To jsme již zažili, sodruzi europané a s výsledkem - šli jsme do řiti. Bohužel EU tam jde taktéž!

Co je psáno, to je dáno, kor když to napíše ČTK a iDNES.cz. Takže v islámu stáčí třikrát zapuzuji tě, ve Španělsku se nezdržují s ničím...

Modrá, nikoliv zelená planeta - citace z této knihy: "Stále znovu a znovu jsme varováni, že zdroje končí, že už jsou, nebo budou v nejbližší době vyčerpány!"

Je jisté, že se ODS od liberální, pravicové politiky odchýlila a její zakladatelé to právem kritizují.

Kolik odešlo do Francie peněz a jak je možné, že se dnes nikdo z vedení k hrůzným vykrádáním České republiky z Francie nehlásí?

Pro společnost EUROVIA pracuje 42 000 zaměstnanců v 17 zemích světa. Její obrat za rok 2009 činil 8,003 mld. EUR. Více informací najdete na www.eurovia.com.

9.listopadu 2012

Hluboký propad průmyslu a neslavná čísla z posledních statistik jako by dávala zapravdu vládním, potažmo Kalouskovým odpůrcům, že strašně dusí ekonomiku. Ale je to skutečně tak?

Lidem v České republice klesají reálné příjmy a stoupá počet těch, kteří si začínají půjčovat i na běžný chod domácnosti. Za půjčení pěti tisíc korun ale mohou zaplatit i desetitisíce. Novodobí lichváři mají žně, slabá finanční gramotnost Čechů jim k tučným ziskům nahrává.

Hodně lidí nechápe, že církevní restituce jsou pro stát, potažmo pro občany výhodné. Jenomže masáž ČSSD a hlavně komunistů byla zatím úspěšná.

V obchodních a dalších civilních sporech legislativa právníkům umožňuje naprosto cíleně zneužívat trestního zákoníku. Pokud je systém založen na zločinu, ať se zruší policie a státní zastupitelství.

Čerstvě zvolená senátorka a bývalá ústavní soudkyně Eliška Wagnerová už není členkou senátního Klubu pro obnovenou demokracii. Vadí jí názory Jiřího Čunka a Tomia Okamury na Romy.

 

To, jak se nakonec rozhodli poslanci Tluchoř, Šnajdr a Fuksa – opustit poslanecký mandát,  není běžné ani na západě. A pokud má český premiér a předseda skutečně velké pravicové strany ukázat, že nelítostný politický boj nakonec může končit čestně, je na tahu on!

To samozřejmě neřekli oni o sobě, protože to nevědí, ale jsou tak málo inteligentní, že to dnes 6.11.2012 na tiskových konferencích na sebe ve zlobě neprozřetelně prozradili a na čt 24 se dá dohledat. Tak tedy fakta:

Konečně začíná vnitřní očista ODS jako velké pravicové strany. Ano, ryba smrdí od hlavy a Tluchoř s blonďatou bestií z Věcí veřejných, jak ji nazývají média,  mizí tam, kam patří.

Kdo je výš na hierarchii evolučního vývojového žebříčku Darwinovy teorie savců: primát opice nebo vůl, aneb když antirasisté vyvolávají rasistické šarvátky vyhledáváním pitomostí a dávají záminku ke skutečnému rasismu!

Ministr vnitra, poslanec, člen bezpečnostního výboru Radek John – výpis funkcí za poslední rok. A také ten, co bude vyšetřovat, obviňovat a odsuzovat.

Kdyby předseda krajského soudu v Brně Jaromír Pořízka pracoval na ŘSD, už by seděl za katrem. Rozkradené dvě miliardy za jeden dům jsou víc, než rozkradl Rath a jeho komplici.

Uvažuje i o dalším vydání nových akcií. Cenné papíry firmy se ale ve středu na pražské burze propadly o 14,5 procenta.

Míra nezaměstnanosti v zemích eurozóny vystoupila v září na 11,6 procenta, nové maximum od vzniku měnové unie, ze srpnových 11,5 procenta.

Ne, to není výkřik fanatického blba, ale Krásy, Sobotky a Tejce, kteří opakovaně v televizi tyto výkřiky společnosti sdělují.

