Bůh buď k Halíkovi milostiv, aneb neví, co činí

Náš drahý Halík Václava Klause nekritizuje stále, jenom když se mu něco nelíbí. Faktem je, že se kazateli Halíkovi nelíbí vše, co Václav Klaus dělá. Teď už dokonce i to, s kým se stýká. Neskrývá snad tajnou lásku k němu, oděnou do nenávisti?


Tomáš Halík prezidenta kritizuje často, ale jak sám říká, ne vždy. Dobré vztahy arcibiskupa Dominika Duky s hlavou státu nicméně považuje za "přehnané".

Paranoia Tomáše Halíka

To jen mnozí naivní katolíci si myslí, že pan prezident se nám obrátil, je morální a zbožný," prohlásil dále v rozhovoru Halík.

Dotkl se tím přímo přátelství prezidenta s Dominikem Dukou. Hlava státu má s arcibiskupem notně lepší vztahy než v době Dukova předchůdce Miloslava Vlka

myslím si, že to arcibiskup Duka přehání. Známe se spolu 40 let, ještě z disentu, mluvíme spolu otevřeně. Ve spoustě věcí si rozumíme, ale ve vztahu ke Klausovi máme radikálně jiné názory," říká Halík.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/arcibiskup-duka-to-se-vztahem-ke-klausovi-prehani-rika-tomas-halik-10c-/domaci.aspx?c=A111129_134138_domaci_jw

Prostě Duka by se měl chovat, jak nařídím já, Tomáš Halík a s Klausem se nebavit. Každý musí sdílet mé vidění, mé hodnoty a kdo nejde se mnou, jde proti mě, stále opakuje kazatel Halík. Škoda, že sprostý slovník Halíka, jak se vyjadřoval u Karlova mostu, nezaznamenaly televizní společnosti. To by koukali, jak je Halík "slušný křesťan" . A jak miluje své bližní, co mají odlišný názor. Ale stačí třikrát Zdrávas a Otčenáš a hned je zase bohulibý křesťan.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Marie
před 5 roky

Duka svým poníženým přítelíčkováním s Klausem škodí katolické církvi.Trocha hrdosti a zdravého rozumu by mu neškodila.Je hrozné psát toto o českém arcibiskupovi, ale jak si vysvětlit jeho servilní postoje ke zloději,lháři a korupčníkovi, který za mrzký peníz uděluje milosti spřáteleným, už odsouzeným korupčníkům.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...