Bleskově!

To, co načala Tereza Spencerová, následně zapracoval Václav Klaus a nynější prezident Zeman v OSN nemá ve světovém dění obdoby!

Blíží se jaderná válka v Evropě, vyprovokovaná Pentagonem a USA? Co je to za šílenství? Kolik lidí si to uvědomuje?

Protože dnes už to víme. Turecko, které kryjí zločinci z USA pod hlavičkou NATO. Dále Saudská Arábie, která společně s Tureckem a USA vyzbrojuje tyto vrahy. Tečka.

 

Hned v úvodu je však nejdříve nutné napsat, že se to netýká extremistů, kteří jsou mezi muslimy, křesťany či židy. (Nebo bezvěrci, aby byla výseč úplná)

Literární noviny: část textu, kterým popisuje Tereza Spencerová "DAEŠ" a vztahy mezi záhadnou komunitou na tureckém pomezí.

Každopádně všechny tři kryje americké NATO. Dokládají to velice, velice zdrženlivá vyjádření představitelů této útočné formace a především generálního tajemníka aliance Jense Stoltenberga.

Turecko sestřelilo v úterý ráno na syrsko-turecké hranici ruský bitevník Suchoj Su-24

Ani soudu už se nelíbily podvody sluníčkářů a potvrdil to, co slušní lidé dávno věděli: Kaplického lejno nejen do komorní Prahy nepatří, ale navíc to byl podvod.

Syrská armáda uspěla při bojích v provincii Homs, IS utrpěl těžké ztráty. Rusové zničili tisícovku tankerů IS, Asad postupuje k Palmýře.

 

Vít Pokorný
Vít Pokorný

21 000 sdílení: Žaluji Evropu, žaluji Francii! Text naštvaného Čecha Víta Pokorného válcuje internet! Co v něm je?

 

Saúdské Arábii docházejí peníze, ale z politiky, která drží cenu ropy dole, nemůže couvnout.

 

Alexej Čepička
Alexej Čepička

Hned po svém nástupu Čepička oznámil, že styl práce bude naprosto odlišný od jeho předchůdce L. Svobody. Začal se věnovat „kádrům“. Na tři desítky generálů dal sledovat a některé z nich donutil odejít. STB se rozjelo na plné obrátky. Psal se rok 1950. (Černý baroni tuto "idilku" popisují)

ČLENSTVÍ: Má deset členů: Barma (1997), Brunej (1984), Filipíny, Indonésie, Kambodža (1999), Laos (1997), Malajsie, Singapur, Thajsko, Vietnam (1995).

Splnili jsme klíčové podmínky a očekáváme rozhodnutí EU ohledně perspektivy zavedení bezvízového režimu pro Ukrajince", řekl Porošenko v provolání, které bylo zveřejněno v sobotu na jeho webových stránkách.

Je záhadou, proč po humanitární pomoci USA začíná být i v africké Mali tak těsno a tak si položme otázku: proč je i zde posledních pět let takový zájem o zemi Tuáregů, Berberů a Arabů.

Jaký je jejich skutečný zájem, že napadají každého, chránící svoji vlast? Prezidenta Zemana můžeme obviňovat z lecčeho, ale nikoliv z toho, že by občany České republiky nenáviděl!

Putin a Nabiullinová, ač malí postavou, zapíší se do nejexcelentnějších postav ruských dějin. Dvojice, která musela a ještě musí mít ocelové nervy.

Teprve 23.listopadu 1989 si redakce v pražském vydání dovolila vyměnit fota úderníků za Václava Havla.

KOMENTÁŘE PAŘÁTU|18. listopadu 2015|0 komentářů|5 fotografií|Pokračování...

 12.září 2015 vyšel na Pařát dnes text: "Co vyvolalo děsivou paniku v Pentagonu a Bílém domu, když Rusové posilují logistiku?", jehož námětem bylo zděšení USA, že Rusko bude monitorovat "stínování boje USA" proti Islámskému státu. (Odkaz na konci)

Jeruzalém - Na okupovaných územích ve východním Jeruzalémě by se mělo začít stavět. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu dnes odsouhlasil výstavbu 454 nových domovů ve dvou židovských osadách.

Na našem území vzniklo mnoho dezinformací. A já se domnívám, že máte li informace, které jste předal na setkání G20, nemáte právo si je nechávat pouze pro sebe, či partičku na G20, ale jste povinen je ukázat celému světu.

Nepředstavitelné drama, když se starousedlíci pokoušeli oddělit od těch, kteří jim od rána do večera ničili život a od večera do rána kradli vše, co nebylo přišroubováno, a přiletováno. Vlastně i to...

Zda je vláda USA lokajem Pentagonu nebo naopak se zatím zjistit nedá, ale jedno je jisté a už veřejně dokládané: veřejná podpora Islámského státu vládou USA!

Kdo je přímo zodpovědný za exodus uprchlíků, kdo je zodpovědný za to, že pozornost je upřena proti Rusku a nikoliv proti nebezpečí, které hrozí obyčejným lidem a konečně kdo se nás snaží zatáhnout přes americké NATO do válek proti Arabům?

Smějící se bestie z Pentagonu nalákaly na zabíjení Francii a Velkou Británii

Mimořádné prohlášení

 Masakr a terorismus ve Francii na obyčejných civilistech spadá na jejich hlavy!

 

Kdo zabíjel v Libyi? Kdo zabíjel v Sýrii? Kdo zabíjel v Jemenu a dalších místech?

 

Proč obyčejní lidé musí prožít masakry za vrahy z NATO (americká zločinecká organizace) a za vlády Francie a Velké Británie?

