Petice už více jak 600 petentů premiéru Nečasovi proti 300 Halíkům

Vážený pane premiére,


píši vám jménem prvních 300 signatářů petice „NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii“. Pouze prvních 300 proto, abychom tvořili protiváhu těm, kteří jsou zváni osobnostmi,
a jejichž podpisy Vám donesl pan Halík, neboť lidé jsou si v síle svého hlasu rovni. Je nás také 300, a jsme odhodláni prezentovat své vlastenectví a patriotismus našimi podpisy pod zmíněnou peticí, bez jakéhokoli dalšího spojovacího prvku, bez ohledu na stranické preference, bez jakýchkoli ideologických předsudků a omezení, pouze s vědomím toho, že klanění se a servilnosti vůči sociálním a ekonomickým inženýrům EU již bylo dost, a že nehodláme připustit, aby nad rozpočtovou odpovědností ČR bděl nějaký nevolený byrokrat z Bruselu, který by navíc mohl rozhodovat o udělení sankcí .

A nejsme sami pane premiére. Petice i nadále pokračuje a k dnešnímu dni již jsme schopni předložit i druhých 300 podpisů, kterých se nakonec, a v to doufáme a věříme, sejdou tisíce.

Pane premiére, signatáři petice Vás žádají, abyste nepodlehl nátlaku z EU, a nepřipojil nezodpovědně svou i jejich vlast k tak nehoráznému dokumentu, jakým by pakt o rozpočtové unii nepochybně byl. Věříme, že náš hlas vyslyšíte, stejně jako hlas všech ostatních, kteří se k naší petici ještě připojí.


S úctou
Marek Vokšay
iniciátor petice

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...