Pane Škromachu, Sobotko a komiku Dienstbiere mladší, dluhy se platí

Po Argentině pozorně sledujte Řecko. Vaše teze "Dluhy se neplatí" skutečně neplatí! Dluhy platí nejenom občané, ale dnes vidíte na celém světě, že dluhy musí platit i státy! Dokonce i velké a silné!  Řecko budiž naším mementem příštích let!

Podpásově se tvrdí, že pravicové vlády zadlužovaly Českou republiku víc, než levicové. Může to být pravda? Vzpomeneme si, kdo před volbami tvrdě zadlužoval stát a další roky se to muselo likvidovat za nenávisti občanů? A další volby byly opět o slibech Škromachů, Špidlů, Sobotků a zadlužovaní, aby opět pravicové vlády snižovali rozdávání Škromachů, Špidlů a Sobotků? Před volbami ČSSD razantně navýšila dluhy a pravici to bylo naúčtováno a Škromachové se stále smáli? Najděme si fakta z tehdejší doby, jinak to, kdo více zadlužil zemi, nerozsoudíme a pravdu nenajdeme!

Otevřou se konečně oči občanům ze všech koutů vlasti, nebo je opět sociálové přesvědčí, že

dluhy, to je naše zlato a my (ČSSD) víme, jak na to?

Kdo si vzpomene, jak jsem se dohadoval s ministrem Škromachem, že dluhy se platí i na levicové části politického spektra a že keynesiánství je zlatá cesta do pekel? Kdo si pamatuje mé diskuze se Škromachem (tuším 2005), který seděl ve sněmovně a chatoval s oponenty a pochlebovači on line?

ŠKROMACH versus Pokorný - rádoby ekonomická diskuze. Blog - Petr ...

21. prosince 2005  

Ministr práce a sociálních věcí Zdeněk Škromach se minulý týden ve Sněmovně přidal k velkému rozdávání sociálních dávek. A má chuť pokračovat. Přídavky na děti by se podle něj měly zdvojnásobit.

V roce 2007 to bude ještě výrazně více, protože poslanci minulý týden schválili řadu přilepšení hlavně pro rodiny s dětmi. Například rodičovský příspěvek se zvedne na dvojnásobek, až na 7200 korun.

Hlavu s tím, kde na to vláda v roce po volbách vezme peníze, si politici nedělají. Pro zvýšení dávek hlasovali všichni kromě ministra financí Bohuslava Sobotky. Zdvojnásobení přídavků na děti by spolklo další miliardy. Dnes na ně jde zhruba jedenáct miliard korun.

Škromach otázku, zda to příliš nezatíží rozpočet a neohrozí přijetí eura, přešel s širokým úsměvem.

Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/skromach-chce-zdvojnasobit-pridavky-na-deti-fzr-/ekonomika.aspx?c=A051220_210030_domaci_zra

Poslanče Škromachu, zasloužíte si tvrdý kriminál

Ano, je nutné připomínat, kdo skutečně nejvíce zadlužil naši zem, kdo nejvíce se smál slovům Václava Klause, že vyrovnaný rozpočet je politická komedie a že Klaus je světový ekonomický komik (experti ČSSD ekonomové z leknutí Jiří Havel a Jan Mládek), že EU je skvělá ekonomická příležitost a euro, nic víc, než euro a nad něj není?

Ano, skutečně nejvíce dluhů nastalo za vlád pravicových v čele s ODS, ale mohla ovlivnit tato strana či dokonce zastavit rozhazování Škromachů, Špidlů či poloprávníků Sobotků nebo dokonce zastavit světovou krizi, největší za 100 let?

 Pokud ji však dokonce sama nezavinila, jak hlásají slovutní"experti" ČSSD....

Předešlé:

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...