Žádám Helsinský výbor a Šabatovou: pomožme vytvořit nové Breiviky

Nikdy nebudu obhajovat, natož si přát vrátit bývalý totalitní komunistický systém. To však neznamená, že dílčí věci nesmíme nikdy převzít.

Demokracie nikdy nesmí být slabá vůči zrůdnému násilí a dávání přednosti skutečným lidským zrůdám proti občanům, kteří jsou proti nim bezbranní. Proto mě stále více děsí nepřetržitá volání ombudsmanů, Helsinských výborů a různých Rathů, aby se ve vězení k odsouzeným (zdůrazňuji odsouzeným) chovalo tak, jako k lidem demokracii dodržující.

A ostře protestuji, aby jakákoliv další iniciativa vedla  ke stále přátelštější atmosféře k odsouzeným, kteří si po té ani svoji kriminalitu neuvědomují, nebo ji s vědomím legrace ve vězení bagatelizují.

Lidské zrůdy se projeví i v totalitě

jenomže strach z vězení odradí ty, kteří si na zrůdy hrají, nebo s nimi koketují. Proto kriminalita tohoto typu zde byla minimální.

Český helsinský výbor

Naším posláním je podpora a ochrana základních hodnot, ke kterým se naše společnost hlásí, zejména ochrana rovnosti a osobní svobody.

To je sice hezké, ale rovnost a osobní svoboda musí fungovat pouze mezi těmi, kteří se v této "zóně" pohybují. Jsou bezbranní a povolovat vstupu lidských zrůd do této "zóny", neboli demokratické společnosti musí být pod tvrdou kontrolou totalitního režimu. (totalitním režimem je myšlena kontrola, nikoliv státní systém) a vězení musí být odstrašujícím až zastrašujícím místem. Nikoliv jenom jako je poslat jinam.

Že na západě to nefunguje vidíme z těch států, dávajícím nám za vzor. Z oněch Breiviků, střelců ve školách v USA, Německu či jinde. Ne, toto nesmíme přebírat, stejně jako bychom stále hlasitěji měli žádat obnovení trestu smrti.

Ale opět žádat trest smrti

na jasně prokázaných činech, nikoliv nějakou pachovou či jinou důkazní hodnotou až po vítězství právníka v soudní hádce nad obhájcem. V jasně doložených a prokázaných hrdelních zločinech jako je třeba tento (nebo v nadpisu onen Breivik)

Trýznivá smrt patnáctileté dívky

Policie obvinila dva mladíky z Jihlavy z vraždy patnáctileté dívky. Soud je již vzal do vazby, hrozí jim až 20 let vězení nebo výjimečný trest, oznámila v pátek policie.

Podle kriminalistů přišla školačka z Jihlavska dobrovolně v noci na 16. března do bytu svého známého v centru Jihlavy. Po neznámém sporu dvacetiletý muž dívku úmyslně vyhodil z okna. "Dívka pád z několikametrové výšky přežila. Muž ji odnesl opět do bytu, zavolal dva známé a společně řešili, jak ji usmrtit," řekl novinářům kriminalista Pavel Kubiš.

Dva muži dívku škrtili nejdřív rukama, poté i kabelem od počítače a šlapali jí na krk těžkou motorkářskou botou. Po trýznění trvajícím desítky minut ji nakonec usmrtili, tělo zabalili do prostěradla a vhodili do kontejneru. "Tělo pak skončilo na skládce v Henčově...

A Mgr. Anna Šabatová z Českého helsinského výboru společně s Rathem žádají, aby tyto zrůdy měly hezké okolí, telefony, televizi, koupelny...

Nebojím se napsat, že bychom tyto blázny z různých výborů (Šabatovou a spol.) měli zavřít do blázince dřív, než se jim podaří různé zrůdy opět poslat do zóny, ve které jsou slušní a poctiví lidé bezbranní.

Ostře protestuji!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...