Prezident Světového židovského kongresu Ronald Lauder který dostává peníze na  Bermudy (Central European Media Enterprises (CME) se sídlem na Bermudách) je v koncích, přesto hledá další cesty "odklonění " peněz do svého impéria.

Za komunistů lékaři brali 5000  i s přesčasy. Dnes je plat kolem 60000 tisíc. Švadlena brala kolem 2500 Kč, dnes kolem 14500. A proto lékaři dnes nemají na jídlo, jsou méněcenní, jsou chudáci. Je to tak "logické", jsou zoufalci. Za bolševika se měli líp...

Jsme v přijímacím středisku ministerstva vnitra ČR v Zastávce u Brna. Ukrajinka Nasťa Hagen, štětka a  pornoherečkauroní velkou slzu. Já mám Čechy tak ráda...

V Lidových novinách se rozhořel ostrý spor mezi guvernérem ČNB Miroslavem Singerem a ředitelem pro strategii Partners Pavlem Kohoutem o směrování ČNB a stimulaci ekonomiky. A dlužno podotknout hned v úvodu: spor není o populistických politicko-ekonomických blábolech tužkovného, "pemprskového" či dalších nesmyslů.

Nemá cenu jít příliš do psychologické hloubky a popišme si fakta, která jsou jasná. Fakta, která všichni známe, otázkou je, zda si je umíme složit, abychom mohli posuzovat.

Jak je vidět, politika Petru Tluchořovi pořádně vynáší. V současné době si nechává stavět sídlo za deset milionů korun na lesních pozemcích v Kersku o rozloze 9000 m2.

Podle Hospodářských novin šly stamilióny z Lesů do ČSSD. Jak upozornil deník E15, detektivové budou zkoumat hlavně podezřelé finanční toky z let 2009 až 2012.

Konec lží, komu je více jak 35 let, tudížuž si pamatuje, zda je to pravda, může srovnávat. A pro nejstarší generaci pouze pro ty, co nemají sklerózu!

Studie německé Bertelsmannovy nadace: Pokud by krizí drcené Řecko vystoupilo ze 17členné eurozóny, mohla by tato skutečnost rozpoutat globální ekonomickou krizi nedozírných rozměrů.

Na čt 24 jsme mohli zhlédnout Journal z Bruselu, kde se ukazuje trend návrhů a iniciativ v pozdější legislativě tvůrců zákonů pro členské státy EU. A dnes tam byl velice závažný ekologický příspěvek z Francie.

Podrobné rozbory se od údajných odborníků jako je Pehe a další brzy objeví. Ale zhodnocení voleb je z prvního pohledu jasné.

Jaký je rozdíl mezi Lidicemi, Ležáky  a úděsnými nálety a mučením  obyčejných lidí z Palestiny? Všechny státy světa už protestují proti vraždám a šílenství náboženských vojenských komand z Izraele. A stejně jako tenkrát je svět naprosto bezmocný, protože židé jsou všude a pronásledují a krutě trestají všechny mírové aktivisty někdy i smrtí!

Nechápu, nerozumím. Počínaje Mertlíkem a konče Pehem, tudíž od okonomů přes různé politology slyšíme zvláštní věty: euro je velice kvalitní měna, zachraňovat se nemusí.

 

 

Ta pani moderátorka Jílková "Máte slovo" je skutečné neštěstí. Pozve lidi, kteří vůbec nevědí, která bije, nic si nepamatují a jenom nadávají.

Tak to je akce z vlnyevoluce.cz .Ty půjdeš s námi, ty budeš viset, Milado Horáková a tebe soudruhu odměníme, říká Karel Janeček alias dělnická prokurátorka Ludmila Brožová-Polednová. Nebo vlny revoluce?

Na převážně mimopražské taxikáře, se kterými si doposud magistrát nevěděl rady, dopadl tvrdý bič. A zděšení nebere konce, pokuty se začínají platit!

Hostivice – V Hostivici u Prahy, kde má bydliště bývalý hejtman David Rath (dříve ČSSD) stíhaný kvůli korupci, vyhrálo krajské volby hnutí Středočeši2012.cz v čele Rathovou někdejší mluvčí Berill Maschekovou.

