Bolševické zrůdy zase vystrkují drápky (nebo šibenice?)

Poslankyně za KSČM Marta Semelová a Marie Nedvědová nyní podaly dokonce trestní oznámení na sestru odbojářů Zdenu Mašínovou. Důvod? Při říjnové přednášce o životě Mašínů prý záměrně schvalovala trestné činy skupiny.

Mgr. Marta Semelová JUDr. Marie Nedvědová Semelová a Nedvědová: dvě bolševičky, horující za Stalina a Brežněva

Pohrobci Čepičků, vražd a masakrů obyvatelstva, pohrobci stalinistických čistek a zrůdné bolševické diktatury opět vylézají z děr. Skutečně může být demokracie pro Hitlera, Stalina a jejich uskupení? Jak je možné, že likvidujeme Národní stranu, která jenom provokuje a vykřikuje a skutečný pohrobci zrůdného běsnění z komunistické odnože skutečně vážně vyhlašují třídní boj a občané mlčí?

Ten, kdo zažil léta pod komunistickou tyranií, nemůže mlčet, když opět chce odnož bolševických vražd kázat, jak demokracie má podle komunistů vypadat. A dokonce podle zrůdné ideologie trestat ty, kteří proti fašismu či proti komunismu nasazovali své životy a za svobodu umírali. Necháme si tato zvěrstva opět líbit?

"Hned na začátku přednášky Zdena Mašínová řekla, že činy svých bratrů vždycky podporovala a schvalovala je, přičemž litovala, že se v důsledku svého fyzického postižení nemohla do jejich činnosti přímo zapojit a pomáhat jim," píše se v trestním oznámení, které Semelová s Nedvědovou doručily Obvodnímu státnímu zastupitelství pro Prahu 3. Podle Semelové Mašínová údajně dále řekla, že zabíjet komunisty bylo správné.

Ano, skutečně jsme byli zbabělci, že jsme se nepostavili komunistickým vrahům a Mašínové za nás dělali špinavou práci. A nejenom oni. A dnes už zase  komunisti a následovníci vrahů zneužívají demokratický systém a vyhrožují?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
MoSl
před 5 roky

Musím se smát najivitě o demokracii v Č.R. a to dost nahlas.Koho chtějí ti lumpové co vládnou soudit. Vždyť by měli být souzení sami.Ta pakáž co vládne si najde jiné nepřítele pokud nebudou komunisté. Mašínové a spol. to je jen odvádění pozornosti od přítomných záležitostí.

Paul
před 5 roky

Tak komunisti zneuzivaji demokraticky system, hmm, to mate na mysli "demokraticjy system" v cesku ?!!

Petr Pokorný
před 5 roky

Jestli nechápete rozdíl demokratický systém a korupci či zlodějnu, je to v roce 2011 smutné. Ano, u nás je naprostá svoboda a demokracie. Bohužel pro některé až moc. Např. soudci si to vykládají po svém.

Fanouš
před 5 roky

Nechápu, že se demokracie s touto sortou kriminálníků neumí vypořádat.

JEŽEK
před 5 roky

Ano,je to tak,máte pravdu,ale přímo se těším na soud a schválně jak rozhodne,někdy se člověku otevírá kudla v kapse.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...