Ani nyní Blair nechce přiznat, že za zabitím tisíců lidí v Iráku je jeho rozhodnutí!

 Dokud nebudou zatčeni lidé jako George Bush, či Blair a vedení Pentagonu, mohou obyčejní lidé jenom z hrůzou přihlížet pomstě pozůstalých z arabských zemí.

A následně se musí vyhostit všichni ti, kdo sem nyní emigrovali. Současně se musí zodpovídat za své činy lidskoprávní organizace, které byly prodlouženou rukou zločinců z USA!

A všem nevinným upřímnou soustrast!

Další a další důkazy, že ratingové agentury se sídlem v New Yorku pracují na přání zákazníka - vlády USA a nikoliv dle skutečné ekonomické situace. Nyní po Rusku i Katalánsko...

 

 mons. Khazen
mons. Khazen

Toto by nemělo zapadnout: Sýrie. „Islámský stát je nástrojem v rukou velkých mocností, které jej vytvořily, vyzbrojily a podporují jej.

Samozřejmě že se nevysloví tak okatě. Že to z (ní) nich leze jak z chlupaté deky. Prý na to USA neměly a nemají peníze!

 

Málokdo asi věděl o scénáři, který byl připraven na Rusko v období Jelcinovi vlády. Sice to zní šíleně, ale scénář na rozpad Ruska byl připraven. A Putin tomu zabránil.

 

Frédéric Bastiat
Frédéric Bastiat

Jsou poslední dva měsíce roku dvoutisicátého patnáctého a  ekonomické Nobelovy ceny za úžasný výpočet, při kterém našli experti důkaz, že jsou na světě bohatí a chudí, byly rozdány.

Říkají nadřazené bytosti lidskoprávní z Evropského soudu pro lidská práva. Je pár vyvolených, který smí vše a vy, sebranko podřadná, budete mlčet!

 

Spojené státy projevují po ruské anexi Krymu snahu posílit východní křídlo Severoatlantické aliance včetně tří pobaltských států, které byly dlouho součástí Sovětského svazu.

Nebo spíše, co hovoří pro to, že za možným atentátem na airbus a smrtí 200 ruských občanů mohou stát americké tajné služby, které už dlouhodobě Rusku vyhrožují?

Při ruských náletech na syrskou Rakku, která je označována za metropoli Islámského státu (IS), zahynulo začátkem týdne nejméně 42 lidí.

 

Záhada: prodejna oděvů z Londýna vyhodnocuje situaci v Sýrii a Rami je expert pro největší masmédia a co ruské letadlo nad Sinají?

americké NATO
americké NATO

Neuvěřitelná drzost partičky, co spolu mluví. Skutečně nevědí, že se nálada občanů vůči USA a především EU prudce změnila a že stále více lidí vidí větší nebezpečí v USA, než v Rusku?

 

Je úžasné sledovat neuvěřitelně tvrdý souboj tandemu Putin - Nabiullinová se všemi západními soupeři, kteří používají všech prostředků od ekonomických po zločinné, až z toho běhá mráz po zádech.

Že se násilí stupňuje slyšíme každý den. A stále také jsou nám podsouvány zprávy, že Palestinci útočí kameny a vždy jsou zastřeleni. (Občas noži)


Oděvní expert Rami opět ze svého obchodu v Coventry v Londýně hlásí závažnou zprávu:

Zisk z průzkumu a těžby ropy Exxonu se ve třetím kvartále snížil téměř o 80 procent a Chevron bude muset kvůli slabým výsledkům propouštět. Jeho zisk klesl o 64 procent.

 

Pokud jde o prezidenty Zemana a Putina, či exprezidenta Václava Klause tak má mainstream , zdá se, všechny kanály na špínu otevřené. A pornoštětky jdou příkladem...

Dnes, po více jak roce nastal čas připomenout fanatickým zastáncům americké mírové mise, co tehdy obyčejné lidi šokovalo.

Kdyby se nejednalo o statisíce zabitých v důsledku americké oranžové kontrarevoluce v Sýrii jako v Iráku či Libyi nebo na Ukrajině, byl by to šílený námět na komixový horor!

 

Napsal Jiří Hermánek
Napsal
Jiří Hermánek

Ještě než začnu, tak mi dovolte časově sice opožděnou, nicméně k vývoji věcí současných stále aktuální poznámku. Když jsem si před chvílí pustil pořad ČT 168, tak hlasatelka řekla: Letadlo sestřelila ruská raketa.

 

Hard disk
Hard disk

Ta ztráta dat je k zoufalství, občas k vzteku. Staré počítače se vyhazují funkční, nové nevydrží ani tři roky. Na jejich hraně odcházejí. Většinou po záruce. Ale proč?

Saná - Dva letecké údery letounů arabské koalice útočící na šíitské rebely zničily v jemenské provincii Saada zdravotnické zařízení provozované mezinárodní humanitární organizací Lékaři bez hranic (MSF).


Když za nimi zaklaply dveře, všem zbývajícím septimánům přejel po zádech mrazivý dráp hrůzy. Neboť byl červen 1942.

pplk Marek Obrtel
pplk Marek Obrtel

 

Něco je závadného na informovanosti, když ne-mainstreamové myšlenky či náměty a vyjádření musíme shánět v médiích, která bychom jinak nečetli.

SOHR to ví naprosto přesně, pouze nechce udělat paniku... Všemi médii proběhla zoufalá zpráva!

 

Od té doby, co se provalilo odposlouchávání a špiclování amerických tajných služeb evropských nejvyšších politiků, kancléřka Merkelová jako by se zbláznila.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...