Havel – Ruzyň: jakým právem uráží Slovák a gay Fero Fenič nejstarší českou generaci?

Pane režisére, jakým právem urážíte nejstarší české občany na Moravě a v Čechách? Jakým právem se jim vysmíváte? Proč nejdete vyvěsit Havla na váš Stalinův štít ve Vysokých Tatrách?  

Neuvěřitelná drzost a zpupnost Slováka z Nižné Šebestové , který se nakvartýroval do české republiky. Na rozdíl od něho, který kydal hnůj na východním Slovensku a pohrdal zemědělskými rodiči, tito starší lidé zažili fašistické nápisy, které po válce strhávali a pochovávali tisíce mrtvých. Tito lidé (staří a starší) zažili bolševické manévry  na Moravě s nápisy: Zlín – Gottwaldov – Zlín, v Čechách likvidace Masarykova nádraží, Pankrác metro jako Gottwaldova aby zase byla Pankrác, dokonce i vaše Gerlachovka byla Stalinův štít, aby se posléze jmenovala Gerlachovka a s tím hrůzy spojené!

Špinavost Fera - Slováka

„Myslím, že všichni ti lidé, kteří se ozývali a měli negativní reakce, jsou frustrovaní z doby, ze svých neúspěchů a problémů.“ Vysmívá se Fero Fenič. „Kdežto zatímco když něco dělám já, tak v to věřím. To patří k mé profesi. A nejen, že věřím, ale také se snažím tu myšlenku dotáhnout do konce. A já myslím, že to psali hlavně starší lidé, protože mi byly třeba zasílané mnohostránkové rozbory…“.

Že tento východoslovenský buzerant (to není nadávka, ale stav podle magazínu Colour Planet) se spojí se stejnou kategorií Vieweghem a jim podobným, se dalo čekat. A že z této homosexuální sféry po odmítnutí Prague Pride přijde další špinavost, i to se dalo čekat. Daleko horší je,  že Veškrnová, Schwarzenberg a dokonce primátor Svoboda (ODS) tvrdě neodsoudili a nedistancovali se na místě od urážek a špinavostí bývalého slovenského občana, který dehonestoval a urážel celou generaci nejstarších občanů, jež s fanatickým  přejmenováváním měli tragické zkušenosti od Hitlera až po zrůdné komunisty!

Toto je letiště Havel

 

Havlův pomník - letiště
Havlův pomník - letiště

 

 

 

 

 

 

A toto je Praha rok 1955

Stalinův pomník - Letná v Praze
Stalinův pomník - Letná v Praze

 

 

 

 

 

 

 

 

V čem se liší? 

P.S. Ale za to nemohou přátelé ze Slovenska, ale špína jedinec. Byli jsme pro zvolení Václava Havla prezidentem a nikdo by asi neprotestoval proti názvu nové instituce, či  místa, ale měnit místopisné zaběhnuté názvy je stupidní. Po vítězství komunistů  přejmenují zase letiště na 90. sjezd KSČ? To je hnus.

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Ferino
před 4 roky

Paradoxné je, že z milióna Slovákov možno jediný bude vediet, kto Fenič je. Pripomína mi to exprezidenta Kováča, o ktorom nikto nikdy nepočul a v roku 1993 sa za ukradnuté peniaze stal prezidentom. V ČR žije mnoho, mnoho Slovákov a bohužial, jediného Feniča napadla taká hlúposť. Úprimne sa za to bratom Čechom ospravedlňujem. Ale napadá ma ešte niečo dôležitejšie. Ak je to také jednoduché, Vyberiem sa do Prahy aj ja a dám návrh na premenovanie napr. petřínskej veže po mojom dedovi, nech mu je zem lahká. Zrejme sa mi podarí zoskupiť stádo, ktoré ma v tom návrhu podporí.Ale nerobím si v tomto zmysle ilúzie ani o mojej rodnej zemi. Ešte raz, PROMIŇTE!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...