Tluchoř jako nejpoctivější z ODS?

Jak je vidět, politika Petru Tluchořovi pořádně vynáší. V současné době si nechává stavět sídlo za deset milionů korun na lesních pozemcích v Kersku o rozloze 9000 m2.

Jak je známo, Petr Tluchoř je zetěm bývalého ministra zdravotnictví za ODS Luďka Rubáše. Právě onoho Rubáše, který spolu s Petrem Bendlem, stojí za privatizací brandýské nemocnice, za významné pomoci svého zetě, Petra Tluchoře, který byl v té době mužem číslo dvě v ODS. Za jak směšnou cenu se nemocnice prodala, a kolik se z ní vytunelovalo, je všeobecně známo.

Parcelu v Kersku, v krásném borovém lese, koupila západočeská firma za necelých šest milionů korun. Tato firma vznikla jen krátce před nákupem parcely a byla to její jediná aktivita. Okamžitě po nákupu pozemků plzeňský podnikatel tuto firmu prodal Luďku Rubášovi za pouhých 20.000 Kč. A to včetně zmiňovaných pozemků. A právě na nich si Rubášův zeť Petr Tluchoř staví své ohromné sídlo. Místní lidé ho nazývají opičárnou.

Tluchoř, který začínal podnikat v Brandýse tím, že ve stánku prodával přepalovaná CD, bylo to počátkem devadesátých let, si později pronajal část brandýského kina, ale obchody se nijak zvlášť nedařily.

Dodatek: S privatizací za přispění Ratha fakta nejsou dostačující, dá se pochybovat. Nyní na tom pracuje policie a a zda i Bendl...? Jinak lze souhlasit. A milenka slušná a poctivá Kočí...?

Tluchoř nechce pustit pích*jící Kočí z očí | Blesk.cz

Celé zde:

Tluchořovi politika pořádně vynáší

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...