Premiére Nečasi, ministře Hegere, odmítám humanitární pomoc Slovensku

Toto není humanitární katastrofa, ale terorismus jedné skupiny vyděračů a jako k takovým se musí přistoupit. Premiérka Radičová musí okamžitě dát trestní oznámení z důvodu národního ohrožení skupinou obyvatel a soud musí posoudit, zda se jedná o vydírání, nebo o klasickou výpověď. Do té doby lékaři nesmějí vykonávat svoji činnost, nesmějí změnit zaměstnavatele a nesmí vyvíjet jakoukoliv činnost, ohrožující pacienty a spoluobčany.

Vážený pane premiére, pane ministře, neodmítám vojenskou výpomoc lékařů z České republiky, aby nahradili teroristické a záškodnické akce slovenských lékařů. Ale jednoznačně odmítám, aby se to nazývalo humanitární výpomoc.

Jako důvod dále uvádím, že stejný čin by mohli udělat všichni elektrikáři z nemocnic, příště všichni řidiči, co vozí pacienty, zámečníci by nemuseli dát do provozu přístroje a i vrátní by nemuseli v zájmu finančního ohodnocení otevřít dveře pro pacienty. U jiných terorismus, u lékařů je vyhrožování smrtí humanita?

Jak je možné, že premiérka Radičová už nezahájila kontrolu lékařů, kteří si sami píší diagnózy a rozkrádají slovenský systém celé společnosti, dostávají peníze za neschopenky a nikdo je k soudu nepopožene?

Toto mají být první kroky a já ostře protestuji, aby česká republika předcházela terorismu a  dokonce teroristické akce tolerovala. Terorističtí vyděrači jako lidské zrůdy, kteří se nazývají lékaři, musí být potrestáni.

Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Fanouš
před 5 roky

To je spíš prasečárna měli by dostat nakopáno!

Tóna
před 5 roky

Nakopáno? Stát se někomu z rodiny něco z důvodu vydírání, lékař by nepřežil!

Petr Pokorný
před 5 roky

Já nechápu jedno: Německo žádá pomoc, ale nikdo s německou a rakouskou vládou nejedná, aby nebrali teroristy, když už nemají peníze na vzdělávání svých studentů? Jak to, že my na to máme a Němci a Rakušani ne?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...