Další obrovská korupce jako podle Ratha (ČSSD na Vysočině)

Stavební firmy navenek jako propagace vlády ČSSD v Kraji Vysočina. Za stovky tisíc ročně vozily zaměstnance kraje do Prahy za kulturou. Přispívali  vítězové zakázek za stovky milionů na stavby a opravy budov nebo silnic.

Technika jednoduchá: ČSSD nemusí na volby dát do reklam ani korunu, vše zajistí stavební firmy, které budou mít od ČSSD státní stavební zakázky. A navíc bude ČSSD ukázána jako sociální strana - která se stará o své voliče!

Opět státní zakázky pro kraj v rukách totálně ČSSD. Pravděpodobně placené z vícepráce jako u Ratha!

Vypadá to na jednotný mustr z vedení ČSSD!

Tři výjezdy krajských pracovníků do pražského divadla tak nestály krajskou kasu ani korunu. Program platili sponzoři z řad firem.

 

Příspěvek 135 tisíc korun na kulturní program pro zaměstnance krajských organizací v prvním ročníku, v roce 2009, poskytla například společnost M - Silnice. Ta přitom za poslední čtyři roky od kraje získala celkem deset zakázek.

Uspěla třeba ve výběrovém řízení na rekonstrukci průtahu Chotěboří za téměř 50 milionů korun. Také rekonstruovala silnici od Radostovic po Kejžlici na Havlíčkobrodsku. Pětikilometrový úsek silnice zde vyšel na téměř 147 milionů korun.

Na třinácti zakázkách, opravách krajských silnic za miliony korun, za poslední čtyři roky pracovala pro kraj společnost Strabag. I ona přisypala do měšce určeného na kulturní vyžití úředníků. V roce 2010 poskytla 135 tisíc korun.

"Žádat podnikatele, kteří jsou zároveň uchazeči o krajské zakázky, o jakékoliv sponzorské dary, považuji za nemravné a nemístné, přestože to může být v souladu se zákonem," tvrdí oprávněně opozice!

Dodatek: i tam je z úst těch samých z ČSSD slyšet - ta ODS krade všude!

 

Celé a zdroj: http://zpravy.idnes.cz/uspesne-stavebni-firmy-vozily-uredniky-vysociny-do-divadla-ply-/domaci.aspx?c=A121011_1839305_jihlava-zpravy_mv

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...