Uzavření 10% nemocnic a propuštění 13% lékařů a sester

Za komunistů lékaři brali 5000  i s přesčasy. Dnes je plat kolem 60000 tisíc. Švadlena brala kolem 2500 Kč, dnes kolem 14500. A proto lékaři dnes nemají na jídlo, jsou méněcenní, jsou chudáci. Je to tak "logické", jsou zoufalci. Za bolševika se měli líp...

A právě proto si část práce (nemocných) úmyslně nechávají na lůžkách, předepisují v nemocnicích zbytečné prášky a vědomě zdražují lékařskou péči. Je čas vyčistit Augiášův chlév, vyhnat část lemplů v bílých pláštích a ukázat jim, kde nechal tesař díru, nebo dopadneme jako v USA. Tam čím víc se nasype, tím častěji lékaři používají soukromé vrtulníky a tryskáče a pacient zapláče.

Ale lékaři a zdravotní sestry nemusí mít strach o práci. Především na Moravě narůstají nabídky. Ukrajina, Rumunsko a další regiony okamžitě převezmou lékaře ze Slovenska, z České republiky a zajistí jim i ubytování, které se u nás shání těžko. Takže odborář Engel zvaný Mengele nemusí mít strach, stejně tak ani Zavadil a ProAlt - propojené bolševické struktury. Pracovních míst je dost. Stačí, když požádají hejtmana Haška, který si k třiceti funkcím přibere třicátou první a ubytování v Rumunsku jim zajistí...

Pokud se sníží finance na platy zbytečných lékařů a sester, sníží se platy lékařského personálu na hodnotu před třemi léty, peněz  na vážné nemoci bude dost. Zatím je ve zdravotnictví neuvěřitelný "bordel", který lékaři úmyslně navyšují a znepřehledňují. A v době krize je nejlepší čas na vymetení bandy zločinců, aby v nemocnicích zůstali jen odborníci a poctiví lékaři.

A důležitá otázka: není pro vážně nemocného pacienta lepší jet o čtvrt hodiny dál k odborníkovi, než mít za domem fušéra doktora Cvacha?

Dnes ti největší grázlové zase vyhrožují. Skočíme jim na další "exitus-exodus"?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Jděte do prdele
před 4 roky

STEJNĚ BUDETE ŽEBRAT AŽ BUDETE CHCÍPAT.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...