Heydrichiáda nebo Rath(iáda) ve 21. století

70 let po! Co bychom si měli z kauzy Rath odnést? Hrůzné poznání, že proti zdegenerovanému vůdci a totalitní straně není ani 21. století v demokracii imunní. Strašné!

Nerozebírejme trestný čin Davida Ratha. Nevíme to. Zatím.

Navíc kradlo, se, krade se a krást se bude. I v době hojnosti. I v době krize. Hyeny, či kleptomani prostě budou a smiřme se s tím. Ale musíme reagovat na daleko závažnější a zrůdnější odhalení. Zrůdný vůdce za pomoci komunistů, odborů a nátlakových akcí lékařů (vydírání smrtí, exodem a exidem) a zfanatizování davu dokáže opět vytvořit systém, který umrtví veškerou svobodu, demokracii a vynese na piedestal zrůdu, která se neštítí ničeho. A potom už je jenom zoufalství, strach a hrůza!

Co se vlastně dnes dozvídáme i od spolustraníků?

Nevím, kolik lidí si to uvědomuje až do hloubky. Rok 1938, 1948, 1968 vždy nastoupil normalizační vůdce a za podpory mas, komunistů nebo fašistů odrovnal všechny, aby mu neviděli do karet a potom božsky vládl sám. Ve Středočeském kraji vládli komunisti a Rath. Bez možnosti kontroly, kdy Rath každého vyhodil a ČSSD s komunisty zaštítily jeho konání. Propojení odborů a levicových politických stran. Zatímco byly opět obrovské protesty proti pravici jako v roce 1948, vytahovala se stoletá či stará stigmata, vůdce kradl, ruinoval a zneužíval a trestal vše, co mu přišlo pod ruku. Stále stejné. A dav je nepoučitelný. Není demokratické obrany. Tentokrát zasáhla justice včas. Ale co příště?

Všichni slušní upozorňovali na korupci a propojení odborů s levicí, nikdo neslyšel a nevyslyšel!

A najednou zděšení a hrůza!

Zavadil (odbory), Rath s Kubkem a Engelem, Sobotka, Štěch a Falbr. Komunisti jako tichý společník! Jak úchvatné propojení, kde nebylo možné vstoupit do kontrolních orgánů, nikdo neviděl, jak proudí peníze a s výkřiky: vy máte Janouška a 5 let!!! staré odposlechy, my poctivě "Rathujem"....Jak lehce se dá ovládnout moc! Jak lehce se dá demokracie i v době internetu zneužít a přelstít. Sobotka (ČSSD): " Všechno podle něj schvalovalo celé zastupitelstvo a při tak přísném posuzování by se podle něj těžko našel někdo, kdo by vůbec mohl být hejtmanem a lídrem do voleb." To zastupitelstvo bylo ČSSD a KSČM. Zákaz kontroly opět posvěcený tímto konglomerátem.

Je příliš mnoho otázek, jak Raht zneužil ČLK, lékařské odbory, jak to vše propojil, co dělal Engel za lékaře a jak vydíral celý národ pod dikcí Ratha, jak se ČSSD propojila se Zavadilovými odbory a dostala hlavní křeslo v senátu Štěchem a Falbr zmizel do Bruselu, jak hospodaří ČMKOS a jaké finanční toky mohou jít směrem k politikům a naopak. A hlavně: pod výkřiky chyťte zloděje a zmanipulovaných odposlechů je přichycen sám zloděj - gauner a politická zrůda. A dav opět lynčoval nevinné, aby si zakryl svoji tupost. Jedno jest, zda Henlajnovci, či Rathovci. Fanatický dav je strašné pomyšlení. A dokonce na začátku 21. století!

Nechme vyšetřování těm, kterým to náleží. Ale stále a dokola si připomínejme dějiny: Hitler, Stalin, Heydrichiáda a pronásledování, Rath (iáda ) a jaké to má konce, když uvěříme dalšímu vůdci a komunistům.

Je tragédií, když pověřená hejtmanka Zuzana Moravčíková za ČSSD řekne: vedli jsme kraj s komunisty. Ale vůdce Rath nás k ničemu nepustil.

Tak sakra proč to nebylo nahlášeno policii, potažmo Ústavnímu soudu, jak je veden celý Středočeský kraj s ambicí vést celý národ: demokraticky a "Rathovsko - komunisticky?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...