Amnestie: v čem spočívá největší špína ČSSD, "nezávislé" Dvořákové a dalších superspravedlivých?

Nemusíme hledat nic složitého, šroubovitého. Když se v klidu zamyslíme a podíváme se kolem sebe, zjistíme to hned.

Nikdo zatím nezvedl prapor za ty tisíce strašně poškozených, za ty tisíce zdeptaných a zoufalých, které naše justice zničila. A může to být od zdánlivě banálních, kdy v pravomoci soudců je, aby zisk (zvrácený) exekutorů zarazil a kdy pokuta 2000 Kč se vyšplhá na 50000Kč jejich prapodivou odměnou, za ty nařčené ze zločinu, znásilnění, z pedofilie, aby se nakonec zjistilo, že byli nařčeni z nenávisti a přitom náprava trvá celá léta, nikdo se neptá, kolik Marvanová vydělala na procesech trvajících 18 let!!! A zda oni soudci nejsou v korupci namočení a za "neodsouzení" nemají ve Švýcarsku tučná konta!

Dokud se neotevřou tato témeta společně s amnestií, diskuze "superspravedlivé" části společnosti jako je Dernerová, Hulík, Tejc,  Sobotka a další,  nemůže nikdo vyvrátit, že délka kauz je vedena pouze touhou po zisku z délky uměle natahovaných kauz. A přitom má justice své lékaře, když se obvinění vyhýbají soudu, soudci mohou nechat obviněné předsvést a další významné páky použít. Proč to nedělají? Jede nejvíce v korupcích ona parta křiklounů, jako to dělal Rath?

Toto je třeba nejdříve rozkrýt, zjistit konta oněch soudců v 15 - 18 lertých kauzách, zjistit konta advokátů jako je Marvanová a současně začít sjednocovat přes precendety zákony, aby nebyl rozptyl  např. 8 let a u druhého podmínka korupční podvod za tučnou provizi. Ale jak je vidět, čas ještě nenastal. Společnost je zahleděna do amnestie, nikoliv do podstaty, která jako hnis vylezla na povrch a ti, kteří tuto zločinnost dělají, to překrývají výpady na prezidenta.

A opět, je jasné, že několik kauz skutečně trvá objektivně dlouho. Ale nikoliv u těch právně banálních, finančně však objemných.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...