Budoucí (prý) ministr financí Mládek je debil!

Ale pokud se takto velice tvrdě vyslovím, musí být důkazy. Zde jsou:

Když jsem psal, že Mládek je hlupák, hodně levicových lidí si myslelo, že je to stupidní výkřik do tmy, co dělají levičáci. Není. Nyní se expert Mládek vyjádřil, že OSVČ jsou parazité. Ale to si myslí většina ČSSD, pouze Mládek je hlupák, protože to řekl veřejně.

Daleko horší

je stupidita, co řekl následně a mnoho lidí to nezaregistrovalo, což svědčí o inteligenci národa i Punčocháře. Prý už není parazit OSVČ, ale vláda je PARAZIT, protože vybírá daně od OSVČ. To oznámil s omluvou EXPERT Mládek. Sobotka jako další expert ČSSD a předseda strany na ekonomiku řekl, že Kalousek NE - vybírá pořádně daně. Tudíž nejenom že není vláda parazit, ale dokonce ještě je prý neschopná být parazitem.

Proto je nyní nutné nikoliv levici nadávat. Začal jsem žádat novináře, aby stejně jako já uváděli jenom PRAVDIVÉ citáty, pravdivá vyjádření . Fakta, fakta a fakta: to pomůže spravedlivým vobám, nikoliv pomatený evoluční Janeček a manipulace s voliči!

A když Mládek řekne, že vláda je parazit, protože nevybírá moc peněz a Sobotka potvrdil, že chudáci OSVČ nebudou mít na důchody a tudíž budou parazitovat na sociálním systému, někdo je totální debil.

Jenom doložím: když Sobotka říká, že NYNÍ vede ODS strašně náš stát a Punčochář na Primě nedokáže říci, jak je to všude kolem a uvést jasná data, (opět pravdu), že daně se rychle měnily, jak se měnila totální západní krize, tak má vypadnout z moderování!
Debil nikoliv jako nadávka, ale debil jako status qou, neboli skutečný stav těchto dvou protagonistů moderní, levicové strany. Co chcete víc?
Můžete si to přehrát.

Rok před volbama máte páni novináři obrovský prostor, abyste všem tyto stupidní (prý) příští členy vlády pravdivým zpravodajstvím představili. Pravdivým. Nic víc!!

"Parazitem v naší společnosti rozhodně nejsou OSVČ (osoby samostatně výdělečně činné - pozn. red.), ale vláda, která zcela selhala ve výběru daní,"
tudíž parazitem je vláda, co rozdává...

Zdroj: http://www.lidovky.cz/podnikatele-uznavam-odmita-sobotka-vyroky-mladka-o-parazitech-p7t-/zpravy-domov.aspx?c=A130317_121142_ln_domov_mev

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Filip
před rokem

Mládek je opravdu vůl,jestli litvínov zanikne kvůli nějakam trotlovi to nepřidá k úvahu.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...