Může za krizi USA zmizení bílých mužů?

My jsme ti stoprocentní muži, zpívá se v jedné písni Jana Wericha. V USA už to dávno neplatí. Alespoň podle stupidních seriálů a filmů, proudících sem z USA. Tam je prostě bílý muž gauner, zločinec, vrah a zrůda a tak v každém seriálu udatné ženy nakopou muže do koulí, aby si potom lehli s přítelkyní - také policejní inspektorkou - do postele...

Ani Francie není pozadu: Ženská spravedlnost
Ani Francie není pozadu: Ženská spravedlnost

Rodinná Prima, Nova, Barrandov - prostě jak z kopíráku -  šité na jedno kopyto. Tupé a přiblblé filmy či seriály cpané sem ze zámoří. Nejdřív to byl udatný sovětský voják, který byl za každým rohem a patníkem, dnes lesbická žena či dívka, drtící nadvládu surových a špinavých mužů... Když v USA dovolí bílému muži panáčkovat v nějakém filmu, je to podřízený udatné inspektorky, která ženským pohledem hned zjistí, kdo je kdo a někdy se stane, že její podřízení: černoch a jelimánek běloch něco udatné ženě pomohou, nebo se běloch připlazí po kolenou a prosí udatnou inspektorku za odpuštění.  Kopání do koulí, natrhnutí pr...le je běžné pro ženy a holčičky amerického střihu 21. století, což  je někdy  to vyjadřováno spisovnou češtinou a kriminálník - běloch se třese v kanálech.

Třináctileté dámy se učí postelovým hrátkám - jak jinak - opět s třináctiletými dámami, chlast je všudypřítomný, zatímco chlapci si v "EL EI"  švitoří jak slečinky o dámském přirození a sní o velké lásce. Žena, která muže nenakope třikrát za den ani na USA seriály nesmí a šminky, silikony a špína na nás teče proudem. Černoch a běloška, běloch - podřízený versus černoška a lesbické davy lezoucí po postelích.

A bílý, slušný chlap prostě v USA nikde. Kde jsou sakra ti stoprocentní muži v USA? Spáchali snad sebevraždy pod genderovým tlakem lesbických žen, pozitivní diskriminace a úchylných mužatek zvaných feministky? Je mi z toho na zvracení, bohužel v našich televizních seriálech není úniku.

A tak si v koutku pobrukuji písničku:

Jan Werich - Pochod stoprocentních mužů

1.
My máme erby dva z šarvátek rozedrány,
nám vždy zalahodí salvy a z děla rány,
s námi je potíž, my dva jsme totiž,
mezi muži dvě bílé vrány.

Ref:
Protože my jsme stoprocentní muži,
nic nežli kost a sval ve zdravé kůži,
my máme hlavu Davida a tělo Goliáše,
co zbabělec se bohapustě chvástal,
to našinec jen levou rukou zastal, 
nám žena každá ráda hodí růži,
protože my jsme stoprocentní muži.

2.
My máme srdce sval Amorem probodána,
nám vždy zalahodí když usměje se dáma,
s námi je potíž, každý z nás totiž,
mezi muži je bílá vrána.

Ref:
Protože my jsme stoprocentní muži,
nic nežli kost a sval ve zdravé kůži,
my máme hlavu Davida a tělo Goliáše,
co Don Juan se bohapustě chvástal,
to našinec jen levou rukou zastal,
nám žena každá ráda hodí růži,
protože my jsme stoprocentní muži

A tiše se v duchu modlím, aby to nepotkalo i naši krásnou, českou zem. A najednou jdu kolem Karlovy univerzity, tam studentka rozkopne dveře a zahuláká: holkýýýýýý, jde se chlastat, prošla jsem. A řádně si s posmrknutím odplivne.....

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Marie
před 5 roky

Teď bude i u nás nějaký seriál, kde detektivům bude velet paní Chýlková.Jak pravila moc toho dělat nebude, bude je jenom buzerovat.Už jenom z jejího drsného vzhledu mě mrazí a tak vím, že se dívat nebudu. Koho chtějí tvůrci takovou pitomostí nadchnout?

KROKODÝL
před 5 roky

"sídlišť",proti kterým je Chánov luxusní destinací pro turisty.Negramotní,nevzdělatelní,ale hubu plnou rasismu,tak by se dali černoši s indiány popsat.Nepřipadá vám to jako paralela ke Šluknovu,Tanvaldu a jiným lokalitám?Je zajímavé,že státy jako Texas,South Caroline a jiné původně jižanské státy nemají takové problémy s čmoudy všech druhů,protože se v nich za prvé šerifové s těmito skupinami nemazlí a za druhé,zbraň v každé domácnosti k obraně majetku i blízkých je dostatečným filtrem nepravostí.

Fanouš
před 5 roky

Oficiální seriózní pohled na vládu versus indiáni je poukázání, jak dobrý úmysl vede do pekel. Aby měli od indiánů klid, dali jim herny a zábavní podniky v rezervacích. místo aby peníze použili k vlastní výchově, nedělají vůbec, ale rozmohl se mezi nimi alkohol, drogy a vše s tím spojené. A dnes v USA nikdo neví, co s tím, jako u nás s cikánama.

KROKODÝL
před 5 roky

Když jsem v roce 1990 poprvé navštívil imperialistickou cizinu,v tomto případě Kanadu a USA,čučel jsem jako trotl,co tam je za idiotský systém vzdělání,kdy středoškolák ani neví,kde je Evropa.Mraky reklam ve filmech,zkrátka něco,s čím se má hlava nemohla srovnat.Dnes celou tuto "kulturu" máme u nás importovanou.Buď stupidní seriály,jak uvádí autor výše a nebo filmy,kde zlý běloch mlátí hodného černocha a je po zásluze potrestán.Skutečnost je zcela prozaičtější.Negři v USA jsou děsivým mementem "demokracie" po emericku.Naši cikáni jsou proti nim intelektuální Goliášové a hodné ovečky.A to nemluvím o kanadských a amerických indiánech.Setkal jsem se s několika kmeny na Aljašce a rychle mazal do dáli od jejich

je to tak
před 5 roky
C
před 5 roky

Stoprocentní muži rozhodně nesvádějí své chyby na ženy, já nic, já muzikant. Zameťte si před vlastním prahem! To už tady v historii bylo tisíckrát, že za všechno může ženská, dokonce i za druhou světovou... A pak že se ptáte, proč vy a vám podobní hrají roli nepřejících a zažluklých padouchů, kteří jsou navíc zbabělci a ufňukánci.
Dívejte se třeba na Mentalistu, tam je v hlavní roli muž a nesledujte snímky, které vás rozčilují.

Tóna
před 5 roky

Ty kraviny z USA jsou všechny na jedno brdo. A i proto se mladí stále více obracejí do minulosti Funésů, Burianů či Homolků, i když je to už tisíckrát obehrané. A i kdyby to bylo v jednom seriálu, ale Žena zákona a další ženy zákonů dosvědčují, jak musíme protlačit feministky do míst, kde už je jako ženy nevidíme. Boxerky....

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...