Václav Klaus je prý gauner a zloděj, tvrdí Janeček z Nadace proti korupci

A z čeho že „protikorupčník“ Janeček vychází? Z neotřesitelné argumentace…A kdyby nebyl, tak stejně je, dají se parafrázovat urážky „honoris debilis“ Janečka z Nadace proti korupci! Je použití slova dement na místě?

Jestli je Janeček dement, nebo grázl, prosím posuďte sami. Ale pro slušné občany se v protikorupčním spolku usadila parta hnoje, která přesně jako bolševici v roce 1948 kádruje a posílá na šibenici podle toho, jak se vyspí. (Janeček to má v rodině, viz níže) Ano, občas géniové (jednostranní) se stávají vražednými monstry a Janeček se honosí tituly z Bradley University, Carnegie Mellon University, aby nakonec jako dement hovořil s Barborou Tachecí.

Je potřeba bránit Václava Klause?

Těžko říct, jestli jeden člověk, byť vysoko vyčnívající, může unést dementní urážky, špinavosti a soustředěnou palbu Vieweghů, Krausů a dalších pod stupidní demagogií „honoris Janeček :

 Náladu v Česku kazí i zlojed Klaus, říká Janeček

Když každého člověka hodnotíme na stupnici 0 až 1, z nichž svatý má nulu a zlojed Václav Klaus 1, společnost je na 0,7, vysvětluje „geniální matematik Janeček.

A jak se to pozná? (Tachecí)

Že Václav Klaus v devadesátých létech skoro propagoval kradení. Zdevastoval hodnoty v této zemi!

Jak Václav Klaus propagoval kradení?

Vůbec se nebránil, když rozdíl mezi špinavými a čistými penězi… není žádný.

Ale on to nikdy neřekl

Tohle neřekl, to je pravda, nicméně byl tak interpretován. (Řekli to druzí) A po té, co byl takto interpretován, tak se vůči tomu nevyhranil, takže to znamená, že to schválil. Pan Klaus nám tedy schvaloval kradení!, prohlásil Janeček.

Idiot…. Tedy Janeček, aby nebyla mýlka.

Dle této logiky Šimek a Grossmann napsali scénku: Stará paní na nás ukázala prstem a pištěla: „Darebáci, starýho člověka nepustí sednout.“ Upozornil jsem ji jemně, že celou cestu stojím na jedné noze a ještě ne na své. „Stojí, stojí, ale kdyby seděl, stejně by nepustil, já je znám,“ vřeštěla ta paní a udeřila Jónu deštníkem… Jak se to liší od Janečka? Nijak, pouze že toto je humor, kdežto Janeček jako geniální matematik takto argumentuje vážně!

Janečkův otec pracoval pro správu STB – rozvědku. Nyní je Janeček  - syn v Nadaci protikorupčního fondu. Jako Kraus. Těžce pracují pro Českou republiku. Nebo se snaží dělat z lidí dementy a manipulují s nimi (námi)!

Dlouho jsem měl dojem, že s Janečkem „geniálem“ není něco v pořádku.  Nebyly však k tomu jasné a definovatelné důkazy. Pouze pocity.  Prý za nás myslí a rádi poradí. Proč se nechal oblbnout majitel pivovaru Bernard těžko říci. A tak se sralbotkové a okopávači kotníků předhánějí, kdo nyní řekne silnější slovo proti Klausovi, kdo ho více podkopne, urazí. A bude hrdina. Geroj…

Žádám Vás, Janečku, abyste ze mě a mých přátel nedělal idioty! Buď to dokažte, nebo zavřete držky! Do slova a do písmene! Vy, Viewegh, Kraus a vám podobní i s Holubovou! Nikoliv Klaus, ale vy, zbabělí okopávači kotníků s připosranými trenýrkami, kteří nedokážete vyplodit jasný protiargument a uchylujete se k urážkám a lžím, vytváříte ve společnosti napětí a fanatismus.  Možná si připadáte, že jsme my dementní a sežereme vše. Jste stejní, možná horší, než Rath! A mimochodem, Václav Klaus čisté a špinavé peníze v této podobě dementoval snad tisíckrát. Marně…Nevím jak pro koho, ale pro mě jste prachobyčejný šmejd!

V textu autentické přepsání  rozhovoru s Barborou Tachecí

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Ježek
před 4 roky

Poslední odstavec je třeba vytisknout tučně,aby si podobní idioti toto přečetli bez brýlí.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...