Církevní restituce: ČSSD, jejíž členové kolaborovali a loupili s bolševiky, aneb Lidový dům...

Hnus, který ovládl senát a především další kolaborace ČSSD se zlodějskými bolševiky nemá obdoby. Ani po šedesáti létech se potomci politických zrůd nemění a varování, že komunistická strana je neměnná a i potomci kolaborantů s KSČ mají stejné myšlenky, jako jejich otcové, dostává faktické obrysy!

Přestože ČSSD kolaborovala s komunisty, podílela se na na politických čistkách a vraždách a otcové dnešních členů (Dienstbier a další) v tom měli v padesátých létech prsty (než prý procitli a prozřeli jak prozřetelnost), v restitucích Ústavní soud rozhodl, že Lidový dům straně socialistické vrátí. A asi nemohl udělat nic jiného, protože soudně by měl nárok na navrácení majetku i Adolf Hitler či Stalin, kdyby mu někdo jeho majetek ukradl, byť by třeba později dostal třeba trest smrti! A přestože veřejnost by byla proti!

Jedna zločinnost se nesmí nahrazovat další zločinností a Lidový dům pohrobci kolaborantů dostali zpět!

 

Dnes podle stejné logiky (pouze s omezením, že křivdy nelze napravovat i z doby kamenné, byla zvolena hranice docela logická, že největší zlo nastalo, když politické strany splynuly s KSČ a rozkradly vše, co se rozkrást dalo v rámci komunistického běsnění) se má vrátit majetek církvím, který byl ukraden.Jestliže syn kolaboranta Dientsbiera staršího!, jestliže předseda partaje (ČSSD Sobotka), který si sám z náhrad nakradl na byt jsou v čele těch, kteří tvrdí, že uloupený majetek se nevrací, že exekutoři co zabaví, si mají nechat, že je to právo moci a silnějšího, měla by nás všechny jímat hrůza! Dokonce když se odvolávají v čele s Drymlem, že majetek z loupeže si vrátit nepřeje 80%!!!! národa! Jsme opět v padesátých létech minulého století?

Jsme stát "neznabohů, většina opovrhuje křesťanstvím, židovstvím, islámem, prostě každou náboženskou fanatičností. A o tom onen průzkum je. 20% je věřících a 80% se jim vysmívá, nebo je bere jako spolek nedorostlých, zakomplexovaných homo sapiens sapiens, kteří svoji vnitřní slabost skrývají ve fanatická náboženství, kdežto ateisté se opírají pouze o svoje sebevědomí. Budiž. Něco na tom je. Přesto nikdo z nás nemá právo odmítnou vrátit ukradený majetek židovi, křesťanovi, islámistovi, katolíkovi či evangelíkovi pouze z důvodu, že je nemáme rádi, ale pouze z důvodu, že by nebyl jeho!

Většina z nás patří nějakým způsobem k o oněm 80%, ale uloupený majetek se prostě vrátit musí! A církev ať si s majetkem, udělá, co chce. Nám také nikdo nesmí určovat, co s majetkem uděláme! Jakým právem politik ČSSD může tvrdit, že církev neumí hospodařit, tak se o to KSČ A ČSSD musí postarat? Co jsme za občany, kteří opět tuto zrůdnou myšlenku vrací na stůl? A kdo je větší vrah a zloděj: Sovět Stalin, Němec Hitler, nebo inkvizice v patnáctém století? Kdo to rozsoudí?

Majetek se bude vydávat výčtově, co nedoloží, nedostanou. Za těch pár miliard, které církvím vrátí stát v hotovosti, (70 miliard) vznikla dohoda, že platy a další výdaje už stát dávat nebude. A není to málo: platy plus další ročně výjdou na 6 miliard!! Za deset, patnáct let se to zaplatí. To vážně hlavy zabedněné, které jsou proti, neumí počítat? Ale dnes opět naskočili tupci na filozofii komunistů a socialistů v čele s Grebeníčkem! Strašné!!

Nemusí se nám to líbit, ale podpořit politické zrůdy - následovníky myšlenek a dokonce činů z padesátých vražedných let - si snad tato společnost nakonec rozmyslí a ve volbách jim dá jedinou známku: stop dalšímu bolševickému běsnění! Bolševik bolševikem zůstane, i když si přepíše název!

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...