Naši důchodci jsou debilové, hlupáci a negramoti

Ne, to není výkřik fanatického blba, ale Krásy, Sobotky a Tejce, kteří opakovaně v televizi tyto výkřiky společnosti sdělují. A k nim se  přidává s razancí i odborářský hulvát Zavadil.

Naši negramotní a nesvéprávní důchodci nesmí dostat sKarty, protože se neumí podepsat, zmáčknout tlačítko a dokonce ani nevědí, co je bankomat, vříská invalida na vozíčku Krása. A tleská mu spřátelená armáda ProAlt a komunisti. Je to pravda?

Je jisté, že ten, kdo ani nesleze z postele, kartu používat nemůže. Ale skutečně s ní musí vybírat peníze? Stejně tak ten, kdo je skutečně nesvéprávný, nebo dementní. Vozíčkář, bydlící mimo civilizaci. Ale jak provádí jiné úkony, když tuto jednoduchou věc nezvládne?

Dnešní důchodci nejsou nesvéprávní, negramotní a tupí, pane Kráso, Sobotko z ČSSD. Vaše drzost a urážky jsou za hranicí vkusu, jsou sprosté a urážlivé. A najít si dva tři skutečné chudáky a dávat je jako ukázku českých starších občanů je hnus a špína. Divíte se potom, že se na důchodce a vozíčkáře ostatní dívají jako na tupou a nenažranou přítěž, když sami jim děláte medvědí službu?

Naši důchodci jsou stejní jako jinde a většina je inteligentní. A také většinou ví, že elektronizace šetří kapsy a k pazourkům (papírovým tiskopisům) se společnost už vracet nebude! Narozdíl od špinavců Krásů a vůdců ČSSD. 

A nic to nemění na faktu, že je skutečně několik smutných příkladů, kde tyto karty nezvládnou a nikdy je používat nemohou.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Ježek
před 4 roky

Konečně to někdo popsal pravými slovy,díky,to říkám já invalidní důchodce!!
App. když Krása seděl v parlamentu,tak žvanil stejně,jako sebranka v parlamentu dnes,člověk se v jádru nikdy nezmění,ten člověk je názorný příklad.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...