Patří miliony za ztrátu nohy manželce po rozvodu? (Kocourek - Klára Samková)

Tak jsme se dozvěděli, jak to ve skutečnosti je. A je dobře, že odstoupil ihned. A také každý další případ otevře oči. Především, jak se žongluje v televizi 24.cz, ale i na Primě se slovy.

Jsem rád stejně jako předsedkyně sněmovny Němcová, že Kocourek ihned odstoupil, i když je zatím vysvětlení pro nestranné celkem přijatelné. Ale není to důkaz. Co mě však přímo fascinuje, jsou přesné právní výroky, které (samozřejmě s dovětkem domnívám se) určí kategorii zločinu. U politika Diensbiera se není co divit. Byl vždy demagog a především je to politik. Ten přesně ví, stejně jako další z levice, co udělat, aniž to četl či četli. Mají jasno, jsou vševědoucí a jako Horáková má viset. Dav rozhodl a soudy jsou zbytečné.

Ale šok nastal, když jsem slyšel i Kláru Samkovou, advokátku a bývalou poslankyni za Občanské fórum Romskou občanskou iniciativu

Kocourek je trestně vinný sazbou pět až deset let, protože výmluva, že dostal miliony za ztrátu nohy při bouračce, za kterou nemohl, neplatí. Je to jenom výmluva a daleko víc trpí žena, než muž, který přišel o nohu. A proto při rozvodu nemá muž na tyto peníze nárok. A je tedy předpoklad, pokud  peníze, které za ztrátu nohy dostal, zatajil před manželkou a peníze jí nedal, může být potrestán odnětím svobody na pět, až deset let.

Pokud toto Klára Samková, navržená na Ústavní soudkyni veřejnosti naznačí, dostávám srdeční kolaps. Dostáváme se skutečně až do anglosaského práva, kdy zpěvák Beatles Paul Mc Cartney musel předat polovinu jmění jednonohé vyděračce, která s ním několik let žila?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Fanouš
před 5 roky

Není to tím, že se Klára Samková se pochopit nedá?

Kosik
před 5 roky

Tak tohle jsem fakt nepochopil.

Kosik
před 5 roky

Podíval jsem se na domovskou strínku tohoto blogu a je mi to jasný. Sbohem.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...