Skutečně není proti soudní mafii odvolání? Exekuce na černo

Poslední dobou se množí exekuce Dopravního podniku, kterého nezajímá, že občanka je padělaná, či dokonce ukradená. To by se dalo ještě s rezervou pochopit. Ale že soudce odsoudí člověka, který v podstatě neexistuje, odsoudí člověka, aniž případ byl prošetřen, je na kriminál onoho soudce, který soudí.

Dopravní podnik by skutečně neměl mít právo rozhodovat, kde je právo. Prostě byl přistižen černý pasažer a justiční orgány jsou od toho, aby věc došetřily a odsoudily.

Mf Dnes:

Případ paní Jaroslavy

Říjen 1998
Žena utíká před agresivním manželem i se svými dětmi z bytu. Začíná se skrývat, aby ji nenašel.

2000 - 2005
Na jejím "kontě" začínají přibývat pokuty za jízdu načerno. Celkem se jejich počet vyšplhá na 45.

2003
Získala svůj byt.

Březen 2010
Dostává dopis od jí neznámého muže, že jí pomůže s exekucí.

Květen 2010
Podala stížnost Dopravnímu podniku proti pokutám. Dopravní podnik čtyři poslední pokuty maže, na zbylých 41 trvá. Žena má zaplatit 658 tisíc korun.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/nacerno-jsem-nejela-tvrdi-zena-dopravni-podnik-chce-pres-pul-milionu-1i0-/domaci.aspx?c=A111114_120416_praha-zpravy_ab

Pokud by někdo měl být souzen a odsouzen, tak je to onen soudce (soudkyně), kterou nezajímalo, zda je občanský průkaz zcizen, okopírován, vymyšlen, ale na podkladě špatných informací a neprošetření celé kauzy je nevinný odsouzen. Trestní oznámení má být podáno na onoho soudce (soudkyni) kterého zákony nezajímají, případ není prošetřen a dokonce bez dotyčné osoby odsouzen, aniž se zjistí, zda se jedná o skutečnou osobu. Nehledě k tomu, že je to přímo ukázkový příklad, kdy ztráta občanského průkazu soudní mafii vůbec nezajímá a okradený  je ještě odsouzený k "trestu smrti". (Co jiného je zaplacerní půl až milion korun pro nejchudší občany)

Jak je možné, že onen soudce či soudkyně už nesedí v kriminále? Je samozřejmé, že jsou i případy, kdy si dotyčný ztrátu vymyslí. Ale pokud je ztráta hlášená, tak se to musí došetřit. Nebo už neplatí presumce neviny? A soudci si soudí podle své nálady a alkoholického odéru?

 Předešlé:

24.1. Soudní právo není právo, - POKORNÝ - parat.webzdarma.cz

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...