Jak Německo ovládlo Evropu a k zisku přišlo? Ekonomické bláboly na entou!

Výborná kondice Německa a jak se obětuje pro ostatní státy. Chudinka Merkelová by si i od úst utrhla. Takže fakta.

Co se vlastně ve Spojených státech evropských děje?

Když chtěl Ronald Reagan zničit komunismus bez války, našel k tomu perfektní lék: SOUTĚŽ  ve zbrojení. Zatímco SSSR a tím i RVHP se zhroutilo, USA se pouze zadlužily. Dodnes se s tím americká vláda dramaticky potýká, ale dluh byl vyměněn za mír.

Aby Německo ovládlo Evropu, udělalo zvláštní soutěž s jednostrannými pravidly

Jak to dělá silnější Německo s ostatními státy a jak hegemon Německa "mírově" pokračuje? Nejdříve zrušilo volný obchod (ES) na kterém tratilo společně s Francií a zavedlo pravidla EU a společnou měnu EURO. A nastala dramatická změna. Chudým státům se zpevnila měna a v podstatě revalvovali. Zato bohatým státům zprůměrováním nastala idylka. Bez zásahů banky a vlády například uměle cena marky za euro devalvovala a Německu je hej.

Německo zakonzervovalo, stav, který nyní nastal - vydírání slabších států

Pokud se z nadhledu (bez ekonomických floskulí) podíváme na Evropu, co se přihodilo? I v době krize Německo posiluje, Rakousko a další silné státy se relativně drží a... Slabé a chudé státy jsou ještě slabší a chudší!! Jedině Česká republika se tomu vymyká a to díky tomu, že jsme nepřistoupili na zprůměrování měn a euro odmítli! (Jedno jest, zda už jsme mohli. Slováci jsou na tom s Řeky, Portugalci a  Itálií popravdě hůř a "ekonomická hejblata" jsou vedlejší) Takže to, čím nás oblbují eurooptimisté a Merkelová, které se zoufale drží Sarkozy, je bohapustá lež a podvod. Čísla a fakta to z celé Evropy dokladují a špína se pozvolna dostává na povrch. A protože Řecko nedostává klasickou pomoc, ale skládáme se na úroky německých a dalších bank, zatímco Řecku půjčky a splátky poběží dál, je jasné, proč Merkelová a Německo tak zoufale brání rozpadu Eurozony. Ano, Německo na euru strašně vydělává, neboť ostatní slabší státy nemohou devalvovat, nemohou už udělat nic, jen prostě žebrat o svoje peníze, které Německo v Bruselu pomalu uvolňuje a také jimi trestá, pokud je nějaký stát "nekorektní" a jde si svojí cestou. Maďarsko to již poznalo, u nás už každý resort dostávý výstrahy a skrývá se to za údajnou korupci, která se skutečně občas objeví v každém státě.

Ukažme si na potravinách Německo - Rakouskou oběť vůči České republice - fakta a důkazy

Než jsme vstoupili do EU, měli jsme zde zákon o státní potravinářské normě. Občas se nedodržoval, ale fakt byl dobrý. Řešil snadno špekáčky, konzervy, přísady.... ES to neměla, EU a Lisabonská smlouva vynutila.  I nastoupily obchodní řetězce a na vládu byl udělán obrovský nátlak: vaše bariéry se musí změnit, musíte je odbourat a přijmout zákon, abychom naše šunty mohli u vás prodávat. Kdo na to přistoupil, nevím. Ale je fakt, že jsme byli nuceni vstupem do EU harmonizovat legislativu a ta nás TĚŽCE poškodila. Zaplavila naše obchody sajrajtem z kůží, odpadu a přísad sójovéhu hnusu  a drůbežím odpadem - separátem. Bylo levno, lidé nic neviděli a jásali. A jásal západ: našel tupé odbytiště, kde se všechen odpad snědl. Děkujeme ti, ó drahé nám Německo a Rakousko. Naši zemědělci krachují a Němci a rakušani? Ani zrno nazmar, vlastně ani separát - odpad nazmar..."Firmy nemají povinnost uvádět na trh totožný výrobek stejné značky ve všech zemích Evropské unie," uvedl Frederic Vincent, mluvčí komisaře pro zdravotnictví a politiku spotřebitele Johna Dalliho. A tečka. Hotovo a vymalováno!

A co kvóty a cukr? Jak nám Německo a Rakousko pomohly? A co elektřina, když my se kvůli Německu musíme bát blackoutu. A co vodárny, banky, které chrání pouze nový kvalitní zákon a EU protestuje, že nechceme sanovat jejich matky v Německu a Francii?

Proč posíláme peníze do Bruselu, o které potom pracně žebráme? A když se znelíbíme nějakému šaškovi v Bruselu, tak je zpět nedostaneme? Že teď nám dávají trochu víc? Ale když se definitivně upíšeme, tak už na desítky let od příštího roku budeme stále platit víc než dostaneme a když nebudeme mít jednotný názor, naše peníze už nám nevrátí? Maďarsko budiž mementem. I ono jako první zažilo pokárání - z Moskvy....1956...

Ano, tanky a děla nepřijedou, ale oni už skoro dosáhli víc. Pokud budete mít jiný názor, uděláme fašistické embargo a necháme vás vyhladovět, říkají z Německa a Rakouska. A Zaorálek s knížetem, Halíkem a Pehem jásají. Chápe to někdo? Jsou tak zkorumpovaní? Kolik dostávají, že lžou i sami sobě a svým dětem? Teda mimo Halíka, který lže bohapustě svým ovečkám?

Proto podporuji petici: http://www.petice24.com/ne_podpisu_smlouvy_o_rozpotove_unii

Skutečně za to může Klaus, který je proti, nebo banda eurofanatických blbů z našich vládních garnitur?

Ano, i já jsem chtěl do ES a strašně jsem se těšil. Nenapadlo mě, že před rozšířením ES si udělají jiná pravidla na EU Lisabonskou smlouvou a tam z nás udělají podřadné občany Evropy. To jsme skutečně chtěli?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

maru
před 5 roky

ČSSD a TOP09 nás svorně cpou do EU, ODS nás naopak zaprodává Wall Streetu - to jste zapomněl upresnit.VV si jistě vyberou toho, kdo jim poskytne větší výhody (jak již mnohokrát dokázaly) a KSČM nás nejspíše radostně nacpe Číně, protože nepochopila, že tzv. čínský komunismus je kapitalistická diktatura stejně jako v EU a USA.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...