Řecko připravuje referendum a Merkelová se Sarkozym dostávají kolaps

Okamžitě se rozhodněte, do té doby nedostanete ani jedno euro - vyhrožují Merkelová a Sarkozy. V referendu, které se má konat 4. prosince by měli Řekové da facto hlasovat o tom, zda chtějí zůstat v eurozóně, nebo ne.

"Raději bychom dosáhli stabilizace eura s Řeckem než bez Řecka, ale cíl ustálení eura je důležitější," řekla podle Reuters německá kancléřka Angela Merkelová po mimořádném středečním jednání s řeckým premiérem Jorgosem Papandreem.

Problém je však o to složitější, že "erurorealisté", jak se říká kritikům totálního sjednocení Evropy v čele s Václavem Klausem dávno upozorňovali, že Lisabonská smlouva je paskvil, který totálně nutí státy smlouvu podepsat, ale je v ní naprostá absence mírového, svobodného a seriozního vystoupení z EU. Jakoby uchvácení a zabrání okolních států pod jurisdikci Německa a Francie bylo jednou a pro vždy.

Pokud Řekové v referendu řeknou NE spojené Evropě, může nastat další kolaps ve všech institucích. I z tohoto dalšího problému je vidět, jak měla být ovládnuta Evropa bez diskuzí a nemožnosti obrany. Neměli by se aktéři a iniciátoři této jednosměrné, nesvobodné útočné enklávy postavit před mezinárodní soud? Navíc stačí připomenout, jak se opakovala referenda a z Německa vyvíjel tlak na jednotlivé státy, aby jejich občané řekli ANO!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...