Prohlášení - dopis na podporu studentů mluvčímu iniciativy Šimonu Hellerovi

Vážený pane Hellere

Jako letitý účastník Palachových týdnů a dalších protestů podporuji a zároveň dám, dovolíte li,  malinkou radu. Nenechte se vytočit „návratem do škol a dětskostí“. Musíte argumentovat i pro veřejnost širokým záběrem. A ve zkratce ukáži na Bobošíkové v Hyde parku:

studenti se mají vrátit do škol. Jsem proti. Komunisté jsou ve všech stranách, řekla v ČT.

Není to pravda!!! Ti, co jsou všude, nejsou komunisté, ale kariéristé! Ti nás mohou i okrást, ale bát se jich nemusíme! Strašní jsou ti ortodoxní, skuteční normalizátoři. Skalní, kteří za víru položí život, třeba i váš! Tak jako je tma tmou a světlo světlem a opačné názvosloví neexistuje, komunista není demokrat! Stačí se seznámit s podstatou beztřídní společnosti a jak dosáhnout cíle a demokracií a jak dosáhnout cíle. Prostě demokrat komunista je protimluv. To neznamená, že komunista není slušný člověk doma, v obci. Ale příkazy jsou totalitní, nebezpečné, protože hierarchie je jiná! Proto byly milice a slušní tátové od rodin slepě poslouchali vrchnost. Nebo neposlouchali a to nebyli komunisté, ale byli „u nich“ jako kariéristé.

Takže pokud Zimola na vyšší úrovni nastoupil opět cestu známou jako splývání s totalitou, nemůže už být demokrat. Tudíž i z něj se zákonitě stává bezpáteřní politická zrůda. Tak jako den se s nocí nesloučí, tak jako oheň s vodou se nesloučí, prostě to fyzikálně nejde, tak neexistuje protimluv demokraticky vládnout s komunisty. Buď přestanou být komunisty, nebo Zimola se přerodí mezi fašistu či bolševika (což je totéž – stejná struktura). Třetí cesta není a nikdy nebude. Historie se vždy opakuje. Poučme se!  

 

Přeji mnoho štěstí, máte pravdu.

Nebojujete už za nás, jsme starší, ale za sebe a vaše děti. Držím palce.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...