Přestaňme se dívat na politiku přes růžové brýle, zanechme diplomacie na ospravedlnění výsledků a nazvěme každou kategorii voličů tak, jak si zaslouží.

(Reakce na článek 5+2 dnyHolírna po Česku: Musí platit, i když nic nedluží)

Máme nezávislou justici, máme nezávislý Ústavní soud, zákony může připravovat pouze zástupce justice, advokacie a práva,  precendenty dělá opět spící justice. Tak proč nadáváme ostatním politikům

Z několika nezávislých zdrojů je potvrzena příští Nobelova cena míru, byť bude až příští rok: všechny zdroje unisono tvrdí: zaslouženě ji dostane planeta Mars. Důvod je prokazatelný a nikdo ho nevyvrátil. Dokonce ani nezpochybnil!

Stavební firmy navenek jako propagace vlády ČSSD v Kraji Vysočina. Za stovky tisíc ročně vozily zaměstnance kraje do Prahy za kulturou. Přispívali  vítězové zakázek za stovky milionů na stavby a opravy budov nebo silnic.

 

Vážený pane šéfredaktore Čásenský,

V den setkání významných státníků prezidentů Gaucka a Klause mi dovolte, abych Vás oslovil se závažnou otázkou: proč se nepřetržitě nepravdivě komentuje nejenom v deníku Mf Dnes, ale ve většině celostátních zpravodajských relacích o skepsi vůči EU

Tak na to snad ani bolševici nepřišli. Ti žebrali, ale dluhy nesekali.

Prý do svízelné situace se dostali měštští strážníci na Smíchově podle Novinek.cz, když zasáhli proti bandě nechvalné známé ze Smíchova. Strážník dostane berlí od ožralé bezdomovkyně, je mu sražena čepice a jakýsi tlustý (spolupachatel či provokatér) je na straně této smečky.

Pane režisére, jakým právem urážíte nejstarší české občany na Moravě a v Čechách? Jakým právem se jim vysmíváte? Proč nejdete vyvěsit Havla na váš Stalinův štít ve Vysokých Tatrách?  

Je nejvyšší čas vystoupit z Evropské unie. Její vnitřní dluh je děsivý jako Československa před pádem komunistů v roce 1989! Místo, aby Brusel propustil polovinu (možná víc) úředníků, rozprášil komise, subkomise a podkomise a začal hospodařit, žádá o peníze k navýšení!

„Vážení přátelé, chtěla bych vás touto cestou informovat, že s platností od 31. 10. jsem se rozhodla rezignovat na funkci hejtmanky Ústeckého kraje,“ píše hejtmanka Vaňhová  z e-mailu vanhova.j@kr-ustecky.cz.

Ano, poslední dobou se používá zhrublý slovník s urážlivými  podpásovými  nařčeními. Že s tím přišel Zavadil, Vieweghové a část socialistů je psát o tom jako nošení dříví do lesa.

Ale že se k tomu přidává nadhodnota – totální oblbování mas jako v roce1948 i v době internetu, je naprosto děsivé.

Policejní hlídka na Litoměřicku honila řidiče silného mercedesu. Dopadla ho po deseti kilometrech, když havaroval. Z auta vystoupil devatenáctiletý hajzlík, kterému úřady už pětkrát zakázaly řídit.

A z čeho že „protikorupčník“ Janeček vychází? Z neotřesitelné argumentace…A kdyby nebyl, tak stejně je, dají se parafrázovat urážky „honoris debilis“ Janečka z Nadace proti korupci! Je použití slova dement na místě?

Byl Alois Jirásek tak prozíravý, že pochopil, kam povede slepičí válka? Porovnejte s dnešním dennodenním atakem, kdy gendedrové společnosti fanaticky dělají průzkumy, osočují muže, nutí je stát se úchyly a chovat se jako teploušové s náušnicemi i mluvou.... A v televizích dámy plivají, chrochtají, prdějí, chovají se jako prasata nebo střílí do mužů jako do lovné zvěře.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...