak vládě podlomit nohy.

Okamžitě se rozhodněte, do té doby nedostanete ani jedno euro - vyhrožují Merkelová a Sarkozy. V referendu, které se má konat 4. prosince by měli Řekové da facto hlasovat o tom, zda chtějí zůstat v eurozóně, nebo ne.

New York - Americké banky ustupují od plánů na zavádění nových poplatků za používaní debetních karet. Zatím poslední společností, která změnila svůj původní plán, je Bank of America.

čtk

Co je zač, naše hvězdná pěchota z levice? Shodila vládu, když vedla Evropskou unii. Blokuje protikorupční a další zákony a srovnává to s blokováním zákonů, které rozhazovaly další peníze v šestiprocentním růstu a dnes za to pikáme.

chcete jenom číst zprávy a maily, máte nejlevnější internet s blokací a překračujete limit, nebo vás dokonce počítač brzdí? Chcete přitom číst co nejvíce informací? Zde je rada.

Když zmlátí deset Romů dva policisty, je to prý běžná potyčka. Ale když sedmdesátiletá Romka zmlátí jednoho policistu, je to zřejmě polopotyčka.

Je to k nevíře, co naši bitou policii ještě čeká. Stalo se velmi nedávno. Policejní hlídka při večerní projížďce městem uviděla postarší osobu táhnoucí vozík s několika litinovými poklopy a hliníkovými dopravními značkami. Když policisté vystoupili z auta, aby si ověřili totožnost podezřelé osoby, zjistili, že se jedná o 70 letou romskou důchodkyni Eržiku S., která je v plném invalidním důchodu od roku 1959.

Pomáháme zlodějovi, aby nekradl ještě víc, či dokonce nevraždil. Tak by se dal parafrázovat výsledek nočního sammitu v Bruselu. Ale je to správná dohoda? Krátkodobě ano, na půl roku bude klid. Jenomže stejně dluhy někdo zaplatí. Kdy to bude a kdo to bude? Německo je nejbohatší. A jsme prý na něm závislí.

 

Děkujeme odcházíme

Za rozkvetlého socialismu v ČSSR nebyli lidé na práci, tak soudruzi v některých oborech tolerovali velice zvláštní výdělky. (Přivýdělky) Hlavní zaměstnání bylo na 8,5 hod a k tomu se přibírala další. Obzvláště zajímavé zaměstnání bylo topič. Přihodilo se do kotle, 2 - 4 hodiny nebylo co dělat, tak se psalo či studovalo (Havel, Ruml a další) nebo se našla další zaměstnání.

Děkujeme odcházíme


Euro podle prezidenta Václava Klause přežije nynější dluhovou krizi v eurozóně, Evropa za to ale zaplatí hospodářskou stagnací. Klaus to řekl na přednášce během své návštěvy hornorakouského Lince. Současně se vyslovil za důraznější kroky k řešení ekonomických problémů.

Jeden příklad za všechny: Oldřich Martinů

V čele evropského policejního úřadu tak bude pobírat měsíc co měsíc kromě třísettisícového platu i rentu za odsloužená léta v českém sboru. Výsluha se měsíčně vyšplhá k padesáti tisícům korun

České banky půjčily svým vlastníkům 23 miliard

Publikováno 4.3.2010 7:08

Vlastníci velkých českých bank měli loni od svých tuzemských dceřiných společností napůjčováno 23 miliard korun, vyplývá z údajů České národní banky. To je o čtyři miliardy korun méně než v předchozím roce.

Ač anglický premiér je zatím proti a levice bude tentokrát jednotná, že kopat do evropské mrtvoly se nemá, tvrdé ataky rozumně myslících lidí už na anglickou vládu začínají. Sdělovací prostředky to potvrdily a britský premiér David Cameron bude muset v Evropě přitvrdit, kor když referendum vyhlásila jeho vlastní strana - toryové - strana konzervativců nejznámější premiérky Margaret Thatcherové.

Praha - Hitem pro zoufalé zájemce o peníze, kterým většinou už žádná banka nepůjčí, se v poslední době stávají SMS půjčky. Stačí vyťukat jednoduchý kód a peníze jim okamžitě přistanou na účtu.

Je hodně občanů, co jsou zoufalí z poplatků, které si účtuje Česká spořitelna či  další finanční ústavy. Je však dnes již prokázáno, že občané platí strašně malé poplatky. Podložme si to důkazy.

Mezi účastníky demonstrace, kterou na pražském náměstí Republiky za účelem deklarace odporu proti vládním reformám v sobotu za podpory odborů a občanských sdružení pořádá iniciativa ProAlt, se objeví i předseda Senátu Milan Štěch (ČSSD).

„Každá agentura od ďábla jest," uvedl Klaus. Agentury jsou spolkem přítelíčků na nejrůznější granty, na vytváření nesmyslných slohových cvičení zvané studie a nedělání nic.

Oznámil, že je připraven kandidovat na úřad prezidenta republiky

 

Ota Filip | 17. 10. 2011

Už teď mohu slíbit, že se mnou nebudou žádné starosti.

 

Bývalý americký právník Edward Fagan v rozhovoru pro Českou televizi řekl, že se nevzdá, dokud od města Karlovy Vary nevysoudí zhruba deset miliard korun za dluhopisy vydané v roce 1924. Zástupcům města, České národní banky (ČNB) a ministru financí prý dal čas na jednání do 31. října. Poté už bude bojovat u soudu.

Chci předem zdůraznit, že dluhy se platí. Dluhy se musí platit dokonce i na úrovni států. Dokonce je jasné, že část grázlů přesouvá majetky, aby k nim exekutoři nemohli. V čem je tedy problém?

Jan Polanecký

Dnešního dne jsem si s úžasem přečetl články Jana Macháčka, redaktora týdeníku Respekt, pojednávající, volně řečeno, o „liberálním nebezpečí dnešní doby“. Můj úžas byl v tomto případě opravdu na místě, neboť je až neuvěřitelné, jakých argumentačních faulů, diletantství a omezenosti se může profesionální novinář v jediném článku dopustit. Pojďme si jeho názorové a pojmové zmatení ve velmi obecné rovině nyní rozebrat (můj text bude muset být protentokrát poněkud obsáhlejší).

 

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...