Jak okrádají banky aneb nejabsurdnější bankovní poplatek

Že z nás banky dělají idioty a okrádají jak mohou, vymýšlejí nové a oprašují staré poplatky, jsme už všichni zažili, tak nikoho asi nepřekvapí anketa o nejabsurdnější bankovní poplatek, který  pořádá server bankovnipoplatky.com.

"Klienty evidentně irituje, že se stále mluví o hrozbě nesplácení úvěrů, ale když chce úvěr klient splatit dřív, 'dostane pořádně za uši'," uvedl v tiskové zprávě provozovatel serveru Patrik Nacher.

Poplatek za předčasně splacený úvěr vyhrál s velkým náskokem, hlasovalo pro něj téměř 40 procent lidí. Za ním se s 25 procenty umístil poplatek za zjištění zůstatku přes bankomat a s 16 procenty hlasů skončil poplatek za výpis z účtu zaslaný elektronickou cestou.

Předchozí vítězové v anketě být nemohli

V prvním ročníku ankety lidé zvolili zcela suverénně za vítěze poplatek za příchozí platbu. Ve druhém ročníku zvítězil poplatek za výběr z bankomatu vlastní banky, ve třetím ročníku poplatek za vedení běžného účtu, ve čtvrtém ročníku to byl poplatek za nadměrný vklad a v pátém ročníku poplatek za vklad na přepážce na vlastní účet.

V minulém, šestém ročníku byl nejabsurdnějším bankovním poplatkem vyhlášen poplatek za výběr na přepážce z vlastního účtu.

Autoři: ČTK

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...